NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM?

Ablayı ben de haklı buluyorum. Balık alıcam dese benim kardeşim fırçayı yerdi bana sormadan balık mı pişirteceksin bana diye. Çok fenayım çok

cnm orası ablanın evi yeni temizlik yapmış kokmasını istememiş olabilir. ısrarla balık olmazsa gelmeyiz demkle eşiniz hatalı bence. eğer o kadar pimpirikli ise fazla gitmeyin bence. eşinize karşı tavırnız yanlış değil bence

burada en hatalı davranan eşiniz

Eşiniz en azından özür dilemeyi bilen bir insan fakat ablanızın yaptığı çok ayıp, aynısını varsa görümceniz size yapsaydı emin olun daha sert bir tavır takınırdınız.

Fazla içerledi ama ben kolay kolay küsmem.Ama bu çok zoruma gitti.12 sendir eşimi tanıyorum ,6 senelik evliyim 1 kere bile sesimi yükseltmedim.
Ozur dilemesi pisman olduguni gosteriyor.bence buyutmeyin. Ben hatanin buyugunu ablanizda buldum. Misafir geri cevrilmez ben oyle dusunuyorum

Evet espri yaptı ama sonucu iyi olmadı.

Ben çalıştığım ve çocuğum olduğu halde kırmam insanları.Yani çok mu önemli?bunu anlayamıyorum işte tam olarak.
Eşimin bana tavır alması sanki ben dedim balık alıp gelmeyin diye.
Bu zamana kadar bu kadar küs kalmamıştım.

Bazı yorumlar beni şaşırtıyor artık bu sitede. İş kadının ablası olunca evi yeni temizlemiş balık pişmesini istememekte haklı ben olsam bende istemem, yok kardeşine nazı geçipte söyleyemeyecek miydi? Ama bunu yapan görümce olsaydı topa tutulmuştu yaptığı çok ayıp mesafeli ol bundan sonra vs. vs... Ne olacak yani mutfağı yeni temizledikten sonra kimse bir şey pişirmiyor mu o mutfakta uzun süre kirlenmesin diye.

eşiniz gelmeyiz o zaman diye tavır yapmasaymış keşke
çünkü bana da öyle dese ben de gelme o zaman derim sinirlenip
Aynen en dogru yorumu siz yapmissiniz. Kadin yeni temizlik yapmis balik almayin demis ne var yzni balikdan baska yiyecek yok mu? Baska bisey pisirir yerdiniz. Hemen biz gelmeyiz o zaman dememeliydiniz. Ablaniz da o sinirle gelmeyin demis. Birbirinizin fitilini ateslemissiniz yani. Uzatmayin boyle birsey icin eşle de ablayla da küs kalmak olmaz. Barisin bir an once.

cnm kalemle oynanmaz zaten yazıyor duvarları çocuklar
Şu duvarları silen sihirli süngerle dolaşıyorum.Ne kadar kağıda yaz desemde bazen böyle çizikler oluyor.
Çocuğun yazı yazma hevesini de kırmak istemiyorum.
Anneee bak yesim yaptım diyor:)nasıl kırayım hevesini.

benim anlaamdığım canınız balık istiyorsa kendi evinizde neden yapmadınız? misafirliğe giderken emrivaki yapıp balık almak bence hiç doğru değil.

bana gelen misafir balık alsa bende kabul etmem ne alaka ya. ben onları aç bırakmamya yaparım biişiler derim. hem heryer balık kokuyor. herkes kabul edemez.

ablamla henüz konuşmadım ama eşimle küsüm bana patladığı için.

eşinizin bozulması çok normal bende çok bozulurdum,tribi eşinize değil ablanıza atmanız gerekirdi kusura bakmayın.

Ablamın eşi çok seviyor diye alacaktık.Ben zaten haftada 2 kez pişiriyorum evimde yapmayan insan değilim.Hani birlikte yiyelim istedik.

Esininde siniri bozulmus , sana patlamis , ben olsam pek ustunde durmazdim..
Ozurde dilemis sonucta..

En cok ablana kizdim ben , mutfak yahu kirlenecek tabiki sanki hicmi temizlenmiyor...
Ben olsam birdaha gitmezdim, asil ablama darilirdim...

Bence doğru değil. Duvar koltuk çizmenin hevesi de olmaz... Doğruyu yanlisi öğretmek gerek ki buyudugunde kendi esyalarina baskalarinin esyalarina özen göstermeyi , duyarli olmayi ogrensin..

Evet evde temizler camda siler.Lakin bunun tekrar tekrar kirleneceğini biliriz öyle değil mi?
Eniştemde balığı çok sevdiği için alalım demiştik.

O da medeni bir insan gibi rica etmis yeni temizledim demis. Buraya kadar normal zaten. Ondan sonra saka bile olsa balik yoksa gelmem diyen insana cok yorgunsam keyfiniz bilir diyebilirim sahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…