Nerden cikti bu yanik izlerine benzer yaralar!!!?

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
327
402
103
Bayanlar Merhaba,

Konu doğru yerdemi tam emin değilim oyleysede biraz cevap alana kadar rica ediyorum kalsın.

Kızlar annem bypass oldu 1.5 güne yakın yoğun bakımda kaldı şimdi odaya alındık fakat annemin bacak bel poposunda yaniga benzer bayağı büyüklükte yaralar var ameliyat öncesi yoktu sorduk ameliyat kazası dediler .ameliyat kazası nedir bilen başına gelen varmı varsa Allah rızası için cevap versinler .
Şimdiden teşekkürler

Hiç bir fikrim yok , ameliyat kazası nedir? diye.

Ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyor , umarım kötü birşey değildir

suan hastanede degilmisiniz niye doktora detaylica sormuyorsun, anlamadim ben bu ne demek diye burdan alacagiz yanitlardan daha tatmin edici olur bence basindan gecenler yardimci olur tabiki sadece merak ettim cok gecmis olsun allah sifalar versin annenize

Net cevap alamadik . İnşallah değildir öyleyse hastaneyi yıkarım valla fazlasıyla cirkinlesirim

Hakkınızı savunmalısınız tabiki ve annenize birileri bilerek birşey yaptı ise , bu ortaya çıkmalı.

İşin peşini bırakmayın. Ama inşallah konu hakkında bilgisi olan biri yaZar. ' olabiliyor böyle durumlar' diye.

Ama hadi olabilitesi varsa bile, o ameliyatı yapan doktor bana paşa paşa açıklamalı, ne yaparken ne oldu da Nasıl bir kaza da öyle izlere sebep oldu.

Çok geçmiş olsun canım
Ameliyat taşıma esnasında çarpma morarma oluyor bazen ama yanık gibi nasıl olmuş bilemiyorum..
Babam bypass oldu dikisler kötü alınmıştı bel tarafında yara izi olmuştu onun gibi sandım ama popoda da var diyorsun ameliyatla ilgisini anlayamadim..

Yatak yarası hemen oluşmaz. Ama yanık diyosun. Onlarda ameliyat kazası demişler. Demekki ameliyat esnasında birşeyler ters gitti ve size açıklamıyolar.

Yogun bakim uniteleri cok soguk oldugu icin hastalarin vucut isinini korumak amaciyla bazen isitici koyuyorlar hastanin vucuduna bazi bolgelere. Bu isiticiyi unuttuklarinda kiside yaniklar olusabiliyor. Yogunbakimda boyle bir kaza olmus olabilir belki ama didikleyin derim ben

Ameliyat sonrasi olusan bu durum icin bashekime gidin ,saglik mudurlugune basvurun ,
Ameliyathaneden cikinca ve yogun bakimda hasta isitilir ,
Hem narkozun hem ameliyathanenin sogunu atmasi icin ,
O sirada olmustur

ne kadar yattı annen yoğun bakımda ki? öyle 1-2 günde olmaz yatak yarası... ameliyat kazası da hiç duymadım. ne kazasıymış? bence de doktorla bir görüşün...

canım 8 defa ameliyat olmuş biri olarak ameliyat kazasını ilk defa duydum.o ne demek öyle.raporları iste.anlayacagın dilden açıklama iste.ve şikayetinide yap eger normal bir durum değilse.

ben de spinal sezaryenle doğum yapan bir kadının hikayesinde duymuştum bunu.
kadıncağız sezaryen sonrası üşüyorum deyince ayak altına sıcak su torbası koymuşlar ve unutmuşlar. kız o haliyle bir de yanık tedavisi gördü.

bence hukuki yollara başvurun.

özel hastane mi?

haber bu:

http://m.ensonhaber.com/ozel-hastanede-dogum-yapan-kadinin-ayaklarini-yaktilar-2016-03-31.html

Arkadaşlar doktor yrdm tekrardan sordum anlayacağım şekilde anlatın dedim bana ameliyat sırasında sedye değiştirmede Vs gibi durumlarda oluşan bir durum dedi ama dedim morarma vesaire değil bu bildiğim yanık gibi bant Vs yapistirdiklari içinde olmuş olabilir dedi yine net bir cevap almış değilim

Yok değil siyami ersekteyiz . Ayy olabilirmi ki öyle acaba 8 saat kaldık ameliyatta 1.5 gün yoğun bakımda kaldık .

canım 8 defa ameliyat olmuş biri olarak ameliyat kazasını ilk defa duydum.o ne demek öyle.raporları iste.anlayacagın dilden açıklama iste.ve şikayetinide yap eger normal bir durum değilse.

Sanada çok geçmiş olsun . Bizde İlk defa karşılaştık böyle bir durumla.

Ameliyat sonrasi olusan bu durum icin bashekime gidin ,saglik mudurlugune basvurun ,
Ameliyathaneden cikinca ve yogun bakimda hasta isitilir ,
Hem narkozun hem ameliyathanenin sogunu atmasi icin ,
O sirada olmustur

Pekı bu isitmalar ne şekilde olur hani poposu bacak kalça popo ara bağlantısı ay valla anlamadım bir halt bu isten

Baspasta kemıklerımı kırıyorlar yoksa kesıyorlarmı oradamı bı kaza oldu dıyecegımde popo ne alak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…