Ya ne keçi hemde görmen lazımYerim ben o keciyi
Opsene benim icin
Ama memede uyuduğu için süreler hem kusa hem gece de sık sık uyanmaya başladı.Ben kötü örneğim belki de bu kadar germeyin kendinizi
Benimki hep memede uyudu
Çabuk uyudu böylelikle
Ya ama öyle de gece sık sık uyanıyor ve anca emerek uyuyor. Bazen 4 de uyanıp saat 5 30 a kadar uyumuyor. Zorluyo beni bu durum.Memede uyuyosa devam edin ne olacakki benim kizimda hep memede uyudu.yarim saat uyumasi o donemdeki bebeklerde genelde hep olur.benim kizimda kucukken oyleydi suan 2 yasinda ve oglen 3 saat uyuyor masallah diyinyarim saat cokta az degil aslinda sık sık uyuyosa surelere takilmayin
Evet bende bir süre böyle denedim bikaç kez de başarılı oldum açıkçası. Ama bende süreler kısalacağı yerde uzamaya başladı:)) ama şöyle oldu bir sabah uykusunu beşiğinde yatırdıysam öğlen memede uyudu akşam yine memede. Sonra ertesi gün yine beşikte ama uzadı dediğim gibi. Bende zaman geçtikçe pes ediyorum :)Beceriksizlik değil de sabir işi ,bu işler kolay olmuyor ne yazık ki benim yöntemim su oldu.Yataga birakiyordum aglayinca kucağıma alıp ,sakinleştirip yerine yine koyuyordum böyle böyle alisti tabi şimdi basit gibi geliyor ama uğraştım o zamanlar ilk gün 1 saat ,2.gun 1 saat ,3.gun 45 dk derken 10 günde oturdu :) ama vazgeçmemek gerek ,istikrarlı olmak gerek esnedigimiz anda sipalar kullanıyor bu durumu :)
Bebişe değil de bana kıyamam demen lazımdı :))) pertim çıkıyo burda :))kiyamam bebise.bosver nasip uyursa uyusun.bugunler okadar cabuk gececekki tadini cikar bence
Ama memede uyuduğu için süreler hem kusa hem gece de sık sık uyanmaya başladı.
Evet bende bir süre böyle denedim bikaç kez de başarılı oldum açıkçası. Ama bende süreler kısalacağı yerde uzamaya başladı:)) ama şöyle oldu bir sabah uykusunu beşiğinde yatırdıysam öğlen memede uyudu akşam yine memede. Sonra ertesi gün yine beşikte ama uzadı dediğim gibi. Bende zaman geçtikçe pes ediyorum :)
Ahahaha allahım deli olucam heralde :))Pes etmeden ,hangi şekilde yapmak istiyorsan o şekilde devam et ama dediğim gibi istikrar önemli ,daha bunun tuvalet eğitimi var içini karartmiyim şimdiden :)
bosver arkadasim valla saglikli mutlu bebek olsunlarda.bugunler ole cabuk geciyo o anda hic gecmiyecek gibi geliyor.emzjrdigim gunleri.cooook ozluyorumBebişe değil de bana kıyamam demen lazımdı :))) pertim çıkıyo burda :))
Benim kızum da son günlerde o saatlerde uyanıyor. Bi ara 9 da uyuyup 4 5 e kadar uyurdu sonra 7 8 de uyanıyodu. Son günlerde çok sık uyanmaya başladı.Oğlum 30 ay emdi ve memede uyudu
Doğduğunda da son gece de hep 3 kere kalktı gece
2 de 4 30 da ve 6-7 gibi
Bebekken bazen az uyurdu ama büyüdükçe uyuma süresi arttı
Bence az uyuması ve sık uyanması meme ile uyumakta alakalı değil
Doyması Nasıl
Gün içinde sadece acıkırsa ağlıyor bide beşiğine koyduğum zaman dalamadığında ağlıyor :) onun dışında hiç sesi bile çıkmıyo oynuyo,gülüyo tv izliyo,konuşuyo. Ama uyku sıkıntımız var işte :)Benimki de kalabalık ortamlar olunca memede uyumak istiyor. Onun dışında emzirmeden uyutmaya alıştırdım. Mesela emerken onunla konuşuyorum muhabbet ediyorum bol emiyor sonra gazını çıkartıp yanıma koyuyorum, o kendi kendine oynuyor falan filan derken bakıyorum dalmış.
Ben en baştan beri böyle yaptım ama kalabalık olunca kucağımdan inmek istemiyor. Sanırım kalabalığı sevmiyor.
Biraz zor olacak ama yatağına koyduğunuzda ellerini tutun orda olduğunuzu hissetsin. Biraz böyle devam edin sonra yavaş yavaş ellerinizi bırakın alışır eminim. Bir de benimki renklere aşırı meraklı bu yüzden mavi renk koyuyorum tepesine ona bakıp oynayıp uyuyor.
Bir de alerji testi hiç yaptınız mı? Bir akrabamın bebeği böyleydi. Artık patlıyordu kucakta bile zor durmaya başlamıştı. Çok hastane gezdiler. Çocuk 4 aylıkken en son devlete gittiler ve meğerse inek sütü alerjisi varmış. Sonra çocuk kendine geldi düzgün diyetle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?