• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neresinden tutsam elimde kaliyor.

Babamin umrunda degiliz biz. Tek umrunda oldugu annem. Ve su an intikam almak istiyor. Gecen sefer ozledigimi soyledim aradim nisanlim aradi yanina gidelim konusalim dedik. Yine mesaj atti pis yilan beni sen ayirdin diye. Anlasmali bosandilar ustelik. Bana sana ceyiz icin kredi cekcem sen sakin yapma hersey bana ait dedi. Megerse boyle deyip birsey yaptirmicakmis bana. Sonra evlenecegime yakin sana para yok dicekmis. Haketmisim ben bunu. Icinde kin besliyor sebebi annemle ayrilmalari. Simdide evlendigini duydu bu. Pis yilan zehirlo sarmasik boyle konusuyor
Nasıl bir baba bu ya aklım almıyor. O da bulsa birini bari de en azından size sarmasından kurtulursunuz..

Her konuda haklisiniz. Ama bu sekilde olmamaliydi. Babam gerçekten hasta. Bosanali 7 sene oldu 7 senedir mahkemelik mi olmadik sokakta mi sabahlamadi evden cikariz diye. Annem kesinlikle gorusmuyor. Olan bize oluyor. Yani is cigrindan cikmasa yazmazdim bile ama gercekten olaylar buyudu. Annem her konuda hakli olsa da bu durumda facee fotigraf atmayinca eksilmezdi. Bizde bu kadar sıkıntı cekmezdik. Evlenmesine sozum yok hayat onun hayati. Ama verilen kararlarin bedeli oluyor ne yazik ki.

Canım benim babanın ğsikolojik rahatsızlığı varsa kapatın onu içeri bu konuda ciddiyim
Kafasına estiği bianda gidip anneni kesmeyeceği nemalum? Ve ya sizlere bişey yapmayacağı?
Neden kapılarda aabahlarken uzaklıştırma kararı aldırmadınız
Ve şuan bekar mı? Yaşı kaç ?

Haklısın canım annene kızmakta zor bi hayat annen de evleneceğine başınızda durup toparlasaymış siz bi de konuşmuyor senle bence iş bul iyi kötü kafan dağılır kaynana ile yaşamayı bilemedim belki iyi biridir de sana annelik yapar iyice düşün Allah yardımcın olsun
Çok bencilce bir beklenti. Bu anlatılanlarda kızılması gereken ve bunu hak eden sadece "baba" kendi egosu için çocuğuna gönderdiği para ile tehdit ediyor ama nedense anne başlarında durup toplayacakmış....Ne demek annenin arkasında olmasaydın boşanmazdık gibi laflar? Yani kadın mecbur olduğu için kendisiyle evli kalmaya devam edecekti mutsuz mutsuz öyle mi? Yine bencil ve egoist bir erkek/baba. Sizler de büyümüşsünüz küçük çocuklar, emzikte bebekler değilsiniz.

Her konuda haklisiniz. Ama bu sekilde olmamaliydi. Babam gerçekten hasta. Bosanali 7 sene oldu 7 senedir mahkemelik mi olmadik sokakta mi sabahlamadi evden cikariz diye. Annem kesinlikle gorusmuyor. Olan bize oluyor. Yani is cigrindan cikmasa yazmazdim bile ama gercekten olaylar buyudu. Annem her konuda hakli olsa da bu durumda facee fotigraf atmayinca eksilmezdi. Bizde bu kadar sıkıntı cekmezdik. Evlenmesine sozum yok hayat onun hayati. Ama verilen kararlarin bedeli oluyor ne yazik ki.
Böyle biriyle babanız olmasaydı siz de görüşmezdiniz.

Canım benim babanın ğsikolojik rahatsızlığı varsa kapatın onu içeri bu konuda ciddiyim
Kafasına estiği bianda gidip anneni kesmeyeceği nemalum? Ve ya sizlere bişey yapmayacağı?
Neden kapılarda aabahlarken uzaklıştırma kararı aldırmadınız
Ve şuan bekar mı? Yaşı kaç ?
Bekar 57 yasinda. Uzaklastirma aldik o donem. Bir sure yaklasamadi ama bu sefer psikolojik olarak basladi. Normalde birsey yapacak cesareti yoktur, korkar. Sadece konuşmayı bilen tiplerden iste. Su an ben gorusmuyorum zaten. Ama kardesime gorusme diyemiyorum desem ben kotu olurum

Böyle biriyle babanız olmasaydı siz de görüşmezdiniz.
Ben su anda da görüşmüyorum. Siz demek istedigimi anlamadiniz galiba. Ben kendimi gectim kardesimi dolduruyor o ya da bu sekilde. Zaten durmadan face instagram annemi takipte. Kapativerseydi diyorum. Evlenmeseydi niye evlendi bizi cekmek zorunda basimizda dursun demiyorum. Hani bazen kucum fedakarliklar gerekir. Ben banane deyip gecsem kardesim okuyor parayi kesti. Kucuk olanin psikolojisi bozuldu. Ee ortada cocuk varsa bir zahmet atmayiversin fotoğraf. Cok mu onemli anlamiyorum. Biri durmuyor diğeri eline koz veriyor biz ne yapalim o zaman?

Ben su anda da görüşmüyorum. Siz demek istedigimi anlamadiniz galiba. Ben kendimi gectim kardesimi dolduruyor o ya da bu sekilde. Zaten durmadan face instagram annemi takipte. Kapativerseydi diyorum. Evlenmeseydi niye evlendi bizi cekmek zorunda basimizda dursun demiyorum. Hani bazen kucum fedakarliklar gerekir. Ben banane deyip gecsem kardesim okuyor parayi kesti. Kucuk olanin psikolojisi bozuldu. Ee ortada cocuk varsa bir zahmet atmayiversin fotoğraf. Cok mu onemli anlamiyorum. Biri durmuyor diğeri eline koz veriyor biz ne yapalim o zaman?
Bu durumu annenizle konuştunuz mu peki? Açıkçası dediğiniz gibi instagram vs elzem şeyler değiller...

senin yerinde olsam kendi mental sağlığımı korumak adına ne yapar eder bir şekilde ayrı kendi başıma eve çıkardım ve tüm iletişimimi keser ,kendi akıl sağlığım için tehlikeli sınırlardan uzaklaşacak seviyeye gelene kadar kendi kabuğumda bağımsız yaşardım.

Back
X