- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.861
İzin verdim de git hadiGidebilirmiyim?
Ya öyle, varsa yoksa sen bana onu dedin o bana dedi , şu sana dedihadi yav, o fena olmuş
Taam sonra görüsurüzİzin verdim de git hadi
Yaptim Allaha şükür gunesimm.suyla dolduruyorum yine mideyi.ramazan ne cabuk geldi gecti yaHoşgeldin cocoburda daha var sen yaptın anlaşılan
Uyumasaam tabiTaam sonra görüsurüz
İyi ettinHamdolsun , aynı. Değişen birşey yok.
Az dürtim dedim
Valla sorma al benden de o kadar, kalksam yapacak birşey de yokYaptim Allaha şükür gunesimm.suyla dolduruyorum yine mideyi.ramazan ne cabuk geldi gecti yacok cabuk gecti bu sene.evde yatarak uyuyarak oruc tutunca boyle oluyo demekki
Efeeennddddiiiimmm
Neden haber etmedin nalçakİyi ettin
Bugün sana yakındı koordinatlarim
Okulun bitti buraya gelEfeeennddddiiiimmm
Tam yarım saat önce kendime çay yapmaya karar verdim ama hala kaldıramadım bi tarafımı.Tamam
Napıyorsunuz?
Ben dizi izliyorum :) valla uzun süre gelmeyecektim kimseye haber vermeden sonra endişelenirsiniz diye girdimTam yarım saat önce kendime çay yapmaya karar verdim ama hala kaldıramadım bi tarafımı.
Sen napıyosun gece kuşu, banın baya uzundu ne ettin kk sız
Yoksa ezeli mi izliyorsunBen dizi izliyorum :) valla uzun süre gelmeyecektim kimseye haber vermeden sonra endişelenirsiniz diye girdim
Bir ara konum gönderecektim, sonra dedim belki yavuklunla işin gücün vardır :) saat de epey geçmişti ,vazgeçtim ..Neden haber etmedin nalçak
Neyse ramazan bitiyor görüşecağiz
Yavuklu iftara bile yetişemedi neyden bahsediyon senBir ara konum gönderecektim, sonra dedim belki yavuklunla işin gücün vardır :) saat de epey geçmişti ,vazgeçtim ..
Aynen ramazan bitti sayılır ,görüşürüz rahat rahat ..
Yok Fi'yi izliyorum :)Yoksa ezeli mi izliyorsun
Aynen de öyle olurdu. Neden öyle yapacaktın
Bilmiyorum inanır mısınYok Fi'yi izliyorum :)
Banlanma nedenimden dolayı utanıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?