Herkese göre değmeyen bir konu sizin için önemli olabilir. Herkese göre önemli bir konuda size basit gelebilir.
Belliki bu konu sizi üzüyor ve bu konuda uyarmışsınız eşinizi; hassas davranmak zorunda.
Ama şuan sergilediğiniz tavır yanlış gibi geldi..Uzaktayken hele soğukluk yaşamak doğru değil.
Bir yolunu bulun bunu anlatmanın ama ne olursa olsun bu şekilde olmasın, defalarca tekrarlamış olsanızda.
Eski erkek arkadaşınızlada kıyaslamayın şuanki hali, bu içinizde daha da büyütür meseleyi.
Eşinizin facesi varsa sevmeseniz bile neden sizin yok ?
arkadaşım benim facemin olmadığını nerden biliyorusn. facem varki eşimin iletilerini görebiliyorum demekki değilmi. ayrıca sorun face açması facede olması falan değil ben eşimin face şifrelerini bile bilmem buzamana kadar istemedim bile. sorun şu ben eşime yaptığı bir hareketinden hoşlanmadığımı güzelce tatlı dille söylemişim. dinlemeyip yaptığındada birkaçkezde yine tatlı diller uyarmışım. benim sinir olduğum hala neden yapıyor olması çokmu önemli çok mu gerekli. derdem face o bu şu değilki. yapmış olmak için yorum yapmayın lütfen ya eşimin facesinin olmasından hoşlanmadığımı nerden çıkardınız. lütfen saptırmayın rica ediyorum. desteğe ihtiyacım olmasa zaten burda olmam dimi? rica ediyorum lütfen
arkadaşım benim facemin olmadığını nerden biliyorusn. facem varki eşimin iletilerini görebiliyorum demekki değilmi. ayrıca sorun face açması facede olması falan değil ben eşimin face şifrelerini bile bilmem buzamana kadar istemedim bile. sorun şu ben eşime yaptığı bir hareketinden hoşlanmadığımı güzelce tatlı dille söylemişim. dinlemeyip yaptığındada birkaçkezde yine tatlı diller uyarmışım. benim sinir olduğum hala neden yapıyor olması çokmu önemli çok mu gerekli. derdem face o bu şu değilki. yapmış olmak için yorum yapmayın lütfen ya eşimin facesinin olmasından hoşlanmadığımı nerden çıkardınız. lütfen saptırmayın rica ediyorum. desteğe ihtiyacım olmasa zaten burda olmam dimi? rica ediyorum lütfen
bende tam akapatırken facem yok göremiyorum nerde olduğunu ararsın sen dedim, slaf soktuğumu anladı tabi bunun üzerine peki dedi kapattık.
Biraz fazla hassassınız sanırım,yorum yapan arkadaş kötü bir şey yazmamış size...
Tekrar tekrar yazdıklarımla bana yazdığınız cevabı okudum, bağdaştıramadım.. İnanın gülümsedim okuyunca yazdıklarınızı.
Oysa ben hak vermiştim ve yapılabilirliği kendimce yazmaya çalıştım..
Fakat siz ben zaten yapmam gerekeni yaptım, bana sadece '' sen haklısın '' yazın yeter diyorsunuz; anladım sınırımı.
Canınız sağolsun. :)
Bunun üzerine yazdım ben face açmanız konusunda. Yani yanlış anlamışım demek ki..
karşılıklı anlaşamamışız peki siz sinirlenip yazdığımı düşündünüz galibaki lütfen rica ediyorum kelimeler var yazdığımda. facem yok derken eve geçmiştim evde internet yok faceye giremiyorum anlamında. yinede alındıysanız özür dilerim.
Tamda forumda bu konu üzerine konuşuluyor şuan. '' Yapılan yorumları beğenmeyip rüzgar estirmek '' :)
Teşekkür ederim. :)
evet tamda forumda bu tarz bi konu üzerinde konuşuluyor ama ne yazıkki orada bu durum var. çünkü herkesin aynı görüşte olması mümkün değil. kaçınılmaz bir şekilde olacak. ama dediğim gibi buraya yazanlar zaten bir çare ve dert aradıkları için yazıyorlar. insanlar yeri geliyor kimseye anlatamadıkları mahrem sırlarını paylaşıyorlar. eleştiriler elbette olacak olmasın demiyorum. olayı büyütmüşsün yerine olayı büyütüyor olabilirmisin? gibi yargılayıcı cümleler kurmasak aslında hiç bir sorun olmayacak. ama bazen yazılanlara bende üzülüyorum mesela biri niye eşininin hevesine engel oluyorsun ne alaka yani diye yazmış gülermisin ağlarmısın:)
"
......
"
Burada benim için önemsiz ya da önemsiz bir konu demedim ben.. Ama siz kızmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?