Nerden başlanmalı?

Smaozgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2021
101
119
33
26
Arkadaşlar merhaba. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Rutin kontrollerde benim bir sıkıntım çıkmadı. Hsg çekimi ve amh bakılmadı henüz. Adet döngüm çok düzenlidir. Eşime varikosel denildi. Sperm sayısı ve ileri hareket biraz düşük çıktı. Ameliyat oldu. Şu an tedaviye başlamak istiyoruz ama nerden başlayacağımızı bilmiyoruz. Hastaneye gittiğimizde erkek faktöründen dolayı aşılama falan denememiz gerektiği söylenildi.Önce bitkisel şeyleri mi denesek eşimin değerleri artsın diye yoksa direk aşılama vs mi başlasak bilmiyoruz. Tecrübelerinizden bahseder misiniz?

Once bi kadin dogum doktoruna git durumunu anlat ona gore tedaviye baslasin cok yeni evlisin ama 12 yildir evlat hasreti ceken birisi olarak sunu soylemek isterim " vakit kaybetme guzel kardesim bir an once tıpta caresini ara bitkisel seylerde yap evet ama doktorunu sakın ola ihmal etme "

Arkadaşlar merhaba. Ben 1 buçuk yıllık evliyim. Rutin kontrollerde benim bir sıkıntım çıkmadı. Hsg çekimi ve amh bakılmadı henüz. Adet döngüm çok düzenlidir. Eşime varikosel denildi. Sperm sayısı ve ileri hareket biraz düşük çıktı. Ameliyat oldu. Şu an tedaviye başlamak istiyoruz ama nerden başlayacağımızı bilmiyoruz. Hastaneye gittiğimizde erkek faktöründen dolayı aşılama falan denememiz gerektiği söylenildi.Önce bitkisel şeyleri mi denesek eşimin değerleri artsın diye yoksa direk aşılama vs mi başlasak bilmiyoruz. Tecrübelerinizden bahseder misiniz?
Değerleriniz ne kadar düşük ona göre karar verin bence.düzelebilir gibiyse proxed gibi takviyeyle birlikte bitkisel şeyler de kullanabilirsiniz.bizim hız sıfırdı mesela direk tüp bebek demişlerdi.2 3 ay takviyeden sonra da aşılama deneyebilirsiniz belki .yaşınızda önemli tabi.

Back
X