NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM?

eşini neden suçluyorsunuz ki
ablanız suclu bu durumda
madem titiiz bir insan oldugunu biliyorsunuz
balık yapmak da ne demek onun evinde
kendi evinde ye ondan sonra oraya git

benimde görümcem öledir
titiz temizlik hastası
mümkün oldugunca az görüşüyorum
 
Balık konusunda size katılıyorum, ben de sevmem kokusunu falan, çıkmıyor uzun süre. Alıp geliyorum diyene yok gelme diyemem ama çok da hoşuma gitmez.
Kardeşim alıp gelse getirme derim ben. Yakınıma söyleyemicem kime söylicem. Konu balık değil başka bir yemek olsaydı sorun etmezdim ama balık cidden ayrı bir mevzu
 
Belki de ablanın o an canı başka bişeye sıkkındı, size öyle söyledi. Samimiyetinize güvenerek? Çocuğu yok diye tahammül edemiyor gibi laflar yanlış. Bir kardeş olarak. Nispet yapar gibi konuşmuşsun gibi geldi bana neyse.
Eşinizin de tutumu yanlış. Sizin de alınganlığınız üstünüzde heralde.
Aman barışın gitsin.
 
Eşimi suçlamıyorum canım bana neden bağırdığını anlamıyorum.Tamam gitmeyiz diyebilirdi.
 
Balık evin her yerinde kokuyor ablanız o konuda haklı kokusu çıkmıyor evden üstelik
 
''balık getirmeyin ama siz gel,n
başka birşey yeriz'' falan demeliydi ablanız
gerçekten de sizi istemiyırmuş dmekki eşinizde suç yok
bana bunu kardeşim değil arkadaşım bile dese gelin deirm yani
 
Gideceğiniz yere balik götürmek olmaz ki. Yani ben duş almisim mis gibi evimi silmisim üstüne balik catlasam acimdan yine pisirmem. Hatta kokuya karsi çok duyarliyimdir baligi alip disarda bir yer var pişirip öyle eve getiriyorum kendime bile yapmiyorum.

Ben bu konuda biraz suç sizde diyebilirim :)
 
Eşim gülerek söyledi bunu.Ama ablamın cevabı gayet sertti.

Canım eminim evinde temizlik yapıyorsundur. Eşin hayatında hiç ev temizlemiş mi onu da ayrı merak ettim. İnsan temizlik bittikten sonra baya yorgun ve asabi olabiliyor. Mutfakta balık pişmesi demek bütün mutfağa bir kere balık kokusu sinmesi demek. Hele kızartma yapılacaksa daha da beter. Kimseye balık konusunda emrivaki yapılamaz bence. O kadar temizlik üzerine de espri şaka kaldıramayabilir insanlar. Ablaya hak veren bir benim galiba.
 
Ablanızın yerinde ben olsam ben de kabul etmezdim balığı.
Kokusu zor çıkıyor zaten, bir de ablanız evi yeni temizlemiş.
Eşinizin kırılmasına anlam veremedim.
Gelmeyin dememiş ki balık almayın demiş.
Ne var bunda bu kadar kırılacak?
Gitmeyecek kadar hemde??
Saçma geldi bana.
 
Nispet aklımın ucundan geçmedi belki yanlış telafuz ettim özür dilerim.Lakin balkona çıkma,kalemle oynama yazarsın,Mutfağa gitme kırarsın vs. durumu olunca insan biraz diken üstünde oluyor.Sadece onu anlamak istiyorum hepsi bu.
 
eşinde bi sıkıntı yok bende, makul davranmış sonrasında özrünü de dilemiş. bana eşimin abisi gelmeyin dese ben de bozulur gitmem şahsen. ablan tamam balık kokmasın diye istememiş olabilir ama eşine de gelmeyin denir mi ayıp yani
 
kullanılacak tabi ki de ben de mutfağı yeni temizlemiş olsam mis gibi kokuyor olsa ,balığı istemeye istemeye pişiririm.ne de olsa oldukça kokuyor mutfak.kaldı ki ben çok titiz değilimdir.
ablan gelmeyin demekle, sen önceden ablanla konuşup fikir alışverişi yapmamakla eşin de çocuk gibi alınganlık göstermekle hata yapmış.
tamam o zaman ne getirelim abla deyip tatlıya bağlayabilirdiniz.niye abarttınız ki bu kadar.
birbirinizin evine yiyecek alıp gidecek ,beraber pişirip yiyecek kadar güzel diyologunuz var ise bu mevzuyu da tatlıya bağlamak o kadar zor olmamalıydı.
 
Sınırını sizden çıkarmak istememiş aslında bunun farkına varıp özür dilemiş siz de boyle bir şey yaptığı için üzgün olduğunun farkına varıp uzatmayin tadinizi kaçırmayın derim.
 
Evet evde temizler camda siler.Lakin bunun tekrar tekrar kirleneceğini biliriz öyle değil mi?
Eniştemde balığı çok sevdiği için alalım demiştik.
 
nispetle alakası yok bence doğrudur çocuğu olmayan daha tahammülsüz olur ben mesela hiç katlanamam başkasının çocuğuna gerçi yeğenim gelip üstüme işese yine de güler öperim
 
hayır gelmeyin dedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…