Allah kurtarmis seni.Ayrica o büyük aski tek basina sen yasamissin ne yazik ki,o degil.
Yoksa cok seven insan ayrilmazdi.Bir de iyi tarafindan bak, evlenseydiniz,ayirirdi zaten sevgilinin ailesi sizi.
Simdi önünde ne güzel yillar var,simdi sevemezsin gibi geliyor ama seveceksin,hersey zamanla yoluna girecek.
Bu isin tek ilaci zaman inan bana. Ona gelince mutlaka seni arayacak evli olsa dahi ,umarim o zaman bu yasadiklarini unutmaz,seni kandirmasina izin vermez, hayatini birkez daha yokusa sürmesine izin vermezsin.Bekle gelecek o günler.
"Olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin." ~Şems-i Tebrizi
Herşeyin hayırlısı... Emin ol ki bu işte de bir hayır vardır.
Mevla'nında çok güzel bir sözü vardır;
"Üzülme, İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için, ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur." (Hz. Mevlana)
aşık oldum hemde çok aşık onu gözümden kıskandım herşeyden ayrı tuttum onlayken bile onu özledim elini kokusunu sarılışını yüzünü herşeyini özledim doyamadım öpmeye doyamıyordum ne kadar öpsemde ve sonra bir gün o kaybetmeye korktuğum insanı kaybettm aşkı bitmişti bana karşı aslında hissediyordum iimde bir sıkıntı vardı herşey bu kadar güzel gidemezdi büyük aşkların sonu mutlu bitmezdi ve rüya kısa sürdü telefonu açık artık seni sevmiyorum demesıyle bitmişti herşey seni sevmiyorum dedigi anda gözümden yaşlar yanaklarıma akmaya başladı nefesim kesildi korktugum sey olmuştu beni sevmiyordu başkasıyla olacaktı hatta evlenecekti başak biriyle o snei sevmiyorum dedi sakınce ben ise içimden o kadar sey söylemek isterken agzımı açıp bir kelime diyemeden durdum öylece son kez de olsa sesine doyayım nede olsa başkasının olacaktı o artık herşeyyle ve kendimi tutamayıp kapadım telefonu birşey diyemeden içimdekilere dökemeden son kez seni seviyorum diyemeden içimde kaldı hepsi daha doyamamıştım hiçbri zamanda doyamayacktım ben sevgilime herşeyime kapattm telefonu oldugum yere oturdum önce bir süre inanamadım nasıl biterdi o büyük aşk o kadar ugruna emek verdgmz aşk nasıl bu kdr basıt bitebilirdi anlam veremedim girdim yatagıma yorganı kafama çektim hıçkıra hıçkıra agladım sabahlara kadar uyumak istedim belki bir nebze unuturum diyerek ama nafile rüyalırımı biel hala süslemeye devam ediyordu ama olamazdı ki artık o evlenecekti unutmalısın dedim hem seni sevmeiyormuş sen neden seveceksin ? dogru sevmemem gerekiyordu ama sevdi gönül bir kere derken gnler geçmeye başladı...ama heryerde o karşıma çıkıyordu parfümümde kiyafetlerimde fotograflarımda heryer onla dolmuştu hayatımı ele geçirmişti elime alıyordum telefonu aramak istiyordum ama yapamıyordum günde 100 kere alıp elime geri bırakıyordum başkasınındı artık o arkadaşlarım bile siz nasıl ayrılırsınzı derken o gözünü kırpmadan ayrılmıştı bir telefonla bitmişti herşey ama benim için bitmedi bitmiyor...hala içimde yangın hala içimde o unutulmadın sevgilim
arkadaşlar ben 2 yıllık ilşkimi bitirdim tam evlenecektık herşey hazırlı ama nikah masasında bırakıldım diyebilirm beni bırakıp halasının kızıyla evlndi eski sözlüm ve en çokta içimi acıdan o kdr cefa çektik brlşmk içim ölümlerden döndük ailemizi karşımıza aldık ama o öyel bişey yaptı ki beni yıktı geçti canım çok sıkkın nasıl unuturum bilemiyorum kimseye aşık olamam karşıma iyi biri bni çok sevecek bırakmayacak biri çıkarmı bılemiyorumumudum yok artık inanmıyorum aşka sevgiye felan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?