- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Normalde isitici fan ile yapiyorlar ,sicak su torbasi ,elektrikli soba kullanilmis olabilir sizdePekı bu isitmalar ne şekilde olur hani poposu bacak kalça popo ara bağlantısı ay valla anlamadım bir halt bu isten
hayatımda böyle saçma şey duymadım, ne olursa olsun hakkınızı arayın, kaza nedir yahu, canınızı emanet ediyorsunuz yani....
Asıl doktorumuzda net bir açıklama yapmazsa şikayet edecegiz
yani tüylerim diken diken oldu kimbilir ne geldi kadının başına
eğer tatmin edici bir açıklama olmazsa sabim'i bimer'i arayacağınızı, mahkemeye vereceğinizi söyleyin.Sen birde beni gor hani sadece göğüs kafesi dren boyun yolu beklerken diğer yanık yerleri görünce kendimden geçtim resmen içim içimi yedi
Normalde isitici fan ile yapiyorlar ,sicak su torbasi ,elektrikli soba kullanilmis olabilir sizde
Ben epidural sezeryan oldum, doğum bittikten sonra örtünün altına sıcak hava üfleyen , böyle elektrikli süpürge borusuna benzeyen birşey koydular, öyle ısındım.
Kremsantikk annenin yaralar elektrikli soba yarasına fln benziyormu?
Hani elektrikli sobanın ön ızgarasının izi çıkar yada sıcak su torbası olsa haşlama yanığı gibi olur
Böyle hani insanın biyeri yanar su toplar soyulurda et gibi durur ya oyle
+1bence doktora sizin anlayacağınız şekilde güzelce açıklamasını yoksa şikayet edeceğinizi söyleyin. ameliyat kazası nedir yahu!!
Bayanlar Merhaba,
Konu doğru yerdemi tam emin değilim oyleysede biraz cevap alana kadar rica ediyorum kalsın.
Kızlar annem bypass oldu 1.5 güne yakın yoğun bakımda kaldı şimdi odaya alındık fakat annemin bacak bel poposunda yaniga benzer bayağı büyüklükte yaralar var ameliyat öncesi yoktu sorduk ameliyat kazası dediler .ameliyat kazası nedir bilen başına gelen varmı varsa Allah rızası için cevap versinler .
Şimdiden teşekkürler
Annenizde şeker hastalığı varmı ? Babam genç ve baska bir rahatsızlığı olmamasına rağmen o bile ameliyattan geldiği gün poposunda topuklarında yaralar çıktı . Dolaşım bozukluğu oluyor çünkü . Hasta öncesinde hareketli bir yaşama sahipse ve uzun süre yattığı yerde kalamıyorsa vs 1,5-2gün cok uzun bir süre olabiliyor onlar için . Birde anneniz kilolu ise ameliyat sonrası taşıma vs gerçekleştirilirken bi yere çarpmış olabilirler . İzleri görmediğim için daha fazla yorumlayamayacağım fakat kimsenin annenize özellikle daha da önemlisi bir kalp hastasına bilerek zarar vermeyeceğini düşünüyorum .
Annemin rahminden miyom alindigi zaman tam da bahsettiginiz yaralar vardi. Ameliyattan sonra 2 hafta boyunca yanik deri temizledim. Doktor dikislerin kaynamasi icin olan bir aleti fazla tuttuklarini soylemis. Cunku tam da dikis yerinin cevresindeydi. Ama sizin alakasiz bir bolgede.
koter yanığıdır o elektrik akımı oradan geçmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?