Nerde yanlış yapıyorum?

Normal dimi iyi o zaman doğru yoldayım çabuk pes etmiyim madem :))
Alıştır sende yavaş yavaş olmaz ye birşey yok her yönteme alıştığı gibi buna da alışacak sonuçta.
beni de gaza getirdin Jameya ben de başlıycam yavaş yavaş
bazen göğüs uçlarım zonkluyor 1.5 yaş civarını düşünemiyorum

Aynen öyle :) ben beşikte uyumaya alıştırdığımda da o aylardaydı ve 3 günde alışmıştı. İlk başta biraz sancılı olmuştu ama olsun, yalandan ağlamalar, bağırmalar vs olmuştu ama sonra sonra 3 dkda falan da uyumaya başlamıştı beşikte. Ama 8-9 aylıkken tekrar denediğimde ise baya inatlaşmıştı, benim de inat edecek dirayetim yoktu. Olmamıştı yani. Zaten oğlum 7 aylık civarındayken çalışmaya başladım, 9.5 aylıkken şehir değiştirdik va derken zaman olmadı sonrasında da. İnş sen yaparsın, içinden geleni yap bence, millete bakma.

Öyle yapıcam zaten kimsenin söylediğine bakmıyorum. Sonuçta bir bebeğin bir düzeni olması gerekiyor. Hem onun için hem anne için önemli bana göre. Zor da olsa mutlaka öğrenecek birgün :)

Evet uyku kesitleri yani
Mesela 6.ay gece uykuları çok kısa kısa işaretlemişler biz şuan o dönemdeyiz
3-4 aylıkken gece 5 saat 3-3 saat uyurdu mesela
Aa aynı şekildez şuan. Dün 7 de uyudu 3 er saat arayla uyanıp durdu. Bir sorunu var heralde diye düşünüyorum bende. Bi ara baya uzun uyuyordu çünkü 1 kez sabaha karşı uyanıyordu. Geri bakıp incelicem tekrardan.

Yok canım bi sorunu olduğunu sanmıyorum normal ya uyanması o kadar üzme kendini bunun için, 7.ayda geceleri kesintisiz uyumaları bekleniyormuş ama genelde yine de uyanıyolar az da olsa :)

Yok canım bi sorunu olduğunu sanmıyorum normal ya uyanması o kadar üzme kendini bunun için, 7.ayda geceleri kesintisiz uyumaları bekleniyormuş ama genelde yine de uyanıyolar az da olsa :)
Benimki diş çıkarmış ondan böyleymiş ya :)

Birisi demişti diş mı çıkarıyor diye bugün damaklarını kontrol ettim bitane dişi var :)))

Sen demiştin diş çıkarıyor olabilir mı diye,gerçekten de diş çıkardı :) bitane dişi çıkmış o yüzden böyleymiş :))

Sen demiştin diş çıkarıyor olabilir mı diye,gerçekten de diş çıkardı :) bitane dişi çıkmış o yüzden böyleymiş :))
Ahaha ha hadi gözün aydın canım hayırlı olsun ilk dişinizi inşaAllah diğerlerini kolayca çıkartır bebeğin :) biz dış dönemlerinde eczane yi zengin etmiştik dişi kaşininca emzik kemiriyordu 4 5 günde bir yenisini alıyorduk hehe

Eczaneden damakları için rahatlatıcı jel alabilirsin canım çok işe yarıyor azıcık dolapta beklet soğuk soğuk sür damaklarina kuzunun.

Teşekkür ederiiz :)) emzik almıyor inatla gerci verdiğimde ısırıyor atıyor :) evet jel alıcam duymuştum çok iyi geldiğini :))

Olsun isirsin atsın kuzu hatta damak kaşıyıcı varsa içi sıvı olanlar var ya onlardan onu da buzlukta bekletip verebilirsin donmayacak ama inanılmaz rahatlatıyor canım ateşini takip et bi de ateslene biliyor Kuzular.
Teşekkür ederiiz :)) emzik almıyor inatla gerci verdiğimde ısırıyor atıyor :) evet jel alıcam duymuştum çok iyi geldiğini :))

onu demek istemedim
genel olarak birçok şeyi kafana takıyorsun gibi geldi
yanlış anlama ben de öyleyim maalesef

Evet ateşini 1 haftadır takip ediyodum gripti aslında o yüzden çıkıyor sanmıştom. Meğer diş yüzündenmiş. Salya akmaya başladığında almıştım sulu diş kaşıyıcısı çok rahatlatıyor belli :))

onu demek istemedim
genel olarak birçok şeyi kafana takıyorsun gibi geldi
yanlış anlama ben de öyleyim maalesef
Aslında çok umursamazımdır ama bazen bişeye takıldım mı takılıyorum. Özellikle doğumdan sonra biraz arttı bu durum :)

Henüz çok erken bebeğiniz 4 aylık bırakın istediği gibi uyusun huzurla.
Bebeğiniz ek gıdalara başladığında uyumadan 1-1,5 saat önce besleyin uykuya yaklaştığında emzirin(emme güdüsü tatmin olsun) daha sonra güvenilir olan yatağına bırakın yanına bir uyku arkadaşı yada hafif bir müzikle ve loş ışıkta bırakın 1-2 günde alışır ama 4 ay çok erken

Alıştı ama erken değil bence :) bütün pedagoglar 4 aylıkken başlanması gerektiğini söylüyor.

İlk 3 ay koala gibi olması normal bunu kabullendiğiniz zaman herşey daha kolay oluyor hatta keyifli hala geliyor. Benim iki aylık bebeğim 5 günlükken dışarı çıkmaya başladık. Emzirme önlüğü yanımda olduğu sürece hiç sıkıntı yok. AVM ye de gidiyorum denize de

Benim sorunum emzirme değil bunu yazmadım neden herkes emzirmeye takmış anlamadım açıkçası. Benim sorunum uykuydu ama kızım diş çıkarıyormuş o yüzden böyleydi. Son günlerde kendi başına uyumaya başladı.
Emzirmekten keyif alıyorum elbette ama emzirip yerine koyduğumda 5 dk sonra ağlamaya başlayıp yeniden memeye eğilmesi normal değildi. Neyse ki atlatıyoruz onu. Kızım sadece anne sütü ile besleniyor doğduğundan beri ve sık sık da emiyor gün içerisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…