NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM?

Ablaniz ayip etmiş bence.balik yemek istiyorsanız sisarida bir yerde yesek mutfagi yeni temizledim bize gelin buradan gideriz diyebilirdi en azindan
Buyur mevzulari ablanizin titizligini bildiğiniz için önceden konussaydiniz keşkeama insan dusenemiyor bu duruma gelinecegini.
Esinizde aalinmiş haliyle size patlamis ozurdwddilemiş uzatmayin huzurunuz kacmasin
Dun ablam bize geldi benim bebeğim 6 aylik emekliyor ayağa kalkiyo falan ablaminki 1 yasinda tabi etraf biraz dagildi evinde sabah temizlemistik Esim yarin isteyim bu ev nazil toplanır anlamda kizi basibos birakiyor dedi bende benim evimde birakmicakta nerde birakcak dedim ayrıca bu az bizim oğlan yaramaz kimbilir bizimki neler yapacak başka evlerde deneme kalmadi oğlan oyuncagi firlatti tvye geldi hihh dedim iste bu başka evdede olabilir dik :)

Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi ben başkasına yapmam. Görümce, kaynana kim olursa olsun kimseye balık götürmem onlar gelirken al demedikten sonra. Bilip bilmeden yazmamakta fayda var ne kadar tanıyorsunuz siz bu yorumları yapanları ala ala.

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Zaten giderken söylemişsiniz bence ablanız çoktan yemek olayını halletmiştir diye düşündüm.
Onu da geçtim, herkes evinde balık pişirmez. Dışarıda pişirtip götürseydiniz.

Ben bilerek yazıyorum konu sahibide ablasından daha öncesinde o yakınlığı samimiyeti görmüşki balık pişirme teklifinde bulunmuş. Buradaki kimseyi şahsen tanımama gerek yok genel anlamda konulara yapılan yorumlara bakınca bunu anlayabiliyor insan zaten.

Ablamada sıra gelecek:)Eşime bana bağırdığı için tribim.
özür dilemiş adamcağız zaten uzatmayın bence, belli ki 6 yıllık evliliğiniz saygı temelleri üzerine kurulmuş...tahminim bu ablanızın size karşı ilk tavırlı hareketi değil..boşverin sizi kabul etmeyen ablanız için can yoldaşınızla birbirinizi üzmeyin...emin olun ablanız bu durumu iplememiştir bile,bana kâlesiz bir ablanız var gibi geldi,bence mesafenizi koyun evinize de kabul etmeyin evlerinede gitmeyin uzunca bir süre.

Mrb acikcasi burda ablaniz suclu resmen gelmeyin demis esinizin alinmasi geyet normal esinize kizmaniz yersiz derim ben birbirinizi kirmayin mutlu gunler

eşinin yerinde bende olsam bozulurdum
ablan balık pişiremem gelmeyin demesi yerine gelin
balık olmazsa başka yemek yaparız yada dışarda balık yesek olmaz mı
mutfagı temizledim deseydi daha iyi olurdu

Ablana sinirlenmiş.İnsanlık hali,kırtasiye olayı da üstüne gelmiş bağırmış.Bu kadar büyütülecek birşey yok.Evlilik bu,tartışma olur.Özür de dilemiş.

ya tabiki yakınlığı bulduğumdan.Hayır ilk yapışımızda değil.Bende yapmıştık.Eniştem felan çok beğenmişti.Onlar bize gelirsiniz artık deyince ,eniştemde balığı çok sevdiğini söyleyince eşim alıp gidelim istedi.

Sesimi 1 kere bile yükseltmediğimden karşımdakilerde de aynısı bekliyorum sanırım.Beklentilerim yüksek .Ama tatlıya bağladım eşimle olayı.

Evet iplemedi üstüne gelmeyeceğinizi bilseydim plan yapardım bu günüm gitti dedi

Sizin düşüncenizde bir gariplik yok benim için, ablanızın mutfağımı yeni temizledim demesi uygunsuz olmuş. Eşinizde muhtemelen ablanızın espiri yaptığını düşündü ve o da karşılık olarak şakasına gelmeyiz o zaman dedi. Ablanızın gelmeyin demesi de ayrıca ayıp olmuş. Eşiniz de o olay sonrası hırsını sizden çıkarmış doğru bir davranış değil tabii eşinizin size karşı yaptığıda ama uzatmayın derim ben. Sonuçta eşinizin yerinde siz de olsanız sizde bozulurdunuz.

ablanıza istediği tepkiyi veremediği için mecburen size patlamıştır, üzmeyin birbirinizi. balığı alıp evinizde pişirin..

ablanıza istediği tepkiyi veremediği için mecburen size patlamıştır, üzmeyin birbirinizi. balığı alıp evinizde pişirin..
Yok zaten ben evimde pişirmiyor değilim.Haftada 2 gün pişiririm.Amaç eşide seviyor diye birlikte yemekti.
İnsanı balıktan soğuttutturyotlar diyesim geldi yani.
Eşimle de gittim konuştum tatlıya bağladım.

Ablanizin yerinde olsam aynı tavrı sergilerdim balık yemek istiyorsanız alıp kendi evinizde yaparsiniz ben evimde yapmam konusundan da rahatsız olurum mutfağımi kirletmesinden de dışarda yerim biraz ağır oldu kusura bakmayın ama gerçekler bu yani eşinizin tavrı da morali bozulduğu için o şek davramistir uzatmanın bence

Estağfurullah.Arada kaldığım için yazdım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…