msn, face, twitter falan bunlardan dolayı evlilikte sorunlar yaşnamasına sinir oluyorum aklı başında evli çiftlerin bence daha mantıklı sorunları olmalı.
Bence nerede olduğunu bildirmesi bir sorun değil bu normal bişey. Sorun sizin hoşlanmadığınızı bildiği halde yapması . Hatasını anlar umarım :)
aynı moda benimkindede başladı. noluyor anlamıyorum gittiği yeri yazınca? kime duyuruyorsun?
gecende 1453 filminin gösterimine gittik elinde telefon facebooka girmiş nasıl yazsam ki diye düşünüyor
bende lafı soktum
büyük harflerle ben bir internet bağımlısıyım ve şu anda sinemada oldugumu bildirmek için çıldırıyorum yaz dedim bütün keyfimin içine etti
bu güvensizlikle alakalı falanda değil. sadece hoşlanmıyorum görmemişler gibi sosyal medyaya dadanmasına. kendisine bir getirisi olmayan birseylerle fazlaca vakit kaybetmesi hosuma gitmiyor
aynı moda benimkindede başladı. noluyor anlamıyorum gittiği yeri yazınca? kime duyuruyorsun?
gecende 1453 filminin gösterimine gittik elinde telefon facebooka girmiş nasıl yazsam ki diye düşünüyor
bende lafı soktum
büyük harflerle ben bir internet bağımlısıyım ve şu anda sinemada oldugumu bildirmek için çıldırıyorum yaz dedim bütün keyfimin içine etti
bu güvensizlikle alakalı falanda değil. sadece hoşlanmıyorum görmemişler gibi sosyal medyaya dadanmasına. kendisine bir getirisi olmayan birseylerle fazlaca vakit kaybetmesi hosuma gitmiyor
bende lafı soktum
iyi de eşiniz sizin çocuğunuz değil ki...koskoca adam siz hoşlanmıyor olabilirsiniz ama nasıl vakit geçieceğini kendisi seçecek yaştadır sanırım ... ve faydalı ya da faydasız tercihlere saygı duyulmalı diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?