Nerede olduğunu sosyal ortamda paylaşmak

kknk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
239
3
46
Eskişehir
eşim işi nedeniyle istanbula sık gidip geliyor(en az 3 haftada bir) daha yeni evliyim. evlenmeden önce bir gün eşim istanbula gittiğinde msn iletisine @istanbul yazmıştı bende bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam (çünkü eski erkek arkadaşımdan bu anlamda çok çekmiştim herşeyini iletilerle hallediyordu) ona bu durumdan hoşlanmadığımı beni rahatsız ettiğini senin istanbula gittiğini kimsenin bilmesine bilmek yokki tarzında bir konuşma yapmıştım. oda bunu anlayışla karşılayıp bana tamam bidaha yazmam demişti. ve uzun bir süre sözünü tuttu evet. evlendikten sonra bir gün yine istanbula gittiğinde bu kez facesine @istanbul yazmış gördüm ve yine kibar bir şekilde hatırlattım bunu daha önce konuştuğumuzu söyleyip hatırlattım ozmanda yine anlayışla yaklaştı ne dediğini hatırlamıyorum şuan ama hiç uzamadan kapanmıştı. ve enson dün yine istanbula gitti bir baktım yine facede şu nerde olduğunu gösteren iletisine istanbul yazmış. sonra msnden yazmış ben geldim falan diye bende gördüm faceden diyerek laf soktum, sonra akşamda aradı bende tam akapatırken facem yok göremiyorum nerde olduğunu ararsın sen dedim, slaf soktuğumu anladı tabi bunun üzerine peki dedi kapattık. şimdi soğuk konuşuyorum ben normalde aşkımsız konuşmazdık ne aşkım ne canım hiçbişey söylemiyorum telefonda oda normal konuşuyor. inanın sinirime ağlayacağım şuan, sinirime değil üzüntüme daha doğrusu. ya ben anlam veremiyorum ne kazandırır bir insana nerde olduğunu sosyal ortamda paylaşmak. birşey kazandırmazsa kalp kırmaya değermi istemiyorum hoşlanmıyorum demişim. şimdi ne yapayım ben. bunu sineye çekmek istemiyorum ama uzatmakta istemiyorum. yapacağını erkek yapıyor ama bayanlar suçlu oluyor hep. çok iyi ve anlayışlı bir insanımdır normalde çok sevenim dostlarım vardır ama kötü bir huyum var beni üzeni gözüm görmez. ve şuan ne arıyorum ne soruyorum o ararsa konuşuyorum. normalde arayamasam bile mail atardım. ağzımdan aşkım bile çıkmadı onun da çıkmadı ama normal konuşuyor ben gibi zorla değil. değer mi yani tüm bunlara?

Bence nerede olduğunu bildirmesi bir sorun değil bu normal bişey. Sorun sizin hoşlanmadığınızı bildiği halde yapması . Hatasını anlar umarım :)

msn, face, twitter falan bunlardan dolayı evlilikte sorunlar yaşnamasına sinir oluyorum aklı başında evli çiftlerin bence daha mantıklı sorunları olmalı.

bencede doğal bir şey bu bende çok yazarım @antalya falan millet görsün nerde olduğumu diye bence sende biraz üstüne gitmişsin
oturup konuş bence ben böyle davranışlardan hoşlanmıyorum de bir daha benim düşüncelerime saygı göstermelisin falan de ama yani nerde olduğunu yazmanın altında bir şey arama bizde çok yazıyoruz öle bazen hava olsun diye hihi=)

canım ben foursquare vb. program kullanmıyorum. ondan tam bilmiyorum ama acaba öyle bir yer bildirme programına kayıtlı da telefondan otomatik mi yazılıyor? kendi elle mi yazıyor?

ben de sevmem nerede olduğumu yazmayı. sanki birine şurdayım der gibi geliyor. ama böyle düşünmeyen gayet masumane yazan da çok.

eşinin kötü niyeti yoktur belki ama 2-3 kere uyarmışsın dikkat etmesi gerekirdi haklısın.

yani ben siz gençleri anlamıyorum ya, nolur kızmayın bana ama osizin eşiniz, çocuğunuz değilki .Böyle emrivakiler yaparak ve hiç gereksiz bir konu yüzünden adamcağıza soğuk davranırsanız, ben istiyorum sende yapmayacaksın gibi.Allah esirgesin bunlar eşlerinizi sizden soğutur zaten şimdiki evlilikler pamukipliğine bağlı, bence soğuk davranma eşine olurmu canım

msn, face, twitter falan bunlardan dolayı evlilikte sorunlar yaşnamasına sinir oluyorum aklı başında evli çiftlerin bence daha mantıklı sorunları olmalı.

Katılıyorum ve ekliyorum;

Sanal alemde insanların özel hayatını paylaşmasına da sinir oluyorum.

aynı moda benimkindede başladı. noluyor anlamıyorum gittiği yeri yazınca? kime duyuruyorsun?
gecende 1453 filminin gösterimine gittik elinde telefon facebooka girmiş nasıl yazsam ki diye düşünüyor
bende lafı soktum
büyük harflerle ben bir internet bağımlısıyım ve şu anda sinemada oldugumu bildirmek için çıldırıyorum yaz dedim bütün keyfimin içine etti

bu güvensizlikle alakalı falanda değil. sadece hoşlanmıyorum görmemişler gibi sosyal medyaya dadanmasına. kendisine bir getirisi olmayan birseylerle fazlaca vakit kaybetmesi hosuma gitmiyor

Son düzenleme:
Bence nerede olduğunu bildirmesi bir sorun değil bu normal bişey. Sorun sizin hoşlanmadığınızı bildiği halde yapması . Hatasını anlar umarım :)

nesi normal bi insan neden böyle bişeye ihtiyac duyar anlamıyorum.gösteriş merakı gibi geliyor bana degilse de birine duyurma merakı gerçekten.başka anlamı olamaz gözümde.

oraya katılıyorum bende

çok abartmışsınız...ve çok gereksiz bir şeyle ölçüyorsunuz değerinizi...üstelik eski erkek arkadaşınız yüzünden adamcağıza yasak koymaya ne hakkınız var ....

iyi de eşiniz sizin çocuğunuz değil ki...koskoca adam siz hoşlanmıyor olabilirsiniz ama nasıl vakit geçieceğini kendisi seçecek yaştadır sanırım ... ve faydalı ya da faydasız tercihlere saygı duyulmalı diye düşünüyorum...

çok güzel cevap vermişsin. baya güldüm. hakkaten gerek yok bencede.

ben çocugum demedim. her hareketini ksııtladıgımdan da bahsetmedim. ama hoşa gitmeyen şeyler eşler arasında konusulmalı bence.
bu konuda da olur baska konuda da olabilir. hoşa gitmeyen şeyler konusulabilmeli eşler arasında. saygı gösterilmeli. konuyu açan arkadas yapmanı istemiyorum vs demiş sanırım ama ben alıntı yaptıgınız yazımda kendi eşimi kısıtladıgımdan bahsetmedim. hoşuma gitmediğini söylediğimden bahsettim.

her hoşa gitmeyen şeyi de görmezden gelip susmak bana göre yanlıs. bu sadece benim için değil onun içinde gecerli. o da bana hoşlamadıgı seylerimi söylemeli ki çöüm bulunabilecek bişeyse bulunmalı. herseye kafa sallanmamalı

Son düzenleme:
bi de bunun ne içtiğini yazan versiyonları var. @vişne vodka, @ vanilla absolut....mal mıdır nedir... içtiği şeyle hava atan da çok sevimsiz oluyor yahu

Valla face ve twiter tutkunları bana kızacak belki ama gittiğin heryerin yada yaptığın her etkinliğin tüm herkesle paylaşılması bana fazla anlamsız geliyor..İnsanlar herşeyini millete ilan ediyor an be an resim ekliyorlar ve bu tarz şeyleri onaylamıyorum ben.Sanki birilerine gösteriş yapmak gibi geliyor bana bu..

Eşinize gelince bunu defalarca konuşmanıza rağmen inatla devam ettirmesi saçma gerçekten..Ve bence buna kızmakta gayet haklısınız..Ben olsam bende çıldırırdım..

Son düzenleme:
bu iş millette bagımlılık olmuş. sanki herkes cok merak ediyo bu insanları bildiriyolar nerdeler ne yapıyolar. angel87 nin yazdıklarına katılıyorum. hele evlilerin bunu bu şekilde kullanması ayrı bi garip. insanlar ne yapacagını şaşırıyo heralde anlamadım ki:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…