Arkadaşım selam, ben de 3 aylık evliyim. Dün gece çöpten tartışma çıktı inanır mısın? Bir kağıt parçasından. Görece kindar bi eşim var benimde ve dili sivridir. Bazen kullandığı cümleler ardından yatağıma gömülüp, ağlayarak uyumak istiyorum ki ne mümkün! Ağlamaya karşı erkeklerin hoşlanmadığı birşey var, sevmiyorlar veya anlamlandıramıyorlar bende yengeç burcu, oldum olası hastalıkta sağlıkta , en mutlu anımda bile belki ağlayarak tepki veren insanım. Bir nebze olsun bunu kırdım, ağlama hissi geldiğinde derin derin nefes almak olayın seninle alakası olmadığını telkin etmek işe yarıyor. Ben cicim ayı yaşamıyoruz diyemem. Pozitif bakış açımdan kaynaklıdır belki, sende evlenmeden önceki zamanlarınızı hatırla ve evlenmek için verdiğiniz emekleri. Hepsi bugünler içindi. Ağlamak çözüm değil inan, kendini bilinç altını yönlendirmek için biraz ilgini eşinin üzerinden alıp farklı bi alana yönlendirebilirsin belki. Daha az batar hareketleri ve negatif davrandıkça negatiflik alırsın onun yerine açık bir şekilde konuşman daha faydalı olur. Kendi anlasın diye beklersen , yer bitirirsin ilişkinizi. Konuşun, konuyu tatlıya bağlayın ve eski meseleleri açmayın. Başka türlüsünü ben bilmiyorum henüz..