• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEREDE YANLIŞ YAPIYORUM?

Canım eminim evinde temizlik yapıyorsundur. Eşin hayatında hiç ev temizlemiş mi onu da ayrı merak ettim. İnsan temizlik bittikten sonra baya yorgun ve asabi olabiliyor. Mutfakta balık pişmesi demek bütün mutfağa bir kere balık kokusu sinmesi demek. Hele kızartma yapılacaksa daha da beter. Kimseye balık konusunda emrivaki yapılamaz bence. O kadar temizlik üzerine de espri şaka kaldıramayabilir insanlar. Ablaya hak veren bir benim galiba.
Ablayı ben de haklı buluyorum. Balık alıcam dese benim kardeşim fırçayı yerdi bana sormadan balık mı pişirteceksin bana diye. Çok fenayım çok :KK55:

Merhabalar Hanımlar;
Uzun olursa kusuruma bakmayın.Durumu özetlemeye çalışacağım.
Cuma akşamından ablamı aradım müsaitseniz c.tesi geleceğiz diye.Tamam dedi.
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Ablam tamam gelmeyin dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Bebeği gördükten sonra eltime geçtik.(Çıkmışken gidelim diye.)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.
Sadece kızımla ilgili bişey olursa konuşuyorum.
Yaptığım tavrım yanlış mı Allah aşkına?
İş yerindeyim ara ara cevap verebilirim.

cnm orası ablanın evi yeni temizlik yapmış kokmasını istememiş olabilir. ısrarla balık olmazsa gelmeyiz demkle eşiniz hatalı bence. eğer o kadar pimpirikli ise fazla gitmeyin bence. eşinize karşı tavırnız yanlış değil bence

burada en hatalı davranan eşiniz

Merhabalar Hanımlar;
C.tesi arabadayken ihtiyaç için aradığımda gelirken balık alacağız dedim.Ablam mutfağı yeni temizledim alma dedi.Eşimde gelmeyiz o zaman dedi.
Haliyle eşim bozuldu.Ablamı anlıyorum lakin biraz pimpiriklidir.21 aylık kızım var ve onlara gittiğimizde aman dökme,aman çizme,aman kırma durumu oluyor ve inanın 1dk.oturmadan kızımın peşinde dolanıyorum.Çocuğu olmadığı için beni anlamadığını düşünüyorum ve hoş karşılıyorum.
Lakin temizlenen mutfakta hiçmi yemek pişmeyecek?Eşimede kızdım gitmediğimiz için sanki sadece balık yemek için gidiyormuşuz gibi izlenim bıraktı.
Ablama gitmekten vazgeçip doğum yapan arkadaşıma gideyim dedim.Evden hediyemle çıkmıştım ama hediye paketsizdi.Eşime müsait yerde duralım hediye paketi alalım dedim.Israrla kırtasiyeyi sordu bende milyoncu da da vardır dedim.(durduğumuz yer milyoncu önü).Arabadan çıktı kapıyı çarptı söylenerek gitti.(kendisi kaliteli bir resim fırçası alacakmış ve benim bundan haberim yoktu.Nebileyim kırtasiyeyi bu sebeple sorduğunu)
Arabada hiç konuşmadım.Ablanlara gitmediğimiz için kızdınmı bana dedi.Ben ilk önce bana karşı olan tavrına kızdım benim suçum ne dedim.Özür diledi.Birde ailemin huzuru kaçacaksa ben bidaha biyere gitmem gelen bana gelsin dedi kestirip attı.Lakin halen konuşmuyorum.

Eşiniz en azından özür dilemeyi bilen bir insan fakat ablanızın yaptığı çok ayıp, aynısını varsa görümceniz size yapsaydı emin olun daha sert bir tavır takınırdınız.

Fazla içerledi ama ben kolay kolay küsmem.Ama bu çok zoruma gitti.12 sendir eşimi tanıyorum ,6 senelik evliyim 1 kere bile sesimi yükseltmedim.
Ozur dilemesi pisman olduguni gosteriyor.bence buyutmeyin. Ben hatanin buyugunu ablanizda buldum. Misafir geri cevrilmez ben oyle dusunuyorum

Sinirleri bozulmuş adamın. Size patlamış. Olur böyle şeyler eşler arasında.

Eşiniz espri yapmış anladığım kadarıyla, ablanızın gelmeyin demesi kötü olmuş. Eşiniz kırılmış haliyle. Ben de olsam mutfağın temizliği benden önemli mi diye düşünürüm.

Eşinizle küsmenizi gerektirecek bir durum yok, özür de dilemiş. Ablanız asıl sorun burda. Onunla konuşmalısınız.
Evet espri yaptı ama sonucu iyi olmadı.

Ben çalıştığım ve çocuğum olduğu halde kırmam insanları.Yani çok mu önemli?bunu anlayamıyorum işte tam olarak.
Eşimin bana tavır alması sanki ben dedim balık alıp gelmeyin diye.
Bu zamana kadar bu kadar küs kalmamıştım.

Bazı yorumlar beni şaşırtıyor artık bu sitede. İş kadının ablası olunca evi yeni temizlemiş balık pişmesini istememekte haklı ben olsam bende istemem, yok kardeşine nazı geçipte söyleyemeyecek miydi? Ama bunu yapan görümce olsaydı topa tutulmuştu yaptığı çok ayıp mesafeli ol bundan sonra vs. vs... Ne olacak yani mutfağı yeni temizledikten sonra kimse bir şey pişirmiyor mu o mutfakta uzun süre kirlenmesin diye.

eşiniz gelmeyiz o zaman diye tavır yapmasaymış keşke
çünkü bana da öyle dese ben de gelme o zaman derim sinirlenip
Aynen en dogru yorumu siz yapmissiniz. Kadin yeni temizlik yapmis balik almayin demis ne var yzni balikdan baska yiyecek yok mu? Baska bisey pisirir yerdiniz. Hemen biz gelmeyiz o zaman dememeliydiniz. Ablaniz da o sinirle gelmeyin demis. Birbirinizin fitilini ateslemissiniz yani. Uzatmayin boyle birsey icin eşle de ablayla da küs kalmak olmaz. Barisin bir an once.

cnm kalemle oynanmaz zaten yazıyor duvarları çocuklar
Şu duvarları silen sihirli süngerle dolaşıyorum.Ne kadar kağıda yaz desemde bazen böyle çizikler oluyor.
Çocuğun yazı yazma hevesini de kırmak istemiyorum.
Anneee bak yesim yaptım diyor:)nasıl kırayım hevesini.

benim anlaamdığım canınız balık istiyorsa kendi evinizde neden yapmadınız? misafirliğe giderken emrivaki yapıp balık almak bence hiç doğru değil.

bana gelen misafir balık alsa bende kabul etmem ne alaka ya. ben onları aç bırakmamya yaparım biişiler derim. hem heryer balık kokuyor. herkes kabul edemez.

Aynen en dogru yorumu siz yapmissiniz. Kadin yeni temizlik yapmis balik almayin demis ne var yzni balikdan baska yiyecek yok mu? Baska bisey pisirir yerdiniz. Hemen biz gelmeyiz o zaman dememeliydiniz. Ablaniz da o sinirle gelmeyin demis. Birbirinizin fitilini ateslemissiniz yani. Uzatmayin boyle birsey icin eşle de ablayla da küs kalmak olmaz. Barisin bir an once.
ablamla henüz konuşmadım ama eşimle küsüm bana patladığı için.

Merhabalar Hanımlar;

eşinizin bozulması çok normal bende çok bozulurdum,tribi eşinize değil ablanıza atmanız gerekirdi kusura bakmayın.

benim anlaamdığım canınız balık istiyorsa kendi evinizde neden yapmadınız? misafirliğe giderken emrivaki yapıp balık almak bence hiç doğru değil.

bana gelen misafir balık alsa bende kabul etmem ne alaka ya. ben onları aç bırakmamya yaparım biişiler derim. hem heryer balık kokuyor. herkes kabul edemez.
Ablamın eşi çok seviyor diye alacaktık.Ben zaten haftada 2 kez pişiriyorum evimde yapmayan insan değilim.Hani birlikte yiyelim istedik.

Esininde siniri bozulmus , sana patlamis , ben olsam pek ustunde durmazdim..
Ozurde dilemis sonucta..

En cok ablana kizdim ben , mutfak yahu kirlenecek tabiki sanki hicmi temizlenmiyor...
Ben olsam birdaha gitmezdim, asil ablama darilirdim...

Şu duvarları silen sihirli süngerle dolaşıyorum.Ne kadar kağıda yaz desemde bazen böyle çizikler oluyor.
Çocuğun yazı yazma hevesini de kırmak istemiyorum.
Anneee bak yesim yaptım diyor:)nasıl kırayım hevesini.
Bence doğru değil. Duvar koltuk çizmenin hevesi de olmaz... Doğruyu yanlisi öğretmek gerek ki buyudugunde kendi esyalarina baskalarinin esyalarina özen göstermeyi , duyarli olmayi ogrensin..

Evet evde temizler camda siler.Lakin bunun tekrar tekrar kirleneceğini biliriz öyle değil mi?
Eniştemde balığı çok sevdiği için alalım demiştik.

O da medeni bir insan gibi rica etmis yeni temizledim demis. Buraya kadar normal zaten. Ondan sonra saka bile olsa balik yoksa gelmem diyen insana cok yorgunsam keyfiniz bilir diyebilirim sahsen.

Back
X