Nereden ve nasıl başlasam..

Şu kadar şey yaşayıp da, ne yapacağımı bilmiyorum şeklinde kafa karışıklığı yaşamayı inanın anlamıyorum. Ailesinin evine taşının da, hep birlikte çullansınlar üstünüze. Töbe töbe... Bu kadar psikopat bir kocayı şimdiye kadar boşamamanız hata. Annenize gidip elini öpün, haklıymışsın deyin, destek olmasını isteyin ve bu pisliklerden kurtulup, kendinize yeni bir hayat kurun. Beni kuru ekmeğe muhtaç edeceksin demiş ya, böyleleri kuru ekmek bile bulamasın inşallah. Onu hak ediyorlar.

Eşinizin boşanma teklifini iyi düşünün
Boşanmak çözüm degil elbette ama aile kavramının içinde şiddet girince şimdi üstesinden geliyor gb dursanızda zamanla çok büyük agırlıgı olacak aşabilecekmisiniz?

Aynı şehirde yaşamak sıkıntı degil ama aynı evde yaşamak çok zor bunu anlatın eşinize
Ailenize gelince sizin şimdi arkanızda durmayan yaşlandıgın da size ihtiyacı oldugunda sizin yanlarında olmayacagınızı kulagına fısıldayın

ana bana sözü dinlemek peygamber hırkası gıydırır derler ya.hiç mi yanılmazlar(istısnalar hariç..)

dayak var hakaret var ama sizin derdiniz kaynana yanına taşınmamak mı? akıl tutulması yaşıyorum şu an.

Kaynana yanına taşınmak istememe hakkınız var. Ve anlattıklarınız da taşınmamanız gerektiğini gösteriyor.

Kötü bir evlilik içindesiniz. Siddet ve hakaret kabul edilemez.

Annenizden yardım isteyin, eşinize eğer devam edecekseniz iliski terapisi almaniz gerektigini söyleyin, kaynana evine de gitmeyin.

Baktınız ki sizi ciddiye almayip, bastirmaya calısiyorlar, bosanma davası açarak ciddiyetinizi gösterin.

Back
X