• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede yanlış yapıyoruz ki ?

Taktiksiz bir ilişkiye başlayıp, taktiksiz bir ilişkiyi yürütemez miyiz kızkardeşlerim? Niye böyle oluyor ya, safkelebek kızkardeşim gelir misin dizlerine ihtiyacım var. =(

:) Bilmiyorum ki ya, insan en çok kendi hayatındakileri biliyor. Ben taktik işlerine giremem pek, aklım yetmez ali cengiz oyunlarına, karşımdakini bir kere en baştan benden daha düşük seviyede gördükten sonra nasıl ona saygı duyacağım bir daha? Uzunca bir süre söylediklerine davranışlarına hep dikkat ettim şimdiye kadarkilerin, baktım olmuyor benden paso dedim. Terkedildiğim zamanlarda paso ağladım ama peşlerinden koşmadım. Beni bir kere gözden çıkaran her zaman çıkarabilir, esas o zaman ne biçim ağlarım, kendine gel!! dedim hep.

Taktik denilebilir mi bilmem ama kesin kurallarım var ama beni incitecek davranışı ben de hiç yapmamaya çalışırım. Sevgilimi övmem ama kesinlikle yermem topluluk içinde, sevmediğim bir huyunu, davranışını da mutlaka düzgün kelimelerle ifade ederim. Biri için mal dersem, artık hayatımda olmadığı için diyebiliyorum ama o zamanki iyi bulduğum bir davranışını da eklerim, kendime de saygım olsun. Şerefsiz, odun, duygusuz vs. demek kolay ama benim o zaman böyle bir insanla ne işim vardı? diyerek daha çok üzülüyor insan yalnız kaldığında.

:) Bilmiyorum ki ya, insan en çok kendi hayatındakileri biliyor. Ben taktik işlerine giremem pek, aklım yetmez ali cengiz oyunlarına, karşımdakini bir kere en baştan benden daha düşük seviyede gördükten sonra nasıl ona saygı duyacağım bir daha? Uzunca bir süre söylediklerine davranışlarına hep dikkat ettim şimdiye kadarkilerin, baktım olmuyor benden paso dedim. Terkedildiğim zamanlarda paso ağladım ama peşlerinden koşmadım. Beni bir kere gözden çıkaran her zaman çıkarabilir, esas o zaman ne biçim ağlarım, kendine gel!! dedim hep.

Taktik denilebilir mi bilmem ama kesin kurallarım var ama beni incitecek davranışı ben de hiç yapmamaya çalışırım. Sevgilimi övmem ama kesinlikle yermem topluluk içinde, sevmediğim bir huyunu, davranışını da mutlaka düzgün kelimelerle ifade ederim. Biri için mal dersem, artık hayatımda olmadığı için diyebiliyorum ama o zamanki iyi bulduğum bir davranışını da eklerim, kendime de saygım olsun. Şerefsiz, odun, duygusuz vs. demek kolay ama benim o zaman böyle bir insanla ne işim vardı? diyerek daha çok üzülüyor insan yalnız kaldığında.

Senin yaptığın taktik değil tabii ki , tamamen kişisel sınırlarını çiziyorsun. Taktikten kastım burdaki hanımlar bazen akıl vermek için yazıyor ya 1 defa cevap yaz 5 defa yazma, yok kıskandır, yok arada yokla, yok bilmem başka "taliplerinin" olduğunu hissettir. Çok sahtekarca geliyor bu bana, doya doya sevginizi yaşayın kızkardeşlerim ya, ne gereği var bunca taktiğe. Taktiklerle yürütülen ilişki ne kadar samimi olabilir ki zaten. Höf.
Neyse ki sen öyle değilsin safkelebek. ^_^

Senin yaptığın taktik değil tabii ki , tamamen kişisel sınırlarını çiziyorsun. Taktikten kastım burdaki hanımlar bazen akıl vermek için yazıyor ya 1 defa cevap yaz 5 defa yazma, yok kıskandır, yok arada yokla, yok bilmem başka "taliplerinin" olduğunu hissettir. Çok sahtekarca geliyor bu bana, doya doya sevginizi yaşayın kızkardeşlerim ya, ne gereği var bunca taktiğe. Taktiklerle yürütülen ilişki ne kadar samimi olabilir ki zaten. Höf.
Neyse ki sen öyle değilsin safkelebek. ^_^

Öyle taktiksel mevzulardan sadece huyun değişmeyeceğine katılıyorum, o kadar sene geçti hala doğru düzgün telefonumu yanımda taşımayı öğrenemedim, ya şarjı biter ya da başka bir şey olur. Başkaları umrumda olmadığı için değil, benim gerçekten umrumda değil telefon vs. Bunu taktik olayına sokup "her istediğinde sana ulaşmasın, kendini değerli hissettir!!" biçiminde yapsaydım, bana hesap sorulduğunda rahat rahat diyemezdim ben böyleyim cınım diye, gerçekten öyle değilsen nasıl savunacaksın yaptığın bir şeyi sonrasında? O kadar sağlam rol yapabilme kabiliyetim yok. Bir kere oyunun bozulursa da kimse inanmıyo sana :KK43: Ama denyoluklarım da burdan taa nereye yol olur, that's another story.

Sev ama kesinlikle sevgini olduğu gibi gösterme filitre den geçir, azını göster ki bitmesin, aaaa bu kız cepte demesin... erkekler kaçanı salak ta olsa saf ta beceriksiz de olsa o kaçanı kendini gram gram vereni daha çok seviyor ve ebedi peşinden koşuyorlar. Bu değşmez bir realite. :stop:Erkek: kaçanı kovalayan, sevgisini tam vermeyenin peşinden koşandır. Bunu bilmeyen ve uygulamayan kadın da hayatta kaybetmeye mahkuduuuuuur. Bu da kadınlar için değişmez realitedir. Biraz geç oluyor ama öğreniyoruz işte:KK76:

Haa bir de ben şuna çok inanıyorum, seni seviyorum demek aşkı öldüren bir kelime.... zira karşındaki kişiye seni seviyorum diyorsan onun artık senin için yapmak isteyeceği hiçbir fedakarlık yok, daha ziyade seni elde tutması içn bir komplmana gerek yok zaten eldesin yani ne gerek var... Bu dillere pelesenk olmuş seni seviyorum kelimesi cidden ilişkinin içini boşaltan bişey.:KK20: Bence insna sevmeli ve sevgisini de güzelce kararınca göstermeli ama yok seni seviyorum yok ayılıyorum bayılıyorum walla karşı tarafta ooo bu kız bana yanık intibası oluşturuyor. Bir film izlemiştim sevgi üzerine bir kişi de karşısındakine beni seviyor musnu diye soruyorsa orada sevgiden söz edilemez diyor du. Çünkü sormanın ve söylemenin bir anlamı yok. Her türlü kararrınca (bakın kararınca yı özellikle belirtiyroum):KK25:belli et ama sevdiğini dile getirme. :KK24:Bunun yanında beni seviyor musn diye sorma gereği hissediyorsan ora da bir sakatlık var.

Back
X