- Konu Sahibi tuannatunay
nasıl başlayacagımı bilemiyorum.erkek arkadaşımla bir buçuk yıldır birlikteyiz 1 yıldır da sözlüyüz ailelerimiz ciddi oldugumuzu biliyor ama nişan yok aramızda.ben şehir dışında okudugum için ayrı ewim var.tek yaşıyorum gelenim gidenim öyle çok olmuyor.apartmanımızda yaşayan insanlar çok dedikoducu ve tutucu ben girip çıkarken bile kapıyı açıp kim gelmiş acaba diye bakınıyorlar.geçen gun erkek arkadaşıma bir arkadaşı benim ewimi 2 saat! için kullanıp kullanamayacaklarını sormuşlar.iki saat kullanmak isteyen çift seneye ewleniyor neyse medeni durumu beni alakadar etmez iyi insanlar güvenilir diyebiliyordum onlar için.erkek arkadaşımda demişki şimdi ew musait değil tuanna iki hafta hasta yattı ew toplanmaz ;arkadaşı da gerekirse ben yardıma gelirim lütfen diye ısrar ediyor çok zor durumdalar ya benim sevgilimde tmm ewe gelebilirsiniz diye kabul ediyor.sabahın 6sında annem beni arıyor kardeşin saat 2 gibi ankarada olaca seni görmeye geliyor diye tamam diyorum dogal olarak.neyse sonra erkek arkdaşım arayıp yedigi haltı söyluyor bende çok sinirleniyorum bir kere 2 saat için ewi boşaltmak ne demek ya böyle bir terbiyesizlik olabilir mi ya tamam insanlar ne halt ediyorsa etsin ama ewine gelip bir kahve içmedikleri bir insandan nasıl bunu alep ediyorlar anlamış değilim.bunu anlattım erkek arkadaşıma telefonda tam meseleyi anlamadıgından kavga ediyoruz gelince de neden iptal etmeyi önesürmüyorsun dediğim için kavga ediyoruz.inanabiliyormusunuz ben o gun musait değilim ewi toplayamam kardeşim gelecek erkek arkadaşıma bunu söyleyince de ben iptal edemem diyor dedim ben iptal ederim.baydım farkındayım ama mesele uzun her ayrıntısınyla anlatıp rahatlamak istiyorum.ben msj atayım arkadaşına durumumun musait olmadıgını söyleyim iptal edeyim dedim yok sonra yaparsın dedi erkek arkadaşım neyse...ilerleyen saatlerde sevgilimin yakın arkadaşı aradı açamadı telefonu bende msj çektim kusura bakmayın böyle böyle diye.erkek arkadaşımında siniri bozuldu bagırmaya basladı ortada bırakmış gibi oldum onları dedi bende tabii çok önemli hayat mayat meselesi ne yapıcaklar acaba dedim zaten sabahtan beri bağırmıştık birbirmize.sonra sinirlenip sandalyeyi attı şansıma bir yerime gelmedi ondan uzaklaşmak için baska odaya gittim peşimden geldi gitmesini istedim gitmedi bende bagırdım çık dışarı diye ondan sonra olanlara inanamıyorum gerçekten.beni canından çok sevdigini söyleyen insan gitti bagırma ...... die küfür etmeye basladı ve bogazımı sıktı.bende ayrıldım tabiki dogal olarak çok pişman oldugunu söyledi.yazma amacım affedeyim affetmeyimi muhabbeti değil yanlış anlaşılmasın .sadece şaşkınım seneye ewleneceğim dediğim beni gözünden sakınan herşeyden koruyan bi insan bana bunu nasıl yapar babam beni dövdü diye onunla hala konuşmadıgımı biliyor ve şimdi kendisi aynı şeyi yapıyor neredeyse tek savunması da ben seni dövmedim !!!!ne ironi.erkeklerin sevgisi bu kadar işte bunu bana yapan çok karakterli dediğim bir insan anlayamıyorum nerde yanlış yaptım