- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi Nen var kuzum
-
Ağustos un 3.de düğün olduysa bugun 4 günlük değil, 6 günlük evlisiniz ayrıcaEskisine msj atmadım o msj atti senin sayende şuan ki kiz arkadaşımla tanıştım teşekkür ederim nişanına beklerim dedi bende benimde agustosun 3de düğünüm var bende beklerim dedim herhangi duygusal bisey olsa suçlu olurum ama olmadı
Evliliğinin 4 .cu gününde oldu bu olay 2 gündür annelerdeyim zatenAğustos un 3.de düğün olduysa bugun 4 günlük değil, 6 günlük evlisiniz ayrıca
Kim yazdı bu senaryoyu Nuran Devres mi?
[/QUOTE
Senorya yazicam olsam bukadar uğraşmam en ince ayrıntısına kadar
Uzman olmaya gerek yok.azicik muge anli bile izlesem bilebilirsinBirincisi mahkeme her zaman anneden yana.çocuklarınızın sizden alınması çok zor ihtimal yani.baba ne gerekçe sunduda sizden aldi çocukları.ikincisi hadi babaya verildi çocuklar diyelim sonra evlenmeden çocukları nasl aldnz.böyle bir şey mümkün değil.yazdıklarınz çok tutarsız.
Konu tutarsiz geldi. Bir suru kafamda sorular var. Soyle ki: velayet size verildi ise hakim yillar sonra babanin actigi velayet davasinda cocuklarin duzeni bozulacagi icin kolay kolay babaya vermez, siz kabul etmediginiz surece. Babanin maddi durumu iyi olsa bile. Ben de bosanmanin getirdigi travma ile psikolojik destek aldim ama bu hakimin cocugu anneye vernesine engel degil sizofren falan olmadiginiz surece ki o zaman da hakim uzman raporu ile o karari verir, birisi sizofren dedi diye degil.Konu uzamasın diye kısa tutmak zorunda kalıyorum onun maddi durumu iyi benim değil düzenli bir hayatı var benim değil biara psikolojik destek almıştım ama bu cocuklarimi sorun teşkil eden birsey değildi onu öne sürmüş bu yüzden
Ayrıca bu kadar hayatı dram olan bir kadının üyelik ismi de pek manidar.
Siz her konu açama acaba niye fake diyorsunuzUzman olmaya gerek yok.azicik muge anli bile izlesem bilebilirsinadamin durumu iyiydi madem mahkeme sana nafaka bağlardı.2 çocuk varmş bir de.maddi sorunun olmazdı.ikinci soruma hala cevap vermedin? Mahkeme karariyla eşin çocuklari aldi madem sonra birdaha evlenmeden nasl geri alabildin çocuklari ozaman.buram buram fake kokuyorsun
Ne alaka ne zaman demişimSiz her konu açama acaba niye fake diyorsunuz
Yok her konu açana fake demiyoruz hatta buna da fake demedim. Çelişkiler var dedimSiz her konu açama acaba niye fake diyorsunuz
Kesinlikle uzuuunca bir sure erkeklerden uzak durun. Bunun erkek delisi olmakla da hic bir alakasi yok, kafa toplayip kendinizi taniyin. Bunu hic yapmayip hep baskalati ile car olmussunuz, tek basiniza hayatinizda kimse olmadan var olmayi ogrenin. Esiniz son derece hakli, benim esim de baska birini onemsese ben de istemezdim.Uzun bir süre erkeklerden uzak durun.
Konuyu yanlış anladınız SanirimHıc bulusmadıgın bı adam ıcın onsuz yasayamam dusuncesındeymişsiniz ve coxuklarınız yanınızda degılken o adam sıze bı soz verdırmıs tutmamıssınız hatalısınız ama o adamda bırlıkte olmak ıcın evlenmıs galıba cocuklara uzuldum ben sadece onları alın hayatınıza artık
Burda hayatımın her detayını anlatamıyorum kisaca böyle oldu konuyu tam olarak bilmediğiniz için çelişki duymanız normelYok her konu açana fake demiyoruz hatta buna da fake demedim. Çelişkiler var dedim
Peki saygı duyuyorumHiç görüşmediğin birine aşık olmadığını onu umursamadigini nasıl anlatamadin eşine ve evlendikten sonra ilk defa bisey hissettim diyorsun sevmedigin biriyle niye evleniyorsun? Çocuklar için mi yanlış üstüne yanlış yapmissin bilemiyorum fake oldugundan suphelenmedim degil
Pekala teşekkürlerUzman olmaya gerek yok.azicik muge anli bile izlesem bilebilirsinadamin durumu iyiydi madem mahkeme sana nafaka bağlardı.2 çocuk varmş bir de.maddi sorunun olmazdı.ikinci soruma hala cevap vermedin? Mahkeme karariyla eşin çocuklari aldi madem sonra birdaha evlenmeden nasl geri alabildin çocuklari ozaman.buram buram fake kokuyorsun
Bunu zaten kabul ediyorum ben yanlış davrandım ama sonucu bukadar ağır olmamalıydı halledebilirdikAdam öncesinde kesin konuşmuş. Bir daha hiç bir şekilde eski erkek arkadaşınızla iletişim kurmamanızı söylemiş. Buna rağmen, karşı taraf size mesaj atıyor, sizde misilleme karşılık yazıp engelliyorsunuz. Bu engeli daha önceden koymanız gerekmezmiydi. Neden halen size ulaşıp mesaj falan atabiliyor?Aynı şeyi siz yaşasaydın nasıl düşünürdünüz? Bence eşiniz haklı. Yanlış davranmışsınız. Gerçekten aklınız eskisinde kalmamış olsa, birbirinize böyle nispet mesajları atmazdınız.
eski sevgilim sürekli zaten kiz arkadaşlarıyla benim canımı yakmak için resimlerini atardı ogün msj atti sana cok teşekkür ederim sayende nisanlandigim kizla tanıştım nişanıma beklerim dedi bende msjima istinaden bende agustosun 3de evleniyorum bende seni beklerim dedim ve engelledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?