- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
- Konu Sahibi prensesannesi34
-
Eşim gülerek söyledi bunu.Ama ablamın cevabı gayet sertti.eşiniz gelmeyiz o zaman diye tavır yapmasaymış keşke
çünkü bana da öyle dese ben de gelme o zaman derim sinirlenip
eşini neden suçluyorsunuz kiMerhabalar Hanımlar;
Uzun olursa kusuruma bakmayın.Durumu özetlemeye çalışacağım.
Cuma akşamından ablamı aradım müsaitseniz c.tesi geleceğiz diye.Tamam dedi.
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Ablam tamam gelmeyin dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Bebeği gördükten sonra eltime geçtik.(Çıkmışken gidelim diye.)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.
Sadece kızımla ilgili bişey olursa konuşuyorum.
Yaptığım tavrım yanlış mı Allah aşkına?
İş yerindeyim ara ara cevap verebilirim.
Kardeşim alıp gelse getirme derim ben. Yakınıma söyleyemicem kime söylicem. Konu balık değil başka bir yemek olsaydı sorun etmezdim ama balık cidden ayrı bir mevzuBalık konusunda size katılıyorum, ben de sevmem kokusunu falan, çıkmıyor uzun süre. Alıp geliyorum diyene yok gelme diyemem ama çok da hoşuma gitmez.
Çok iyi.Eniştemle eşimde çok iyi anlaşırlar.Ablanızla öncesinde aranız nasıldı?
aaa anladım o zaman durum farklı...Eşim gülerek söyledi bunu.Ama ablamın cevabı gayet sertti.
Eşimi suçlamıyorum canım bana neden bağırdığını anlamıyorum.Tamam gitmeyiz diyebilirdi.eşini neden suçluyorsunuz ki
ablanız suclu bu durumda
madem titiiz bir insan oldugunu biliyorsunuz
balık yapmak da ne demek onun evinde
kendi evinde ye ondan sonra oraya git
benimde görümcem öledir
titiz temizlik hastası
mümkün oldugunca az görüşüyorum
Eşim gülerek söyledi bunu.Ama ablamın cevabı gayet sertti.
Nispet aklımın ucundan geçmedi belki yanlış telafuz ettim özür dilerim.Lakin balkona çıkma,kalemle oynama yazarsın,Mutfağa gitme kırarsın vs. durumu olunca insan biraz diken üstünde oluyor.Sadece onu anlamak istiyorum hepsi bu.Belki de ablanın o an canı başka bişeye sıkkındı, size öyle söyledi. Samimiyetinize güvenerek? Çocuğu yok diye tahammül edemiyor gibi laflar yanlış. Bir kardeş olarak. Nispet yapar gibi konuşmuşsun gibi geldi bana neyse.
Eşinizin de tutumu yanlış. Sizin de alınganlığınız üstünüzde heralde.
Aman barışın gitsin.
eşinde bi sıkıntı yok bende, makul davranmış sonrasında özrünü de dilemiş. bana eşimin abisi gelmeyin dese ben de bozulur gitmem şahsen. ablan tamam balık kokmasın diye istememiş olabilir ama eşine de gelmeyin denir mi ayıp yaniMerhabalar Hanımlar;
Uzun olursa kusuruma bakmayın.Durumu özetlemeye çalışacağım.
Cuma akşamından ablamı aradım müsaitseniz c.tesi geleceğiz diye.Tamam dedi.
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Ablam tamam gelmeyin dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Bebeği gördükten sonra eltime geçtik.(Çıkmışken gidelim diye.)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.
Sadece kızımla ilgili bişey olursa konuşuyorum.
Yaptığım tavrım yanlış mı Allah aşkına?
İş yerindeyim ara ara cevap verebilirim.
kullanılacak tabi ki de ben de mutfağı yeni temizlemiş olsam mis gibi kokuyor olsa ,balığı istemeye istemeye pişiririm.ne de olsa oldukça kokuyor mutfak.kaldı ki ben çok titiz değilimdir.İnşallah çocuğu olur.Zira tek yumurta ve eşininde problemi var.2 tüp bebek denemesi yapıldı.
Zaten önceden söylemedğim için gerçekten çok pişmanım.Ama balık olmasa başka şey o mutfak kullanılacak değil mi?
Evet evde temizler camda siler.Lakin bunun tekrar tekrar kirleneceğini biliriz öyle değil mi?Canım eminim evinde temizlik yapıyorsundur. Eşin hayatında hiç ev temizlemiş mi onu da ayrı merak ettim. İnsan temizlik bittikten sonra baya yorgun ve asabi olabiliyor. Mutfakta balık pişmesi demek bütün mutfağa bir kere balık kokusu sinmesi demek. Hele kızartma yapılacaksa daha da beter. Kimseye balık konusunda emrivaki yapılamaz bence. O kadar temizlik üzerine de espri şaka kaldıramayabilir insanlar. Ablaya hak veren bir benim galiba.
hayır gelmeyin dedi.Ablanızın yerinde ben olsam ben de kabul etmezdim balığı.
Kokusu zor çıkıyor zaten, bir de ablanız evi yeni temizlemiş.
Eşinizin kırılmasına anlam veremedim.
Gelmeyin dememiş ki balık almayın demiş.
Ne var bunda bu kadar kırılacak?
Gitmeyecek kadar hemde??
Saçma geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?