nerde yanlış yaptım

tuannatunay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2009
51
0
86
37
Ankara
nasıl başlayacagımı bilemiyorum.erkek arkadaşımla bir buçuk yıldır birlikteyiz 1 yıldır da sözlüyüz ailelerimiz ciddi oldugumuzu biliyor ama nişan yok aramızda.ben şehir dışında okudugum için ayrı ewim var.tek yaşıyorum gelenim gidenim öyle çok olmuyor.apartmanımızda yaşayan insanlar çok dedikoducu ve tutucu ben girip çıkarken bile kapıyı açıp kim gelmiş acaba diye bakınıyorlar.geçen gun erkek arkadaşıma bir arkadaşı benim ewimi 2 saat! için kullanıp kullanamayacaklarını sormuşlar.iki saat kullanmak isteyen çift seneye ewleniyor neyse medeni durumu beni alakadar etmez iyi insanlar güvenilir diyebiliyordum onlar için.erkek arkadaşımda demişki şimdi ew musait değil tuanna iki hafta hasta yattı ew toplanmaz ;arkadaşı da gerekirse ben yardıma gelirim lütfen diye ısrar ediyor çok zor durumdalar ya benim sevgilimde tmm ewe gelebilirsiniz diye kabul ediyor.sabahın 6sında annem beni arıyor kardeşin saat 2 gibi ankarada olaca seni görmeye geliyor diye tamam diyorum dogal olarak.neyse sonra erkek arkdaşım arayıp yedigi haltı söyluyor bende çok sinirleniyorum bir kere 2 saat için ewi boşaltmak ne demek ya böyle bir terbiyesizlik olabilir mi ya tamam insanlar ne halt ediyorsa etsin ama ewine gelip bir kahve içmedikleri bir insandan nasıl bunu alep ediyorlar anlamış değilim.bunu anlattım erkek arkadaşıma telefonda tam meseleyi anlamadıgından kavga ediyoruz gelince de neden iptal etmeyi önesürmüyorsun dediğim için kavga ediyoruz.inanabiliyormusunuz ben o gun musait değilim ewi toplayamam kardeşim gelecek erkek arkadaşıma bunu söyleyince de ben iptal edemem diyor dedim ben iptal ederim.baydım farkındayım ama mesele uzun her ayrıntısınyla anlatıp rahatlamak istiyorum.ben msj atayım arkadaşına durumumun musait olmadıgını söyleyim iptal edeyim dedim yok sonra yaparsın dedi erkek arkadaşım neyse...ilerleyen saatlerde sevgilimin yakın arkadaşı aradı açamadı telefonu bende msj çektim kusura bakmayın böyle böyle diye.erkek arkadaşımında siniri bozuldu bagırmaya basladı ortada bırakmış gibi oldum onları dedi bende tabii çok önemli hayat mayat meselesi ne yapıcaklar acaba dedim zaten sabahtan beri bağırmıştık birbirmize.sonra sinirlenip sandalyeyi attı şansıma bir yerime gelmedi ondan uzaklaşmak için baska odaya gittim peşimden geldi gitmesini istedim gitmedi bende bagırdım çık dışarı diye ondan sonra olanlara inanamıyorum gerçekten.beni canından çok sevdigini söyleyen insan gitti bagırma ...... die küfür etmeye basladı ve bogazımı sıktı.bende ayrıldım tabiki dogal olarak çok pişman oldugunu söyledi.yazma amacım affedeyim affetmeyimi muhabbeti değil yanlış anlaşılmasın .sadece şaşkınım seneye ewleneceğim dediğim beni gözünden sakınan herşeyden koruyan bi insan bana bunu nasıl yapar babam beni dövdü diye onunla hala konuşmadıgımı biliyor ve şimdi kendisi aynı şeyi yapıyor neredeyse tek savunması da ben seni dövmedim !!!!ne ironi.erkeklerin sevgisi bu kadar işte bunu bana yapan çok karakterli dediğim bir insan anlayamıyorum nerde yanlış yaptım

yaptığın yanlış yok sadece erkek arkadaşının maskesi düşmüş yani evlendiğinizde artık

onu çok sinirlendirdiğinde demek ki başına bir sandalye geçirecek durumda bir erkek

öfkesini kontrol edemiyorsa erkek değildir zaten , iyiki erkenden gördün ne mal olduğunu

ve ileridede eğer evli olsaydın mutlaka dayak yiyecektin demek ki yani ona hiç bir konuda

hayır diyemiyecektin demek ki onunda babası annesini hep dövmüş ki bu gibi tepkiler

veriyor artık bilmem barışırmısın aşk uğruna ama bir bir sor eğer barışırsan annesini d
övüyormuydu babası?
:nazar:

sana bu yüzünü şimdiden gösterdği için sevinmelisin
ne demek sandalye fırlatmalar falan
seni çok sevdğini her şeyden koruğunu yazmışsın ama kendi öfkesinden koruyamamış seni
ilerde daha da kötü durumlar ortaya çıkabilir..yol yakınken dönmekte fayda var

demek ki arkadası ve arkadasına verdiği söz daha önemliymiş. rededilmeye gelemiyormuş bence o seni değil seninle yaşadığı mutluluğu rahatı güzel günleri seviyormuş. böyle bir fırsatta kendini değiştirmesinden belli.

iyi olmuş canım yol yakınken dönmüşsün. zaten hiç hoş değil elalemi senin evine kabul etmesi bunu önermesi.
sonuçta senin evin senin özelin karıştırabilirler. olmadık yerden olmadık eşyan çıkar hiç hoş olmaz. insan kendisi düşünür ben kız arkadasımın evine erkek arkadasımı yollayacak yanında kız arkadası olsun olmasın. hem 2 saat de neyin nesi... gitsinler otele

afedersin ama birisi evini garsoniyer gibi kullanicak erkek arkadasin buna oluru vericek sen olmaz deyince bi de bu davranislari hakaretleri ve dayagi cekiceksin. yuh diyebiliyorum sadece yuh.

ay nasıl yaaaa........ bırak arkadaşım. aşkından ölsen de sana bi daha yapmıcam demelerine sakın inanma. nasıl bişeydir bu ya....
arkadaşı afedersin evi otel gibi kullanıcak diye onlara kızamıyor da sen istemeyince sana kızıyor!

çok ayıp gerçekten erkek arkadaşının yaptığı..
bunun için nasıl sana şiddete yeltenebilir?bu nasıl bii sevgidir?
bence senin bi yanlışın falan yok..
üzüldüm senin adına...

ya ben istemedim diye kızmıyor bana.ben dedim ki bu insanlar ben musait olunca benim ewime gelip kahvemi içebilirler amaaa evi boşaltmam dedim oda tamam sen bu insanları tanıyorsun diye ben teklif ettim dedi neyse arkadaşı ewe gelme saatine dogru arayınca bizimkide o saate kadar iptal ettiğini söylemedigi için sinirden kudurdu ben onları satmış oldum ortada bıraktım verdiğim sözü tutmadım dedi .çok önemli birşey ölürler dedim bende.sakinleşmek için odaya kaçtım peşimden geldi sonra da o yazdıklarım oldu sırf bagırdım diye bogazımı sıktı inanamıyorum gerçekten

o kimki senin adına karar veriyor ya!! :oklava:
ONANE...çok sinirlendim kusura bakma arkadaşım..
senin tek bir hatan yok yaşadıkların için üzüldüm ama onu da tanımış oldun..asla ve asla dönmek aklından geçmesin.burda senin bir suçun yokki,sanki onun eviymiş gibi sana laf geçirmeye çalışıyor.
yarın öbür gün evlendiğinizdede eve giren çıkan belli olmazdı heralde.
en iyisini yapmışsın zaten anladığım kadarıyla dönmek istemiyorsun çok yerinde bir karar vereliniortak

Evlenilecek bir insan değilmiş sevgilin canım. Umarım ondan vazgeçmeyi başarabilirsin. Çünkü gerçek yüzünü sana göstermiş. Bir kere yaşadıysan tekrar yaşarsın bunları.

işin içinden çıkamadığında şiddet göstereblieceğini görmüş oldun. daha şimdiden böyle şeylerde stres yapıyorsa o nişan düğün ve evlilk stresine hiç gelemez canım.

şaşkınlık içerisinde okudum konuyu akannehir
başkları yüzünden senin adına karar veriyor ve sana kızıyor
iyi yapmışsın ayrılarak çünkü ilerisi gelebilirdi
bide ben seni dövmedim demiş gerçekten ne ironi dediğiniz gibi
saçma sapan insanlar yüzünden sizi kırmış incitmiş hatta
gerçek yüzünü ortaya çıkarmış...
Allah tan geç olmadan gördünüz ve ayrıldınız :teselli:

Son düzenleme:
ayyy ne acayip bir davranış şekli yaa ne demk evime karışcak kadar değil yani o kadarda sana sorması gerewkirdi birincisi ikincisi hiç muhatap olmadığın tanımadığın birine nasıl evini vermeni isterki onuda anlamış değilim çok saçma ben kendi rahtımı bozamam hiç tanımadığım insanlar için kusura bakmada bence çokda sağlıklı bir ilişki değilmiş o kadar seven insan sevdiğine sandelye atacak küfür edecek bir duruma düşmez ne olursa olsun evden çıkar gider kendini göstermiş işte hiçte canını sıkma canım o yansın kendine savunmasız birine küfür etmek sandelye fırlatmakla olmuyo bu işler

EEEEEEEEE bi öldürmediği kalmış ya bu gençleri anlamıyorum ALLAH ALLAH
once iş sonra dayak be kızımmm
ya gençler nereye boyle dayak sandalya daha eşiniz değil yaaa bu hakkı nerde alıyorr:((

tatlım ben okuyunca şok oldum neden diceksin çünkü erkek arkadaşın senden özür diliyeceğine birde zeytinyağlık yapıyor artı o sandalyeyi ben alır onun kafasında parçalardım, hem o noktalarla yazmış olduğun cümleyide anladım nedemk bu yaa nasıl kullanabilir evleneceği insana bu lafı?? erkekler sinirli anlarında kendilerini belli ederlermiş seninkide belli etmiş işte hale bak hem garsoniyerlik yapıcak hemde seninkardeşin geliyor die birde sana afra tafra yapacakk yetmedi sandalye atıcak oda yetmedi boğazızı sıkıp sana hakaret edicekkk kim bu yaa kimmm ne hakla bunları yapıyorkiii??
Canım şimdien yüzünü göstrmiş işte hem şddet var kendini bilmemezlik var hemde yarın öbürgünde evlendiğinizde allah bilir oturduğunuz evide verir arkadaşlarına kullansın diyee... Çok terbiyesiz dengesiz biriymiş Ucuz kurtulmuşsun yinede tatlım..
Geçmiş Olsun...

başlığı yanlış atmışsın canım..BEN NERDE DOĞRUYU YAPTIM DA BU ADAMIN MASKESİNİ DÜŞÜRDÜM demen lazımdı...yaptığın herşey başıdan sonuna kadar doğru..erkek arkadaşın yerden göğe kadar haksız:mymeka:..yaptıklarıda iğrençç umarım bu adamla evlilik yoluna girmezsin canım..Bence Allahın sevgili kuluyumuşsun ki böyle bir bahane ile tanıtmış onu sana..:Saruboceq:

sevgiler

2 saat için kullanmak
ne kadar ıgrenc yaa oteller var bu iş için neden oteli secmemışler ızın evınız andevu evımı tobe est yaa
bunu teklıf etmıs olması bıle felaket bence benım nısanlım asla benım evıme bı arkadasının gelmesını teklıf edemez ne demek yaa
o sekılde kufurlu bagırması da hıc hos degıl
bence evlılıgı bı sure rafa kaldırın
bır de boyle komsularınız varken bu adam senın ıtıbarını hıc mı dusunmedı
yazık valla

ay nasıl yaaaa........ bırak arkadaşım. aşkından ölsen de sana bi daha yapmıcam demelerine sakın inanma. nasıl bişeydir bu ya....
arkadaşı afedersin evi otel gibi kullanıcak diye onlara kızamıyor da sen istemeyince sana kızıyor!

erkeklerin arkadaş anlayışı farklı yani kızları bu uğurda satabiliyorlar
karekteri sağlam değilse birde çıkarı varsa
:oklava:

Senin bir yanlışın yok.
Senin evini garsonyer olarak kullanma rahatlığını nereden buluyor?
İtiraz ettiğinde hakaret ve şiddete başvuruyor.:kızgın:
Bu nedenle onu tanımış oldun bir bakıma.
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya.
Hiç düşünmeden ondan uzaklaşmaya bak bence. Kurtulduğuna da sevin.

hepiniz çok haklısınız otele gidecek paraları yokmuş ondan bana gelmeyi düşünmüşler.eski erkek arkadaşmda o kişileri tanıdıgım için samimiyetine güvendiği için öyle demiş özürdiledi defalarca amaa affetmedim affetmem.burda eşim bana şiddet uyguluyor diye yazan hanımları görunce içim cız ediyordu bıraksın kurtulsunlar diyordum bile bile lades yapamam.aslında anlatacak o kadar şey var ki ben bu kıza ewe çıkmayı teklif etmiştim.otel koşelerinde olmaz yanlış anlaşılır birşey olsada olmasada kendini düşün diye birtek kiranın yarsına ortak olmasını istedim ısınma su elektrik kiranın yarısı geri kalan herşey bana ait olacaktı.neden böyle bir teklif yaptın derdin ne derseniz ailem o sırada tek basıma ewe çıkmamı istemiyordu ondan sevgiliminde arkadaşının sevgilisi kız güvenilir diye düşündüm.o iş bi şekilde yattı şimdi ewime oturmaya bile gelmediler hiç gelseler bile ya ne demek ewi boşalt ben sadece bu lafa takıgım.en yakın arkadaşım dese bu cumleyi ona da kızarım.bişey yapacaklarından değil yaptılar diyelim beni ilgilinedirmez ama hiç tuanna ne olur die düşünen yok babam çok sert birisi gelip burda komşulara sorsa komşular ewe gelen çıkan belli değil dese hoş mu olur ben bu kadar özel yasantıma dikkat ederken arkadaşlarımızda da hata var.ne bileyim eski sevgiliminde bana bagırması hem üzdü hem yaraladı üstüne ben bagırdım diye bogazımı sıktı orda yanlış anlaşılma olmasın ewi kullandırmıyorum diye değil yada ben hala salaklık yapıyorum.ben kurtuldum gözüyle bakıyorum ama içim acıyor

Back
X