Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

keşke bende uzaylı olsaydım. Bukadar çirkin bi dünyada yaşamak yordu beni.
Çocuk tacizleri, savaşlarda ne hale gelen çocuklar, daha doğmadan babası şehit olan çocuklar, birbirine tahammülsüz i
Bir insanın nereli olduğu neden önemli olabilir ki ?
Hoş ben nereli olduğumu söylediğimde insanlar ilk başta korkuyor :halay:
Ama sonrasında memleketimle alakam olmadığını görüp sohbete kaldığı yerden devam ediyoruz.
Önyargıları anlamak çok zor.
O ön yargı duvarlarına çarpa çarpa yoruldum zaten

Ben kimlerdensin sorusundan nefret ediyorum ya, ya da kimin kizisin.
Staj yaptim bir ay once, her gelen müşterinin sordugu ilk soru kimlerdensin. Allah askina bu soruya nasil bir cevap verilir. Babamin ninesinin kaynını bulup adini soruyor bana tanir misin diye. Tanisam ne olacak NEYİN PEŞİNDESİİİN diye haykirmak istedim cogu kez :confused:
Kimlerdensin sorusuna güzel bi cevabım var Telleoğullarından diyorum muhabbet tık kesiliyor :KK71:

Bence önemli bir şey değil bu,takmamak gerek. Kimseden de memleketimi saklamam.

Tekirdağ dediğim zaman üj bej şopar mısına getirenler var konuyu takmıyorum.
Bulgaristan göçmeniyim normalde ama insanlar söylüyorlar işte.takmamak gerek

doğuluyum, gurur duyuyorum bununla ve küçüklüğümden beri de her yerde söylerim. konuşmamda şive, lehçe filan olmadığından ilk tepki şöle oluyor "yok caanııım", ikinci tepki "kürt değilsindir ama" bu soruya da "yooo olabilirim valla pek karışık bizim kütükler" diyorum. son nokta şu "olsun Ankaralı sayılırsın, burda doğmuşsun sonuçta" :oha: adam nüfus kağıdımı yeniden yazacak.

Bence önemli bir şey değil bu,takmamak gerek. Kimseden de memleketimi saklamam.

Tekirdağ dediğim zaman üj bej şopar mısına getirenler var konuyu takmıyorum.
Bulgaristan göçmeniyim normalde ama insanlar söylüyorlar işte.takmamak gerek
Kimseden nereli olduğumu saklamadım hiçbir zaman şu ana kadar . Çünkü burda konu nereli olduğum değil . İnsanları yaralıyoruz. Hım olsun dedikten sonra karşımdakine şunu bi açıkla ne demek olsun bi kabahat mi işledim doğarak demekten sıkıldım

Amaan bırakın sorsunlar, siz de cevaplayın nolcak yani? Memleketinizden utanmıyor sunuz ya... Hem memleketinize karşı bir ön yargı varsa baştan bilmiş olurlar, çok sonradan öğrenip "aaa yok canım olamazsın" laflarıyla daha çok canınızı sıkmazlar bari. Bizim memleketinde bağlı olduğumuz ilçesinde roman mahalleleri var, ilçemizi tanımayan bazı cahiller olduğu gibi romanlardan oluştuğunu düşünüp bizi de roman sanıyorlar, gerçi beni değil ama esmer olan bazı akrabalarımızı etiketlemişler bu şekilde:))) Aman çokta tın yani, hem ne olursam olayım onunla gurur duyarım ben, memleketimi, ne olduğumu göğsümü gere gere de söylerim....

Ben kimlerdensin sorusundan nefret ediyorum ya, ya da kimin kizisin.
Staj yaptim bir ay once, her gelen müşterinin sordugu ilk soru kimlerdensin. Allah askina bu soruya nasil bir cevap verilir. Babamin ninesinin kaynını bulup adini soruyor bana tanir misin diye. Tanisam ne olacak NEYİN PEŞİNDESİİİN diye haykirmak istedim cogu kez :confused:
Al benden de o kadar :KK12::KK14:

Back
X