Nerde yanlış yapiyorum

Ağustos un 3.de düğün olduysa bugun 4 günlük değil, 6 günlük evlisiniz ayrıca

Uzman olmaya gerek yok.azicik muge anli bile izlesem bilebilirsin adamin durumu iyiydi madem mahkeme sana nafaka bağlardı.2 çocuk varmş bir de.maddi sorunun olmazdı.ikinci soruma hala cevap vermedin? Mahkeme karariyla eşin çocuklari aldi madem sonra birdaha evlenmeden nasl geri alabildin çocuklari ozaman.buram buram fake kokuyorsun

Konu tutarsiz geldi. Bir suru kafamda sorular var. Soyle ki: velayet size verildi ise hakim yillar sonra babanin actigi velayet davasinda cocuklarin duzeni bozulacagi icin kolay kolay babaya vermez, siz kabul etmediginiz surece. Babanin maddi durumu iyi olsa bile. Ben de bosanmanin getirdigi travma ile psikolojik destek aldim ama bu hakimin cocugu anneye vernesine engel degil sizofren falan olmadiginiz surece ki o zaman da hakim uzman raporu ile o karari verir, birisi sizofren dedi diye degil.
Ikincisi eski sevgilinizle ayrilmissiniz. Neden engellemediniz onu da hala mesajlastiginizi anlamadim.
Ucuncusu sizin mutlu olmaniz icin ille hayatinizda bir erkek olmasi sart mi? Anladigim kadariyla kendinizi hic sevmiyorsunuz.
Adam benim isteklerimi yapmadigin surece demis ve terk etmis. Bu sozden ben adamin kendine es degil kole istedigini anladim. Amaci sizi sindirmekmis ve bahane ariyormus. Mesaj da bahanesi olmus. Neden bunda da benim icin hayir var diyip sevinmiyorsunuz?
Eski sevgilinizden ayrildiginizda da uzulmussunuz. Evet her ayrilik bir travma yasatir ama sonra anlariz ki biten hersey bizim hayrimizadir. Bu durum da sizin hayriniza bence. Kendinize ve cocuklara odaklanin. Ozguveninizi yeniden kazanin. Kimsenin de arkasindan yalvarmayin. Cunku siz degerlisiniz.
Bu arada cocuklari babadan almak icin evlenmeye de gerek yok. Babaya verilen velayeti sonra nasil aldiniz onu da anlamadim bu arada.

Ayrıca bu kadar hayatı dram olan bir kadının üyelik ismi de pek manidar.
Siz her konu açama acaba niye fake diyorsunuz

Hıc bulusmadıgın bı adam ıcın onsuz yasayamam dusuncesındeymişsiniz ve coxuklarınız yanınızda degılken o adam sıze bı soz verdırmıs tutmamıssınız hatalısınız ama o adamda bırlıkte olmak ıcın evlenmıs galıba cocuklara uzuldum ben sadece onları alın hayatınıza artık

Hiç görüşmediğin birine aşık olmadığını onu umursamadigini nasıl anlatamadin eşine ve evlendikten sonra ilk defa bisey hissettim diyorsun sevmedigin biriyle niye evleniyorsun? Çocuklar için mi yanlış üstüne yanlış yapmissin bilemiyorum fake oldugundan suphelenmedim degil

Uzun bir süre erkeklerden uzak durun.
Kesinlikle uzuuunca bir sure erkeklerden uzak durun. Bunun erkek delisi olmakla da hic bir alakasi yok, kafa toplayip kendinizi taniyin. Bunu hic yapmayip hep baskalati ile car olmussunuz, tek basiniza hayatinizda kimse olmadan var olmayi ogrenin. Esiniz son derece hakli, benim esim de baska birini onemsese ben de istemezdim.

Konuyu yanlış anladınız Sanirim

Peki saygı duyuyorum

Pekala teşekkürler

Bunu zaten kabul ediyorum ben yanlış davrandım ama sonucu bukadar ağır olmamalıydı halledebilirdik

Tekrar konussaniz bir mesaj atsaniz söyle güzelce kendinizi ifade etseniz hiç mi oluru yok keşke eski sevgilinize hiç cevap vermeseydiniz .

Belli kk hala takip edip etkileniyormussun attığı fotolardan demek ki hala içinde bitmemiş. 2. Eşine hak verdim ben kimse eskiyi unutmayan biriyle olmak istemez. Bir şey hissetmeden evlenmissin bu insani kullanmaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…