- 17 Aralık 2016
- 203
- 93
- 48
- 30
- Konu Sahibi Lethelethe
-
Teşekkur ederim, spora ya da kurslara başlamayı çok düşündüm fakat insanların olduğu ortamlar benim için kabus gibi resmen.. Şu an para için işe girmem gerek, onu bile yapamıyorum, iletişim problemim var maalesefPsikolog önerisine katılmakla birlikte öncelikle kuaföre git, manikür pedikür istenmeyen tüy yeni renkler güzel bir fön vesaire cidden iyi geliyor insana. Dişlerinde problem varsa onları hallet ne alaka deme.
Okul dönemi olsa farklı önerilerim olacaktı ama herhalde ailenin yanındasındır şimdi? Arkadaş konusunda şanssız bir dönemdesin şu an ama spora başla derim okula bomba gibi dönersin. Güzel filmler ve belgeseller izle, kitaplar oku kendini her açıdan donat derim. Kendini daha iyi hissedeceksin.
Teşekkür ederimMümkünse bir psikoloğa gidin.cok gencsiniz uzman yardımı alın.sorunlarinizi şimdi cozmezseniz ilerde çok daha büyük problem olur
TeşekkürlerLütfen psikiyatriste gidin.
Teşekkur ederim, spora ya da kurslara başlamayı çok düşündüm fakat insanların olduğu ortamlar benim için kabus gibi resmen.. Şu an para için işe girmem gerek, onu bile yapamıyorum, iletişim problemim var maalesef
Edebiyat okuyorum Dtcf'deHangi bölümü okuyorsunuz ?
Aile'ye kin duyulmaz elin oğlu büyütmedi sizi .
Eskiden bu kadar bilinçli değildi aileler . utangaç , çekingen büyüdü çoğumuz .
Babamız veya Anne muz yüzümüze bakınca hemen otururduk .
Şimdi evlilikler yürümüyor çünkü özgüven tavan kocalar (karısını küçük görür
Çok teşekkur ederim, tavsiyeleriniz işe yarayacak cinsten gerçekten. Fakat benim problemim bu ilk paragrafta önerdiğiniz şeylere oradaki insanlardan dolayı başlayamamak.. Sosyal anksiyete yaşıyorum maalesef..Psikologa gitmekte fayda var. Ben sadece kendu tavsiyelerimi soyleyeyim size. Once sosyallesmenin yollarini arayin. Ne guzel 3. Siniftasiniz. Okul kulupleri, gezileri, senlikleri vardir muhakkak. Mutlaka birkacina uye olun. Okul-ev yapmayin. Gidin bir ise girin. Yaz tatilinde az cok calisarak gecirin. Kisisel gelisim kitaplari okuyun.
Eski sevgiliniz size sadece yuk yuklemis, nereye gideceginizi, o yukle ne yaoacaginizi anlatmamis. Kendinizi toparlamanin ilk yolu onu her dusundugunuzde kendinizi bir seye vermek olacak. Saplanti halinden ciksin artik bu iliski.
Ailenizi suclamayin. Gordugunuz gibi herkes gitti, her zaman gidebilecegi gibi. Ama aileniz baki. Sizi kosulsuz seven tek insan toplulugu onlar. Canlarindan can vererek bu hayata geldiniz. Asla ofke duymayin. Size bu duyguyu yukleyen cocuktan nefret edin.
vay anasını paralel evrendeki ben gibisin.
benim şartlarım farklı ama tamamen aynı durumlar. bikaç başlık açtım belki sana faydası olur.
sana önerebileceğim bikaç şey var, kesinlikle uygula bunları.
1. psikiyatra görün, mümkünse terapi yapan birini bul. maddi imkanın yoksa devlettekilere görün. psikolog yardımı da olur.
2. mutlaka spora başla. bu illa kurs vs olmak zorunda değil. spor ayakkabılarını giy, kendini yürüyüşe ver.
3. müzik dinle ve bunlar feministçe şarkılar olsun, yabancı müziklerde çok var böyle, yerlilerde de pek sevmem ama var sanırım araştırırsan bulursun.
4. kendine komedi dizisi bul, keyfine hitap eden bir şey olsun. ben modern family ve friends izlerim. sabah kahvaltı sırasında akşam uyumadan birer kez izle. inan kafanı dağıtacak.
5. gece uyuma problemin varsa, ya fantastik bir kitap bul, ya da youtubedan değişik şeyler izle mesela ben japon yemeklerine takmış durumdayım bu aralar, balık ahtopot yengeç doğramalarını izliyorum. farkında olmadan insan birşeyler öğreniyor hem.
6. kendine kariyer için bir hedef belirle, mesela ingilizceni geliştirmek olsun ve bunun için hemen bir adım at. maddi imkanın varsa kursa git, yoksa kitap al, hiç yoksa internette kendine güzel sitelerden araştır oku, öğren. sanırım skype vs aracılı yabancılarla da konuşabiliyorsun denemedim ama denemeye değer.
7. ailenden nefret de etsen bir şekilde orta yolu bul. haklı bile olsan adım at ki sular dinginleşsin. aileyle kavga etmek insanı gereksiz yoruyor. he he de bildiğini oku ama en azından stres olmazsın.
Çok şaşkınım şu anda, burada dolaşırken senin birkaç ay önce açtığın başlığı okudum, kendimle bayağı özdeşleştirdim. Profiline girip mesaj atacaktım tam, kendim de vahim durumda olduğumdan, moralini bozmayayım diye yazmamıştım, ardından sen beni cevapladın. Tavsiyelerin için ayrı ayrı teşekkür ederim.. Uygulamaya çalışacağım başka bir şansım kalmadı çünküvay anasını paralel evrendeki ben gibisin.
benim şartlarım farklı ama tamamen aynı durumlar. bikaç başlık açtım belki sana faydası olur.
1. psikiyatra görün, mümkünse terapi yapan birini bul. maddi imkanın yoksa devlettekilere görün. psikolog yardımı da olur.
2. mutlaka spora başla. bu illa kurs vs olmak zorunda değil. spor ayakkabılarını giy, kendini yürüyüşe ver.
3. müzik dinle ve bunlar feministçe şarkılar olsun, yabancı müziklerde çok var böyle, yerlilerde de pek sevmem ama var sanırım araştırırsan bulursun.
4. kendine komedi dizisi bul, keyfine hitap eden bir şey olsun. ben modern family ve friends izlerim. sabah kahvaltı sırasında akşam uyumadan birer kez izle. inan kafanı dağıtacak.
5. gece uyuma problemin varsa, ya fantastik bir kitap bul, ya da youtubedan değişik şeyler izle mesela ben japon yemeklerine takmış durumdayım bu aralar, balık ahtopot yengeç doğramalarını izliyorum. farkında olmadan insan birşeyler öğreniyor hem.
6. kendine kariyer için bir hedef belirle, mesela ingilizceni geliştirmek olsun ve bunun için hemen bir adım at. maddi imkanın varsa kursa git, yoksa kitap al, hiç yoksa internette kendine güzel sitelerden araştır oku, öğren. sanırım skype vs aracılı yabancılarla da konuşabiliyorsun denemedim ama denemeye değer.
7. ailenden nefret de etsen bir şekilde orta yolu bul. haklı bile olsan adım at ki sular dinginleşsin. aileyle kavga etmek insanı gereksiz yoruyor. he he de bildiğini oku ama en azından stres olmazsın.
Çok şaşkınım şu anda, burada dolaşırken senin birkaç ay önce açtığın başlığı okudum, kendimle bayağı özdeşleştirdim. Profiline girip mesaj atacaktım tam, kendim de vahim durumda olduğumdan, moralini bozmayayım diye yazmamıştım, ardından sen beni cevapladın. Tavsiyelerin için ayrı ayrı teşekkür ederim.. Uygulamaya çalışacağım başka bir şansım kalmadı çünkü
Kesinlikle, sen şu an hangi aşamadasın peki? İyiye gidiyorsundur umarım..ben de tesadüfen denk geldim normalde çok durmuyorum kk da :)
var böyle bizim gibi kızlar ne yazık ki... beni bikaç tanesi buldu ben de sen gibiyim diye.
o yüzden üzülüyorum demek ki şartlar aynı olunca aynı şeyler yaşanıyor.
demek ki şartları değiştirirsek mevzu da değişecek.
Kesinlikle, sen şu an hangi aşamadasın peki? İyiye gidiyorsundur umarım..
+1vay anasını paralel evrendeki ben gibisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?