Ben de öyle düşünüyor gibiyim; teşekkürler :)Nisanlin bankanin teftisinde calisiyo yani gmde, ankaraya gidip ne is yapacak orada? Madem sen istanbulda rahat is bulacaksin, istanbul adres
Seçenekler arasında vardı; valla ben yapmadımoyunu değiştir diye seçenek çıkmış ha iyiymiş
Yani ayrı şehirlerde mi yaşayalımKurulu düzeni bozmayın derim.
Ankaracılar kızmasın ama İstanbul dururken Ankarada yaşanır mı yahu
Ah güzel Ankaram, hep İstanbul'un gölgesinde kalmıştırAnkaracılar kızmasın ama İstanbul dururken Ankarada yaşanır mı yahu
Teşekkürler :)Istanbul daha cazip geldi artilari fazla
Aslında sevdiğim şeyler var zaten; evi de güvenlikli bir yerden tutarsak çok da sorun olmaz herhaldeşu durumda en mantıklısı istanbul gibi duruyor.
hem merak etme istanbulda olursan illa ki iş yerinden arkadaşlar edinirsin veya yapacak meşgaleler oluştur kendine eşin şehir dışında oldugunda canın sıkılmaz..
aynen istanbul varken..
istanbul mantıklı.
ankara duygusal.
bence istanbul...
Bazen İstanbul'da yaşayanlara gıcık olasın geliyorIstanbulda yasiyorum ondan once bursadaydim istanbul kalabalik karma karisik ama guzel trafik buyuk dert ankarayada gittim cok soguk oluyor ve denizde yok bana cok bunalimli geldi orasi sevemedim
İşte içten içe duymak istediğim cevap :)ankara
Banka işinin de kendine göre zorlukları var, mesela blok hâlinde birkaç hafta şehir dışına çıkması gibi. Teşekkürler :)nişanlınızın işi banka olarak bnce daha iyi br iş herkes bu devrde banka işi olsada çalışsak dye bakarken bnce siz nişanlınıza ayak uydurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?