- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.039
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.421
Hala sansürlediği yeri bulmaya çalışıyorum
Harf alabiliyor muyuz
Ortada ç varHarf alabiliyor muyuz
Hahaha biliyorum canım. İlk yurtdışına çıktığımda böyle olmuştum. 1 hafta tık yok. Çok kötü birşey.suyundan mı oldu nedir
Ben de saf gibi yatarken içtim yattım. Gece bir fırladım ki yataktan
Evet kesinlikleayy Cok kötü dimi,o sanciyla uyanmak kadar kotu birsey yok o yüzden uyumiycam
Aklimdaydi vallahi yavrum gün kurusu aldim hatta bir kilo.ama iftarda o acliktan ilk onu yemeyi unutuyorum hep.zaten yiyemiyorumda tadi cok kötü geliyo bana.suyun icine bölüp atiyorum sonra suyu iciyorum.ama tok karnina icince fayda etmiyo pek.bende bekunis attim.ama bidahakine ac karnina gun kurusu icicemEvet kesinlikle
Kuru kayısı yapsaydın
Hehe nasıldımGördüm seni akşam
Cano yaklaşık 10 saat gecikmeyle geldim alinmi beni topige yoksa vaktinde gelmedin kapı kilitlimi dersin@sibell09 çabuh buraya gel
AlmıyorumCano yaklaşık 10 saat gecikmeyle geldim alinmi beni topige yoksa vaktinde gelmedin kapı kilitlimi dersin
Dohtur sana selam ettiiii sibeyllllllCano yaklaşık 10 saat gecikmeyle geldim alinmi beni topige yoksa vaktinde gelmedin kapı kilitlimi dersin
Aleykum selam şekerim benim paket az kaldı çok giremiyorum sende çok selam söyle niye banlanmis o yaaa ben göremedim bişey amaDohtur sana selam ettiiii sibeyllllllüstümde kalmasın
Almıyorum
Baskınmı var
Baskın basanındırBaskınmı var
Koreye niye nazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?