- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa kızlar aşkolsun. Melih Başgan o kadar gölü, göleti, havuzu niye yaptı?
"Ankara'da deniz yok. Su kenarı yok. Peh boyle şehir mi olur?" demesinler diye tabisi.
Duysa çok üzülür, demeyin böyle![]()
Elune, Balıkesir'de yaşıyorsun, akademisyensin, KK üyesisin.Aaa kızlar aşkolsun. Melih Başgan o kadar gölü, göleti, havuzu niye yaptı?
"Ankara'da deniz yok. Su kenarı yok. Peh boyle şehir mi olur?" demesinler diye tabisi.
Duysa çok üzülür, demeyin böyle![]()
Beni tanidilar, siz kacin!Elune, Balıkesir'de yaşıyorsun, akademisyensin, KK üyesisin.
Mahkemede görüşürüz.
![]()
Istanbul her acidan daha iyi bence, ankara uzak bir yerdegilSelamlar,
Bu konuda şu an iki farklı şehirlerde yaşayan ben ve nişanlımın evlendiğimizde hangi şehirde yaşamamız gerektiği sorusuna cevap arıyoruzTabii kararı ikimiz vereceğiz, ama böyle önemli kararlarda tanımadığın insanlar daha objektif yönlendirebildiğinden fikir almak istedim.
Önce genel ayrıntıları vereyim: İkimiz de 24 yaşındayız, 5 senedir birlikteyiz, evlilik seneye bu zamanlar bir aksilik olmazsa. Ben mühendisim, Ankara'da, savunma sanayii şirketlerinden birinde çalışıyorum. Nişanlım müfettiş yardımcısı, İstanbul'da büyük bir bankada çalışıyor. İkimizin de ailesi boşanmış; bizimkilerin ikisi ve kayınpeder Ankara'da, kayınvalide üçüncü bir şehirde yaşıyor.
İki şehrin bizim için artılarını aşağıda paylaşıyorum; siz de fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
İstanbul:
Ankara:
- Benim annem biraz müdahaleci olduğundan, ilk senelerimizi İstanbul'da geçirmek bizim evliliğimizi oturtmamız için daha iyi olabilir.
- İstanbul'da benim iş bulmam daha kolay; hatta İstanbul'un hareketli piyasası kariyerime olumlu katkıda bulunacaktır.
- Nişanlımın işi kariyer anlamında çok iyi, benim yüzümden bu kadar iyi bir işi bırakması ileride pişman olmasına yol açmasın istiyorum.
Not: İkimizin aldığı maaşlar hemen hemen aynı.
- Nişanlım işi gereği yılda minimum 3 ay şehir dışında oluyor; tek başına, pek arkadaşımın olmadığı İstanbul'da yalnız kalmaktansa ailemin bulunduğu Ankara'yı tercih ediyorum pek tabii.
- Nişanlımın da, benim de en sevdiklerimiz Ankara'da.
- Benim de işim fena değil doğrusu
Ne dersiniz?