Nerede olduğunu sosyal ortamda paylaşmak

ben dediniz demedim ki

Sizin derdiniz size yeter; boşverin.

Yanlış anlaşılmalar oldu işte.. Normaldir, insan sinirlenince yanlış anlaşılabilir.

İnşaallah çözülür bu sorununuz.

haklısınız. nerde olduğunu sosyal ortamlarda paylaşmanın bence de pek bir mantığı yok ama herkesin tercihleri ve zevkleri farklıdır. buna saygı duymak gerekir. eşiniz bile olsa bir insana dayatma yolu ile (kibar bir dille söyleseniz de sonuçta isteğinizi dayatıyorsunz) isteklerini yaptırmak ters etkiye sebep olur.

rahatsızlığınızı söylerseniz, eşiniz de buna dikkat eder ya da etmez. bundan sonrası onun tercihi. bu konuda karışmak doğru olmaz çünkü eşinizin kişisel sınırlarına saldırmış olursunuz.

bu yüzden konunun bu yönüne takılmaktan ziyade -niye siz rahatsız olduğunuz halde hala aynı şeyi eşiniz yapıyor falan ...- bu konunun neden sizi rahatsız ettiğini bulmaya çalışın. eski erkek arkadaşınızla olan sorunlardan söz etmişsiniz, belli ki eşinizin yaptığı davranış da bu anlamda eski duyguları ortaya çıkarıyor bu yüzden kızıyor ve üzülüyorsunuz. eğer bu duyguları bulur ve eşinizin yaptığını da bu yönden düşünür ve yargılarsanız zamanla bu rahatsızlığınız da azalacaktır.

ha bunun yerine eşim değişsin çok mu zor bunu yapmak diyebilirsiniz. evet, sorun basit bir şey ve hayat arkadaşını da üzmeye değmeyecek bir konu. fakat eşinizin bunu yapmamasının sebebi onun üzerinde baskı kurmanız. kendi isteğinizi yaptırmak istemeniz. bu yüzden eşinizi değiştirmek yerine kendi duygularınıza ve düşüncelerinize odaklanın. çok daha fazla yol alacaksınız...

Ben bu kadınları anlamıyorum hıc ..
Evlenınce erkeklerın tabusunumu alıyorsunuz arkadaslar ?
cocuk gb onu yapma - ıstemıyorum -
Bunu yapma - hoslanmıyorum -
Şu hareketın sınırımı bozuyor -
falan fılan ..
Ne bu robotmu ? Evlılık ıkı kıısılık yasanan bır hayattır tamam da her ınsanda kendı basına bır bırey ve hayattır.
Kendı zevklerı - eğlenceleri-arkadaş çevresı ( sımdıkılerın arkadas cevresı sosyal medyadan ıbaret tamam bu bır sorun ama herkezın kendı tercıdır ) buna bu kadar karışmanız , sorun cıkarmanız ve komutlar vermenızı sızın ıstedıgınız gb hareket etmesını beklemenız cok yanlış..

Bana sureklı eşim yada sevgilim : sunu yapma - sundan hoslanmıyorum - soyle davrama falan dese ben sıkılırdım..
Herkezın kendı alanlarında özgur olması gerekıyor bence evlı olsalar bıle..

sen eşine bu durumu öyle yapma böyle yapma diye triple anlatma. şöyle diyebilirsin. sen facene nerede olduğunu yazınca senin tandıklarn senin benim yanımda olmadığını öğrenince benim yalnız olduğumuda öğrenmiş oluyolar ve bende yalnzlığımın bilinmesinden korkuyorum hani ne our ne olmaz seni evde benim yanımda sansınlarki bende kendimi güvende hissedeyim..falan gibi anlatsan dost var düşman var vs.ben mesela eşimin olmadığı zamanda olsa kapı önüne bir çift ayakkabısını koyarım gelen gören kişi locası evde desin diye...

Sizi korkutmak istemem ama bu konu hakkinda bir repörtaj izlemistim alman TV sinde. Polisler falan yazmayin öyle face ye nerde oldugunuzu diyordu.
Sebep: Bir cift suanda izinde olduklarini yazmis, ve hakerler bunun üzerine evlerini soymuslar ve birsürü buna benzer olay gerceklesmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…