Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Evet dayanamadım ve o kızı aradım. Olanı her şeyiyle anlatıyorum. Kıza kendimi tanıttım. Bir sok oldu. Dedim yaptığın şey doğru mu? Evli bir adam.. bir kadın olarak neler hissedebileceğim hakkında fikrin var mı gibi sakin ve olgun konuştum. Bana dediği şey yemin ederim ki ben evlendiğinizi bilmeden attım o mesajı. Bu bile bir hataydı ben bunu biliyorum ama nu da beni ilgilendirir. Tek diyeceğim şey benden yana hicbir zarar gormeyeceksin. Ben her yerden engelledim. Üstelik nişanlıyım ve mutluyum. Sadece çok uzun yıllar geçirdiğim birine kırgın da olma sebebiyle anlatamadığım hususlar vardi. Ama ben karaktersiz aşağılık biri değilim. Eşin de inanıyorum ki seni seviyordur gibi şeyler saçmaladı. Hayır bir de bana telkinlerde bulunuyor. Bilsem asla yazmazdım lütfen siz de bir daha beni aramayın dedi bana bir de. Ben de en son sen arrik muhatabım bile olamazsın. Sadece hicbir şey bilmez sanma beni bir daha asla görmeyeyim dedim. Kapattı. Çok öfkeliyim. Eşime bundan bahsetmeyi düşünmüyorum. Onu napacagimi hala bilmiyorum çünkü.
Bal gibi de biliyordu evlendiğinizi. Ah ben olacaktım, ss alıp atacaktım nişanlısına, özellikle kadının o '' Birini sevdin mi? '' mesajını.... Kimi ilgilendirir görürdü o zaman. Eşiniz desen apayrı bi pislik. Ne kadar küçük düşürmüş sizi ele güne karşı, farkında mısınız? Onun yüzünden, elin kadını acıyor size yahu. :KK43:( Ayyy içim şişti. Bu adam şimdi bunu yaptı size, yaptıkları yapacaklarının teminatı, düzelir demeyin böyle düşünün. Ne demek ne yapacağımı bilmiyorum. O herifi çatır çatır boşayacaksınız, kalacak öyle şey gibi ortada.
 
bu yorumu da gördü bu gözler...... vay hele vay......
E neden kocanızın tapusu siz de degil mi yoksa tapu cok mühim ben yanimda gezdiriyorum ki lazim oldugunda hemen çıkarıp tapu ulaaaaan tapu bu diye bağırıyorum herkes ayağını denk alsın diye :deli:
 
Affedersen evliliğini şüphe üzerine kurmuş olacaksın. Sürekli onu mu düşünüyor diye kendini yiyeceksin. Eline telfon alsa peşine düşeceksin. Camdan dışarı baksa o mu aklına geldi diyeceksin. Acaba konuşuyor mu, acaba bakıyor mu fotosuna vs vs vs şeytan sürekli sürekli dürtecek. En son ya bunalıma gireceksin yada kavgalar tartışmalar bıktıracak boşanacaksın.
3 gün olmuşken ben olsam ayrılırım.
Şüpheyle yaşamak dünyanın en zor şeyi. İçten kemirir kanser eder insanı. Hiç o taşın altına girme derim.
Devam edersen buraya keşle baştan bitireydim diye konu açman 1 yıla kalmaz
 
Benim icin bu mevzu buyuk ben seviyosam affetmezdim ama ask yoksa.mantiki bi evlilik yaptiysam amaaannn ne hissederse hissetsin der kendime ziyan etmezdim evliligi.
 
Çok yanlış yaptım değil mi :KK43: o kadar ber at bir durumayım ki.. sığamıyorum hicbir yere.. evet o insanı affetmek zor geliyor bana. Ama yen evlendim ne diyeceğim aileme çevreme.. ne kadar gururum kırık onurum ayaklar altında.. evet bi de onlar rezil olmasi gerekirken ben rezil oldum şimdi. Nişanlısına o öfkeyle her şeyi aktarmayı düşündüm. Ama hata üstüne hata yapmayacağım. Iyi ki bu süreçte ayrıyız. Onunla konuşmadan zamanla ne yapacagimi düşünücem. Belki de nikah iptali, boşanma neyse.. sürünsün istiyorum evet. Belki vicdan azabı.. anlayın nolur beni ne hayallerrim umutlarım vardı her şey öyle ağır ki bana su an
Yok yakınken dön. Bu, ilerde yaşayacaklarının yanında hiçbir şey. Basbaya kesilememiş duygusal bir bağ var aralarında. Biri büyük ihtimal bile bile eski sevgilinin nikahı günü arayıp aklınca zemin yoklayan bir kadın, diğeri '' Evlendim, eşimi seviyorum, neyin varsa da göndereyim. '' diyemeyip '' Hani o resmime kalp atan kız vardı ya, sen nişanlanınca ben de evlendim onunla. Özür dileyemem, dönüşü olmayan yola gireriz. '' diyen adam. Eşiniz az kalsın ilanı aşk edecekmiş kadına yahu.

Yerken içerken, gezerken, sevişirken aklınıza gelecek. Her kavgada, onu bırak en ufak tartışmada ister istemez bu konuyu sokacaksınız araya. Sokmasanız da aklınıza gelecek, daha çok kinleneceksiniz. Eşiniz de sıkılacak, neden evli kaldın o zaman, gitseydin lafını duyacaksınız.
 
Yapışkan biriyse o kız, yazdığı an yine yapışacak evliliğine zarar verecek diye korkup cevap vermemesi ya da terslemesi gerekmez mi? Eşinizden de o kızdan da tiksindim. Keşke nişanlısı da öğrense bunları.
 
Son düzenleme:
Şu an kedinizi sabote ediyorsunuz. Büyük bir mutsuzluğun ve acının altında kalmışsınız ve beyniniz sağlığını korumak için kendini kandırmaya çalışıyor. Bence bir uyuyup uyanın. Sonra sakin kafayla olanları tekrar düşünün. Yüklemeye çalıştığınız anlam gerçeklikten o kadar uzak ki.
Kendinizi yerine kedinizi yazmış olmam gkhgvjj
 
Yapışkan biriyse o kız; yazdığı an yine yapışacak evliliğine zarar verecek diye korkup cevap vermemesi ya da terslemesi gerekmez mi? Eşinizden de o kızdan da tiksindim. Keşke nişanlısı da öğrense bunları.
Haber etmeli miyim gerçekten? Belki bunu hiç hak etmiyor ama inanın ne düşündüm biliyor musunuz? Anladım ki çok zor bir hayatı olmuş. Onu düşünüyor sanmayın çok.kizginim. ama bencil olmak istemiyorum. Belki o hayatına bakmaya çalıştı terk edildi bunu hazmedemedi vs. Çok acı çekmiş sanırım. Banane ya hani demek istediğim ben kimsenin hayatini dağıtmak istemiyorum. Benim sorunum eşimle. O yoluna eşimden önce bakmış. Benim eşim ona nispet yapmış o ona değil. O yüzden.kimseyi mutsuz etmek istemedim. Bugün o kızla da konuştuğumda bilseydim evli olduğunu aasla yaşanmazdı boyle bir şey dedi. Ki bilmedigine inanıyorum çünkü gerçekten paylaşım yok sadece ailelerin akrabaların bildiği bir nikah oldu görev araması için gereken. Yani Eğer bir kez karşılaşırsm gözünün yaşına Bakmam bozarım kuracağı yuvayı. Asla yapmazdim diyor bu yüzden duruyorum şimdilik. Ama çok çok kararsizim
 
Lütfen beni kınamayın. Bir de soyle düşündüm kendimi.kandirmak değil de. Kız seviyor musun diye sorup aslında ona nispet olsun diye değil ama o günden sonra hayatıma biri girdi o da senin düşündüğün o kızdı. Hatta onunla eevlendik demiş ya. Yani bu sevmiyor mu demek ki. Bu benimle nasıl olduğunu anlatmak değil mi . Gerçekten beni hiç sevmediğine inanmıyorum. Çok kısa zamanda ne kadar güzel şeyler yaşadık üstüme titredi. Işte böyle ben de sevdim yanı yeniden demek istemiş olamaz mi? Üstelik darısı senin de başına demiş. Off.kafayi yiyorum

Çok zorlamışsın bu anlamı çıkarabilmek için.Biraz daha zorlarsan affedeceksin gibi geliyor ama hayırlısı

Ya ben bunu yaşasam en basitinden kendime şunu sorardım:Ben böyle bir olayla neden muhatabım?
Yeni evli çiftler aşk içinde birbirlerinin gözlerinin içine bakıp mutlu mutlu birlikte zaman geçiriyorlarken ben neden acaba aklı eski sevgilisinde mi acaba benimle inat uğruna misilleme olsun diye mi evlendi gibi düşünceler içindeyim?

Direk git nikahı iptal et.Şuan en mutlu günlerin olmalıydı sana bunu yaşatan bir adamın canı cehenneme
 
Haber etmeli miyim gerçekten? Belki bunu hiç hak etmiyor ama inanın ne düşündüm biliyor musunuz? Anladım ki çok zor bir hayatı olmuş. Onu düşünüyor sanmayın çok.kizginim. ama bencil olmak istemiyorum. Belki o hayatına bakmaya çalıştı terk edildi bunu hazmedemedi vs. Çok acı çekmiş sanırım. Banane ya hani demek istediğim ben kimsenin hayatini dağıtmak istemiyorum. Benim sorunum eşimle. O yoluna eşimden önce bakmış. Benim eşim ona nispet yapmış o ona değil. O yüzden.kimseyi mutsuz etmek istemedim. Bugün o kızla da konuştuğumda bilseydim evli olduğunu aasla yaşanmazdı boyle bir şey dedi. Ki bilmedigine inanıyorum çünkü gerçekten paylaşım yok sadece ailelerin akrabaların bildiği bir nikah oldu görev araması için gereken. Yani Eğer bir kez karşılaşırsm gözünün yaşına Bakmam bozarım kuracağı yuvayı. Asla yapmazdim diyor bu yüzden duruyorum şimdilik. Ama çok çok kararsizim
İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın tabi de nikah günü eşinizin ağzını ararken o sizi düşünmemiş. Eminim ortak tanıdık vs duymuştur da yazmıştır. Hak etmekle de alakası yok, yazmasaydı o zaman? Nişanlısı varken eski sevgilisinin ağzını arıyor hala, o nişanlıya da yazık.Ama şu da var karşı taraftan ters bir tepki alırsanız bunu kaldırabilecek misiniz? Kaldıramayacaksanız hiç bulaşmayın. Nişanlısı ters bi cevap da verebilir.
Nikah gününde yaşadığınız şeye bakın ya. En güzel zamanlarınız olması gerekirken. Hep kıza yüklenmişim gibi olmuş da eşinize inanılmaz öfkelendim. Bence bu durumu eğer anne kız ilişkiniz yakınsa ve kimseye anlatmayacağına eminseniz annenize de anlatın belki biz burdan tam göremiyoruzdur.
 
Bu nasıl iş... Kıza resmen, sen böyle yaptığın için ben de böyle yaptım dwemis " kalp atan kız vardı ya sen onu hedef göstermiştib gittim onunla başladım" yazık günah!

Başkasını severken, başkasıyla evlenmiş adam. Ben böyle anladım.
 
Burda böyle yorum yazıyoruz da sizi de anlıyorum, ben sevgilimi bile terk edememiştim burdaki yorumlar hep terk et taraftarıyken, evliliği bozmak daha zor. Ne hayalleriniz vardı kim bilir. Ani karar vermeyin düşünün.
 
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
yaşadığın üzücü olmuş fakat evliliğini bozmaya değmez, bence herkes bi şansı hak ediyor. düşünüp canınızı hiç sıkmayın ve eski sevgiliye fırsat vermeyin derim.mutluluklar
 
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.

Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.

Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.

Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?

O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
Çok üzücü bi durum üzerine bir de yalan söylüyor vicdan yaptım falan. Vicdan yapan insan nispet yapmak için bugün nikah kıydım vs demez. Kafanızın karışık olması kadar normal bişey yok. Bundan sonraki davranışlarına bakın sözlerine değil ve affedecekseniz de zamana yayın. Sizi kaybedebilecegini görsün.
 
Konu sahibi gerçekten seviyorsa başka ne yapabilir ki,sonradan esininde onu gerçekten sevmeyeceği ne malum. Sizde herşeyi kısa yoldan kestirip atma taraftarisiniz belki adam pişman eşiyle iyi olup yuvasını kurtarmaya çalışıyor. Neden bı şansı çok görüyorsunuz ki

Bakin nispet olarak sevgili olmasini kabul edebilirim, hadi nisanlanmayida kabul edelim. Bu surecte adam gercekten konusahibini sevip pisman olmus olabilir. Ama 3 gun once, evlendigim adam eski sevgilise sana ‘hatta bugun evleniyorum’ diye eski sevgilisine mesaj atmasini kabullenemem. Bu konusma belki 1 sene once olmus olsaydi yine cok incinsemde belki kabul edebilirdim. Ama nikah gunu olacak is degil. Kusura bakmayin. Ben bosanda demiyorum ama bu yutulacak birseyde degil.

Konusahibi bizi ikna etmenize gerek yok. Sizi anlayip anlamamizda cok onemli degil. Egerki siz ayrilirsam daha cok uzulurum diyorsaniz devam edin. Iliskinize sans vermeniz elbette hakkiniz.

Eski sevgilinize ne gibi bir kotuluk yaptida hakkina girdi bilmiyoruz ama sizinde baya baya hakkiniza girmis. Demekki akillanmayacak bu adam. Yasinin adami degil... ki duzgun bir insan boyle bir mesajla karsilik vermez eski sevgilisine. Bide yadigarini atmazdim zaten demiss tee Allahimm...
 
Aşk bir yerden sonra bırakır başka seye ama daha ilk gün ve inadına yapilan evlilikte, ask kendini nere bırakırsa bıraksın eşinin seni nereye koyduğu önemli bence.Benim eşimin kalbinde yerim yoksa olmadığım gibi kalbi başkasına atıyorsa o evlilik cocukta olsa baska seye biraksada kendini bitmiştir...
Aynen. Ben de tapuyu elimde tutmakla avunamazdım. Kalbini, aklını onunla doldurmuş, b.klu donlarını bana yıkatıyor diye daha çok kinlenirdim.
 
Eşimle çok kavga ettik dinlemek istemedim yalvar yakar bir haldeydi ama dinlemiyordum onu konusirmuyordum.Bugün kızı aradıktan sonra buradan gelen bazı mesajlar iletişim kur eşinle her şeyi açık açık konuşun dedi. Eşime anlat dedim. Her şeyi bilmek istiyorum. Anlattı ne kadar doğruysa. Bazılarını biliyordum ama bahsedeyim..
Kiz travmalarla dolu bir hayat geçirmiş birbirlerinin ilk aşklarıymış. Coknuzun yıllar çok şey yaşamışlar. Ama bir yerde eşim artık soğumuş bitirmek istemiş. Kız asla kabullenmemiş yıllarca peşinden koşmuş ve benim eşim ona sırf kendinden uzak tutmak için hakaretler bile ettiğini silip attığını söylemiş. Ona vicdan yapmış sonra ailesizmis beni aile bilmisti ben onu iki kere yarı yolda bıraktım. Aramızda çok özel şeyler de geçti dedi. Bunu biliyordum evlenmeden sormuştum ona söyledi. O kızı hep ortada bıraktığını hissetmiş ve o kızdan hep ahlar almış.inan ona aşık olsaydım sevseydim ben bu kadar pesimden koşmasına rahmen ona hayır demezdim. Ben sogudum bitirdim. Şunu gizleyemem çok sevmiştim. Anıları var iyi kalpli temiz biriydi. Ben ona kötülük ettim ve vicdanım sızlıyor dedi. Ama ona yemin ederim ki sevgiye dair bir şey yok. Ben seni seviyorum inan kimseyle evlenmem derken sen beni buna inandoransin falan dedi. Dedim inadına mi benle evlendin. Reddedip durdu. O niyetle kurmadım o cümleleri diyor. Ben de su an ailelere bir şey açmayacağımi ama benimn için bu evliliğin bittiğini biraz zaman geçtikten sonra onu tero edecegimim söyledim. Ama dürüst olayım hemen silmek değil istediğim. Sürünsün istiyorum. Benim için çabalayacak mi bunu görmem gerekiyor. Ağlar yalvar yakar bir halde şu an.
Hep ağlarlar bacım, hep yalvarırlar. Fiks. Ağlamak sızlanmak kolay oturduğu yerden. O eşya hala eşinizde. Sizin için o kadına '' Resmime kalp atan kız. '' demiş. Kadın size acıyor. Kadın, nişanlısını sayfa sayfa övmüş, kadın mutlu, eşiniz hala vicdan azabı duyuyorum diyor. Size karşı duymalı o vicdan azabını.
 
X