Nerde yanlış yapiyorum

Belli kk hala takip edip etkileniyormussun attığı fotolardan demek ki hala içinde bitmemiş. 2. Eşine hak verdim ben kimse eskiyi unutmayan biriyle olmak istemez. Bir şey hissetmeden evlenmissin bu insani kullanmaktir
Evet ayrıldıktan sonra hep bu şekilde davrandı tabiki etkilendim seviyordum çünkü..eşimi kullanmadım hatta o zorladı evlenmek için daha iyi bi hayatın olabilir diye

Eskisine msj atmışsin hatta tam olarak
-benimde Ağustos 3de düğünüm var bende beklerim.
Bu kisas hala aklinda olduğunu senin kuyruguna basip canını yaktığı için seninde onun canını yaktığn gözüküyor.

Bayana hak veren hanımları da anlamadım. Mağdur kadın olsaydi esi nişanlısı eskisine bunu yazıp kadin yakalasaydi şimdi erkeği gömmüstunuz. Bu durumda ise kadını çoğu haklı görmüş.
pozitif ayrimdan nefret ederim.herkes eşittir.

Kusura bakmayınca ben msjima cvp yazdim onu aldattigim falan yok

Evet ayrıldıktan sonra hep bu şekilde davrandı tabiki etkilendim seviyordum çünkü..eşimi kullanmadım hatta o zorladı evlenmek için daha iyi bi hayatın olabilir diye
Yara bandi yapmak istemedin yani?
Zorlayinca evleniliyor mu ya?
Hadi arkadaşım ilk kocan kötü çıktı , sevgilin de hadi kötü çıktı bu adamın suclanacak tek yani yok anlattığına göre.
Adam seni uyarmış hatta bile bile lades demissin sen resmen. O kadar deger vermissin ki eşinin sözünü ezmissin.
Ailen ne diyor bu iliskiler silsilesine.

Kusura bakmayınca ben msjima cvp yazdim onu aldattigim falan yok
Aldattin mi dedim?
Adam tek cümle demiş ona yazarsan biter.
İstersen beni ikna etmeye çalışma bu eforu eşine sakla suclu ben değilim neyin kusuruna bakayim.
Topik acmissin gördüğümü söylüyorum.
Eşine söyle bakalım bunu ne diyecek

Onlar konuyu bilmiyor sanirim bilseler sizin gibi bana hak vermezlerdi

keşke böyle mutlu bi evlilik yaparken eski sevgilinizin size ulaşabileceği her mecrayı engelleseydiniz eşinzi de mi istemedi böyle bişeyi..

öncelikle bi sakin olun kırın hattınızı yeni bi hat alıp eşinizle öyle iletişime geçmeyi deneyin
belki yumuşar belki affeder siz de daha böyle şeyler yapmayın

Onlar konuyu bilmiyor sanirim bilseler sizin gibi bana hak vermezlerdi
Bende tam olarak böyle düşünüyorum.
2 evladin var ama uzaktan yazdiklarini gormesem histerik bir kadın profili cizerdin gözümde.
Bekarlar 2 kez dikkat etmeli çocuğu olan 5 kez senin sorumluluklarin var o çocuklara günah.

Konuşmayı deniyorum arıyorum açmıyor eve gidiyorum evde yok zamana biraktim

Eşi demis ki bir daha msj atmayacaksin atarsan biter. İlla eline alıp engellemesi gerekmiyor ki diyeceğini demiş

Seni ikna etmeye çalışmıyorum soruna cvp yaziyorum
Aslına bakarsan kibarlık olsun diye soru sifatli yazdım.
Aldattığını düşünmüyorum ama cok büyük unutamama görüyorum. Bu çok belirgin bir şekilde ortada malesef. Unutamayan insan kalbinde bir ölüyle başka birini sevemez. Önce unutacaksin sonra birine ümit verceksin

Pek hoş hadiseler yaşamamışsınız,ayrılmayın ikna edin eşinize kendinizi ,madem çocuklarınız seviyor iyi bir adam aranız da bir ilişkide geçmiş ayrılmak basit geçmiş geçmişte kalmış bu kadar basit

Çok barışmak istiyorsaniz hata yapan erkekler gibi af dileyecek tekrar tekrar soracaksiniz. Onun dedigi gibi yasayacaksiniz guvenini kazana kadar. Lakin artık tam olarak eski degeriniz kalir mi bilmiyorum. Zaman alır bayağı zaman
Hayatımdaki tek doğru o gibi geliyor zaman alıcak ama bunu yapabilirim güvenini tekrar kazanabilirim

Irtibat kuramıyorum annesiyle falan konuştum bugün orayada gitmemiş hiç birseyden haberi yok kadının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…