• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neredesin ÖZGÜVENİM :(

Valla kanka ortayasa yakin, andropozlu abiler cok kompleksli oluyor. Benim flort ettigim abi 41 yasinda, ben 32yim benimle tanistigindan beri bodybuildinge, zayiflamaya, spor salonuna, sac boyamaya vb abuk subuk seylere kafa yorar oldu, komplekse girdi :olamaz: Yani gozu yememistir, kendini kotu hissetmistir.. ortayasa yaklasan erkekler dedigim gibi yas, tip, vucut islerini asiri dert ediniyor. Bana bizim ofistenbenimle yasit bir cocuk yazilmisti, cok sinirlendi bana bagirmaya kalkisti manyak, cocugun yasinin bana yakin olmasini acaip dert edinmis:olamaz: Diyorsun ki genc guzelim, adam da cocuklu eee yani bu adam sana niye yazsin ya begenmezsen?

Bence sen kendinle yasit birini bak bosver bu abiyi. Yok mu sooooyle isyerinde bir seyler?

Güzel bir mesleğiniz iyi bir aileniz kaliteli bir arkadaş çevreniz varsa size bu dul damgasını kim vuruyor? Ayrıca sizden 8 yaş büyük çocuklu birisi sizin denginiz değil size bunu hakettiğinizi düşündüren ne bilmiyorum ama o kadar kaliteli bir çevreniz olduğunu düşünmüyorum.

Merhaba KK’nın güzel insanları 💕

1.5 yıl önce hayal kırıklıklarıyla dolu evliliğimi noktaladım.İyi bir mesleğim, harika ailem ve kaliteli arkadaş çevrem var. Evlenmeye niyetim yoktu şu hâlimle gerçekten rahatım yerinde istediğim gibi harcama yapabiliyorum,gezebiliyorum yurtdışına çıkabiliyorum. Tabi bir yere kadar sultanlıkta ☺

Ee 30 yaşına gelmiş olduğumdan dolayı tekrar evlilik baskısı da oluştu. ‘DUL’ damgası olduğu için gelen taliplerde aynı koşullarda ya boşanmış, ya da çocuklu oluyor ( kimseyi küçümsemiyorum ).

Çok ısrarlara dayanamayıp birine tamam dedim. Arkadaşımla aynı yerde çalışan, aile yapılarımız benzeyen ( muhafazakar aileye sahibim ☺ ),boşanmış ve 1 kızı olan pratisyen hekim ve aramızda 8 yaş var. Görsel olarak hiç tipim değil ama ağzım yandığından artık fiziki özelliklere takılmak istemiyorum, arkadaşım şahsı çok övdüğü için karakterini göz önüne alıp görüşmeyi kabul ettim.

Ben fotolarını gördüm o beni ilk kez görecek.Gel gelelim instagramdan ekleştik ama hiç msj atmadı, numaramı istemedi öylece duruyor galiba beğenilmedim !! Olabilecek bir durum ama hayatımda ilk kez beğenilmedim. Kiii fiziken çok ön plânda olmuşumdur her zaman.

( Kendini beğenmiş gibi algılanmak istemem lütfen öyle düşünmeyin ).

Söylemek istediğim boşandıktan sonra ilk kez görüşmeyi kabul ettim ve reddedildim özgüvenim kalmadı,aslında gayet normal bir durum ama kabullenemedim,atlatamıyorum.1 hafta oldu ve ben 4 kilo verdim. Boşanırken bu kadar etkilenmemiştim. 30 yaşına gelipte böyle saçma bir nedenden kendimi yıprattığıma inanamıyorum ve bu bundan da çok utanıyorum ama durum bu maalesef 😞

Özgüvenim geri gel 😭
aman elin sunepesi yüzünden düşmesin ozguvenleriniz

Daha ortada fol yok yumurta yok. Siz kendi kendinize karari vermissiniz. Adamla gorusmemissiniz bile. Begenmedigi nereden cikti?
Sosyal medyayi belki aktif olarak kullanmiyordur. Belki de sorun yasadigi bir doneme denk gelmistir su an kim olursa olsun kimseyle birsey dusunmuyordur. Ihtimaller bitmez ki.
E zaten siz adami begenmemissiniz. Evlilik dusunuyorsaniz begenmediginiz biriyle de yurumez ki. Zamanla severim diye o toplara da girmeyin. Belki de hayirlisi degildir. Siz hep hayirlisini dileyin.

Canınızı sıkmayın ya, aslında siz beğenmemişsiniz ki adamı, arkadaş hatırına istemişsiniz. Arkadaşınız ilk önce adamla konuşup sonra size dönmeden mi size teklifte bulundu. Bu görüşmelerde zaten arkadaşa ayıp olmasın diye gidilir, alt tarafı tanışma yani, size yazmadıysa ve gerçekten beğenmediyse zaten sizin için hayırlısı olmuş. Böyle belirli en azından kibarlığı yapamayacak birini istemeyin. Kendinizi de kısıtlamayın. Tanıştığınız kişilere evlendim, ayrıldım demeye bile gerek yok. Bitti gitti. Gözünüz yükseklerde olsun.

1.5 yıl önce hayal kırıklıklarıyla dolu evliliğimi noktaladım.İyi bir mesleğim, harika ailem ve kaliteli arkadaş çevrem var. Evlenmeye niyetim yoktu şu hâlimle gerçekten rahatım yerinde istediğim gibi harcama yapabiliyorum,gezebiliyorum yurtdışına çıkabiliyorum. Tabi bir yere kadar sultanlıkta ☺️

Ee 30 yaşına gelmiş olduğumdan dolayı tekrar evlilik baskısı da oluştu. ‘DUL’ damgası olduğu için gelen taliplerde aynı koşullarda ya boşanmış, ya da çocuklu oluyor ( kimseyi küçümsemiyorum ).

Çok ısrarlara dayanamayıp birine tamam dedim. Arkadaşımla aynı yerde çalışan, aile yapılarımız benzeyen ( muhafazakar aileye sahibim ☺️ ),boşanmış ve 1 kızı olan pratisyen hekim ve aramızda 8 yaş var. Görsel olarak hiç tipim değil ama ağzım yandığından artık fiziki özelliklere takılmak istemiyorum, arkadaşım şahsı çok övdüğü için karakterini göz önüne alıp görüşmeyi kabul ettim.

Ben fotolarını gördüm o beni ilk kez görecek.Gel gelelim instagramdan ekleştik ama hiç msj atmadı, numaramı istemedi öylece duruyor galiba beğenilmedim !! Olabilecek bir durum ama hayatımda ilk kez beğenilmedim. Kiii fiziken çok ön plânda olmuşumdur her zaman.

Söylemek istediğim boşandıktan sonra ilk kez görüşmeyi kabul ettim ve reddedildim özgüvenim kalmadı,aslında gayet normal bir durum ama kabullenemedim,atlatamıyorum.1 hafta oldu ve ben 4 kilo verdim. Boşanırken bu kadar etkilenmemiştim. 30 yaşına gelipte böyle saçma bir nedenden kendimi yıprattığıma inanamıyorum ve bu bundan da çok utanıyorum ama durum bu maalesef 😞

Özgüvenim geri gel 😭

Ya evlenesi yoktur ya da daha genc birini istiyordur. Seninle ilgili oldugunu sanmam ya.

1.5 yıl önce hayal kırıklıklarıyla dolu evliliğimi noktaladım.İyi bir mesleğim, harika ailem ve kaliteli arkadaş çevrem var. Evlenmeye niyetim yoktu şu hâlimle gerçekten rahatım yerinde istediğim gibi harcama yapabiliyorum,gezebiliyorum yurtdışına çıkabiliyorum. Tabi bir yere kadar sultanlıkta ☺️

Çok ısrarlara dayanamayıp birine tamam dedim. Arkadaşımla aynı yerde çalışan, aile yapılarımız benzeyen ( muhafazakar aileye sahibim ☺️ ),boşanmış ve 1 kızı olan pratisyen hekim ve aramızda 8 yaş var. Görsel olarak hiç tipim değil ama ağzım yandığından artık fiziki özelliklere takılmak istemiyorum, arkadaşım şahsı çok övdüğü için karakterini göz önüne alıp görüşmeyi kabul ettim.

Özgüvenim geri gel 😭

Sen neden olmayacak insanlari oldurmaya calisiyorsun? Senin icin dogru duzgun bir caba harcamayan adamla evlenmissin. Yanlisindan cok gecmeden donmussun. 30 yasindayken gotu kalkik bir doktoru oldurmaya calismissin, adam senden 8 yas buyuk ve cocuklu. Yeni konunda da artik 50 olmus adami oldurmaya calisiosun.
Arkadasim huzurlu bir bekarlik maddi manevi somuruldugun bir evlilikten yegdir. Cocuk sahibi olmak istiyorsan yumurtaliklarini dondur ve relax ol biraz, evlenmek zorundayim kafasindan cik.

Canim begenmedigin, caba göstermeyen birine sakın.yaş baskısı diye evet deme. Bir kere agzim yandi diye bütün isteklerini ve ümitlerini devre disi birakmak zorunda degilsin. Belki de kendisi onunla yasit birini istedi. Yani adama bakarken icinizden birazcik bile "vaay anan seni ne güzel dogurmuş" diye gecirmiyorsaniz hic bosuna oldurmaya calismayin. Biraz cekim olmasi sart

Back
X