- 13 Kasım 2016
- 327
- 402
- 103
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Net cevap alamadik . İnşallah değildir öyleyse hastaneyi yıkarım valla fazlasıyla cirkinlesirimHiç bir fikrim yok , ameliyat kazası nedir? diye.
Ama insanın aklına bin bir türlü şey geliyor , umarım kötü birşey değildir
Net cevap alamadik . İnşallah değildir öyleyse hastaneyi yıkarım valla fazlasıyla cirkinlesirim
Yatak yarası olmasın o?
Yatak yarası hemen oluşmaz. Ama yanık diyosun. Onlarda ameliyat kazası demişler. Demekki ameliyat esnasında birşeyler ters gitti ve size açıklamıyolar.Nasıl oluyo yatak yarası annem çok kısa süredir yatıyor aklımıza geldi ama uzak bir durum gibi. Böyle hani naylonun Vs üzerine çıplak yatıp kalkarsın derin yapışır ya aynen öyle ama bayağı derin
ne kadar yattı annen yoğun bakımda ki? öyle 1-2 günde olmaz yatak yarası... ameliyat kazası da hiç duymadım. ne kazasıymış? bence de doktorla bir görüşün...Nasıl oluyo yatak yarası annem çok kısa süredir yatıyor aklımıza geldi ama uzak bir durum gibi. Böyle hani naylonun Vs üzerine çıplak yatıp kalkarsın derin yapışır ya aynen öyle ama bayağı derin
ben de spinal sezaryenle doğum yapan bir kadının hikayesinde duymuştum bunu.Bayanlar Merhaba,
Konu doğru yerdemi tam emin değilim oyleysede biraz cevap alana kadar rica ediyorum kalsın.
Kızlar annem bypass oldu 1.5 güne yakın yoğun bakımda kaldı şimdi odaya alındık fakat annemin bacak bel poposunda yaniga benzer bayağı büyüklükte yaralar var ameliyat öncesi yoktu sorduk ameliyat kazası dediler .ameliyat kazası nedir bilen başına gelen varmı varsa Allah rızası için cevap versinler .
Şimdiden teşekkürler
ben de spinal sezaryenle doğum yapan bir kadının hikayesinde duymuştum bunu.
kadıncağız sezaryen sonrası üşüyorum deyince ayak altına sıcak su torbası koymuşlar ve unutmuşlar. kız o haliyle bir de yanık tedavisi gördü.
bence hukuki yollara başvurun.
özel hastane mi?
haber bu:
http://m.ensonhaber.com/ozel-hastanede-dogum-yapan-kadinin-ayaklarini-yaktilar-2016-03-31.html
canım 8 defa ameliyat olmuş biri olarak ameliyat kazasını ilk defa duydum.o ne demek öyle.raporları iste.anlayacagın dilden açıklama iste.ve şikayetinide yap eger normal bir durum değilse.
Ameliyat sonrasi olusan bu durum icin bashekime gidin ,saglik mudurlugune basvurun ,
Ameliyathaneden cikinca ve yogun bakimda hasta isitilir ,
Hem narkozun hem ameliyathanenin sogunu atmasi icin ,
O sirada olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?