Nerde yanlış yapıyorum?

Emerek uyumasına alıştırma da ne yaparsan yap...ben ettim sen etme
Aynen onu dezalıştırmaya çalışıcam şimdi de :) muhakkak olucak birgün ama çok zor valla bezdim artık. O pes etmeyince ben gerilip pes ediyorum artık. Ama olucak yapıcam başarılı oldum bikaç defa mutlaka devamı gelicektir :))

Dünyada ki en masum, beni benden alan görüntüdür annesinin emzirdiği bebek . Bu sadece insan için değil hayvanlarında yavrularını emzirmelerini, kuşların yavrularını doyurmalarını saatlerce izleyebilirim (Allah bir gün banada nasip eder inşallah)

Bebeğiniz diş çıkartıyor olabilir mi jameya? emzik kullanıyor musun? Benim kızım hiç memede uyumadı o yüzden tecrübem yok ama emzik bu gibi durumlarda da kurtarıcı oldu diye çok anneden duydum :) zordur eminim annelik işi sabır işi cidden bil bol sabır diliyorum.
Benim kızum da son günlerde o saatlerde uyanıyor. Bi ara 9 da uyuyup 4 5 e kadar uyurdu sonra 7 8 de uyanıyodu. Son günlerde çok sık uyanmaya başladı.

Bi ara onu düşündüm ama çok erken :) bide huysuzlanmıyor gündüz. Genelde sakin yani bitek acıktığında mızmızlanıyor. Yada çok çok uykusu varsa. Emzik kesinlikle kabul etmiyor :)

Amin inşallah size de nasip olur ama çok emdiğinde de zor oluyor inanın :)

Bi ara onu düşündüm ama çok erken :) bide huysuzlanmıyor gündüz. Genelde sakin yani bitek acıktığında mızmızlanıyor. Yada çok çok uykusu varsa. Emzik kesinlikle kabul etmiyor :)

Kauçuk emzik denediniz mi? Bir çoğu ona hayır diyemiyor :)

Keşke alsaydı canım inan çok rahatlık emzik tabi sonra bağımlısı oluyorlar zor biraktiriyorsun benim kuzu Ağustos ta 3 olacak 3 4 aydır gece veriyorum sadece ona da şükür bence erken değil diş için ben 3 aylik çıkaranı gördüm bu forumda sen yine de damaklarını kontrol et :) karnı doyuyor mu yeteri kadar acaba belki sıcaklar etkiliyor gerçi gündüz iyi diyorsun da inşaAllah düzelir zamanla bebeğin :)

Aa öyle mi? Neden aklımda hep ağlıyor diye kalmış acaba :)) o zaman uykuya da alışır şu 4 ay çok kritik hep anne kucağı istiyorlar sonra geçiyor.

Aa öyle mi? Neden aklımda hep ağlıyor diye kalmış acaba :)) o zaman uykuya da alışır şu 4 ay çok kritik hep anne kucağı istiyorlar sonra geçiyor.
O zaman gazdan dolayı sorun yaşıyoduk. Gazı bitince çok sakinleşti :) alışır elbet benim de daha sabırlı davranmam lazım bide her mızmızlanmada almamam gerek o yüzden olmuyr :)

Olabilir belki de çıkarıyor bilmiyorum :)
Ya almadı inat aslında tam keçi benim kıxım. Ne biberon kabul ediyo ne emzik :))

Emzirdikten sonra gazını çıkarıyorsun değil mi? O yüzden uyanıyor olabilir.

Olabilir belki de çıkarıyor bilmiyorum :)
Ya almadı inat aslında tam keçi benim kıxım. Ne biberon kabul ediyo ne emzik :))
Benim annem hep şöyle der ağrılar gece çıkarmış belki de o yüzden gece huysuzdur. Bence pes etme sen yine de dene emzik vermeyi can simidi gibi görürsün onu

Anılarım depreşiyor böyle konular görünce, Allah kolaylık versin demeye geldim.
Gazlı olmasına ilaveten kolikti benimki.
Aylarca meme-kucak yapışık gezdik, uyumayı bırak.
Kucaktan indik bacağa, eteğe paçaya yapışık gezdik.
Paçayı bıraktı derken gölgeye dönüştü bir ara, kçımdan ayrılmaz.
Kollarım pehlivan kolu olmuş, baldırlarım aygıra dönmüş; iki otobronzan sıkıp vücutçu dayıların araya kaynasam "Ooo abimiz gelmiş, hoş gelmiş" denilecek kıvama gelmişim...
Sonra sonra rayına oturdu ya, hatırlamıyorum da tam. Mucize filandı galiba

Aman nasıl istiyorsa öyle uyut ya.
18 ay olunca düzene girecek yavaştan yavaştan..
Olmadı 2 yaş..
O emsin sen onu kokla oh mis..

Benim annem hep şöyle der ağrılar gece çıkarmış belki de o yüzden gece huysuzdur. Bence pes etme sen yine de dene emzik vermeyi can simidi gibi görürsün onu
Evet hala deniyorum zaten :) bu arada nasıl olduysa emzirdim tam dalmamışken aldım gazını çıkardım yerine koydum uyudu :) biraz parmak emdi sonra daldı

Evet hala deniyorum zaten :) bu arada nasıl olduysa emzirdim tam dalmamışken aldım gazını çıkardım yerine koydum uyudu :) biraz parmak emdi sonra daldı
Ohooo oh iyi hep böyle devam eder sen de dinlen bence yat uzan enerji topla :) arada uyku içinde emzik vermeyi dene belki işe yarar :)

İşte benim de amacım şu duruma gelmemek :))) bi ara kucakta sallana sallana uyutuyodum ben durunca kalkıp kendi zıplıyodu kucağımda :)) dedim kesinlikle beni yönetemiceksin ben seni yöneticem şimdilerde ikimiz de direnişteyiz bakalım kim önce bırakıcak :))

Ohooo oh iyi hep böyle devam eder sen de dinlen bence yat uzan enerji topla :) arada uyku içinde emzik vermeyi dene belki işe yarar :)
Denedim onu da kaçırır mıyım :))) kafa salladı ağladı zırladı. İstemedi yine :))) pes ettim dedim ama tekrar tekrar deniyorum arada. Umarım diş döneminde kandırırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…