• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerden baslamalı

modamodamoda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
893
21
68
selam,calısmak istiyorum bu sayede kızım için haftasonu programları yapıp,kaliteli zaman gecirebilecegiz..ama kısır döngü hep aynı tarz işler ve işyerleri ilanı : //ne yapılabilir fikirlerinize ihtiyacım var..
yurtdısından geldik ve netten tercümanlık bürolarına basvurdum ama cevap yok : (
orada gönullu bir kreste calısmıstım burada da bir kac krese basvuru yaptım cevap yok : (
ne yapılabilir,nasıl bir iş sahasında olmalıyım..
en yeni bilgilerim bunlar o yüzden bu iş basvurularını yaptım..siz ne önerirsiniz..
sevgiler

İlgin ve yapabileceklerine gore meslek alanini belirleyip ona gore basvurularini o sektorde yogunlastirmalisin.buradan gelen yorumlarla aa su isi seceyim demekle olmaz ki
Kafanizda tum sektorleri belirleyip,Hafta sonlari tatil olan,calisma saatleri belli,severek yapacaginiz isi secebilirsiniz

öncelikle şunu söyleyeyim, artık pek çok tercüme bürosu bu işin okulunu okumuş insanlarla çalışmak istiyor.
çünkü dil bilen herkes tercüman olamaz, insanlar bunun yıllarca eğitimini alıyorlarsa herhalde dilden farklı şeyler öğretiyorlar.
ne mezunusunuz?

Ne mezunusunuz ona göre işlere başvuru yapabilirsiniz.

bölümüm tarih (edb.fak.)ama özel sektörde bu alanda hiç iş bulamadım...
bu yüzden en son ögrendiklerim yada kısa sürede olsa tecrübe sahibi oldugum işlere basvurdum...

Back
X