Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Bir keresinde hastanede bir teyze sordu nerelisin diye yozgatlıyım dedim
30 saniye kadar bekledikten sonra olsun oda insan yavrum napalım dedi

Bende emin olabikirsin teyze dedim

Bide şu geyik var yozgatlıyım diyince "yozgatlıyla yılanı aynı çuvala koymuşlar yılan yozgatlı beni sokuyo kurtarın diye bağırmış" bunu duyuyorum çok

Bir keresinde hastanede bir teyze sordu nerelisin diye yozgatlıyım dedim
30 saniye kadar bekledikten sonra olsun oda insan yavrum napalım dedi

Bende emin olabikirsin teyze dedim

Bide şu geyik var yozgatlıyım diyince "yozgatlıyla yılanı aynı çuvala koymuşlar yılan yozgatlı beni sokuyo kurtarın diye bağırmış" bunu duyuyorum çok
Hiç yozgatlı tanımadım ama teyze ne yapmış öyle ya

benım anneme nerelısın dıye sordu bı hatun,annem antebe yakın urfaya komşu,az gidince elazıg,yukarısında da maraş kalıyo aslında ama bız anteplıyız dıyoruz bazen dedı..kopmuştum yaaa
anne sen adıyamanlısın kısaca ne kasıyosun:)kadın gap turu yaptı 10 sanıyede..
adıyamanlıyım deyınce oo sizde işidçi çok diyolar:)

Urfalıyım deyince
-- Siz aşiret misiniz? (Evet hatta töreyle yönetiliyoruz)
--Orda normal ev var mı? ( Yok hepimiz tezekten evde yaşıyoruz :KK70:)
--Aaa hiç oralıya benzemiyorsun (Cilt nakli artı yüz estetiği yaptırdım)
--Siz böyle mi giyiniyorsunuz (Bugünlük böyle oldu normalde üç etek şalvar)
Dil mevzusuna girmeseler olmaz. Türküm dediğimde inanmazlar (yalan borcum var sanırım). ........
Sıtkımı sıyırana kadar sorarlar da sorarlar :bicak::bicak:

Urfalıyım deyince
-- Siz aşiret misiniz? (Evet hatta töreyle yönetiliyoruz)
--Orda normal ev var mı? ( Yok hepimiz tezekten evde yaşıyoruz :KK70:)
--Aaa hiç oralıya benzemiyorsun (Cilt nakli artı yüz estetiği yaptırdım)
--Siz böyle mi giyiniyorsunuz (Bugünlük böyle oldu normalde üç etek şalvar)
Dil mevzusuna girmeseler olmaz. Türküm dediğimde inanmazlar (yalan borcum var sanırım). ........
Sıtkımı sıyırana kadar sorarlar da sorarlar :bicak::bicak:
Herşeyi oturdukları yerden izledikleri dizilerden öğrendikleri için böyle fantastik sorular soruyorlar takılma

maalesef ben renkli gözlü ve sarışınım. memleket de beğenmiyorlar yok oralı değilsindir sen diye. geçenlerde bi rüya gördüm artık nası nefret etiysem cevaplamaktan , Tanımadığım bi grup insanla oturuyoruz kahvaltı masasında. Bana yine soruyorlar nerelisin sen diye, bakıyorum masaya domatesi görüyorum. dedim "ben domatesliyim" herkes bi şaşırıyor, sonra gülmeye başlıyo tabi ben de kendi kahkahama uyandım :KK70: :KK70:

Ben domatesliyim:KK48:

maalesef ben renkli gözlü ve sarışınım. memleket de beğenmiyorlar yok oralı değilsindir sen diye. geçenlerde bi rüya gördüm artık nası nefret etiysem cevaplamaktan , Tanımadığım bi grup insanla oturuyoruz kahvaltı masasında. Bana yine soruyorlar nerelisin sen diye, bakıyorum masaya domatesi görüyorum. dedim "ben domatesliyim" herkes bi şaşırıyor, sonra gülmeye başlıyo tabi ben de kendi kahkahama uyandım :KK70: :KK70:
Domatesli :KK48::KK48:

Kocan ne is yapiyor versiyonu var bunun beni deli eden. Geçenlerde bir doktor bile kocan ne is yapiyor dedi bende söyledim halin vaktin yerinde olsa hastanede tahlil yaptir derdim sen git para vermeden sağlık ocaginda tahlil yaptir dedi bana. Onun dışında aciyan gözlerle bakanlar var. Hatta kadinin biri ah yavrum keşke benim kız gibi bi astsubay bulsaydın dedi. Yahu adam hepsinden belki daha fazla kazaniyor kendi dukkanimiz var ki kazanmasa bile kime ne yani. Kocam iş adamı dicem bundan sonra hahaaay

Konu sahibi kusura bakma ama sıktın gerçekten. Konuyu açma amacın merak yaratmak mı?

Çerkesi, lazı, kürdü, her yöreden her memleketten insan yazmış. Illa ki birinden birisin sen de, ama hala söylemek istemiyorsun.

Gerekçen, tanınma korkusu! Ne alaka, o memlekette bi tek sen mi varsın İnternet'e erişebilen? Kim, nereden anlayabilir?

Bal gibi de memleketinden, aslından rahatsız oluyorsun. Zaten o yüzden insanların tepkilerine böyle anlam yüklüyorsun. Belli ki karşındaki aaa öyle mi dese bile rahatsız olacaksın. Kendi içinde halletmeye çalış bu sorunu bence...

Çerkesi, lazı, kürdü, her yöreden her memleketten insan yazmış. Illa ki birinden birisin sen de, ama hala söylemek istemiyorsun.

Gerekçen, tanınma korkusu! Ne alaka, o memlekette bi tek sen mi varsın İnternet'e erişebilen? Kim, nereden anlayabilir?

Bal gibi de memleketinden, aslından rahatsız oluyorsun. Zaten o yüzden insanların tepkilerine böyle anlam yüklüyorsun. Belli ki karşındaki aaa öyle mi dese bile rahatsız olacaksın. Kendi içinde halletmeye çalış bu sorunu bence...
Sıralama tersten olmuş; Türk, Kürt, Laz, Çerkes olacaktı :KK53:

Size hak veriyorum, deşifre olma korkusu olamaz, km2'ye 1 (bir) insan düşen şehirlerden olanlar bile yazdılar buraya olsa onlar deşifre olur :KK53:

Ama bir taraftan konu sahibine de hak veriyorum, ülkemizde bazı memleketlilere karşı ön yargı var, umursamıyorum dese bile insan bir süre sonra bunları duya duya kötü hisseder.

Back
X