- 14 Ağustos 2018
- 20.348
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.525
- 598
- Konu Sahibi Kader hali
Ay hadi ablacım sen otur kocanlaAkıl danisiyom sadece ama senin gibiler e değil!!!

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi ablacım sen otur kocanlaAkıl danisiyom sadece ama senin gibiler e değil!!!
Tamam o zaman aramızda para toplayıp sana gönderelim her ay otur evinde bak cocuklarina nasıl fikirÇocuklar olmasa yapardım kesin ama ben şuan çocuklarımı yuvaya falan vermem asla çünkü onlar benim herseyimmm illa benim bakmam lazım anne sevgisiyle
Boşuna yazıp yoruluyorsunuz çunkü cocuklar küçük bakması lazımBizim bir akrabamız evde 2 küçük çocuğuna bakarken hakimlik sınavını kazandı. Öyle düşünmeyin gerçekten kurtulmak istiyorsanız sınava çalışır ve başarırsınız. Atanırsanız hayatınız kurtulur işe girip çocukları da kreşe verirsiniz kendi eviniz düzeniniz olur. Boşanıp yeni bir hayat kurarsınız.
Sığınma evine gittiğinizde size iş bulacaklar, çalışırken zaten çocuklarınızın yanında olamazsınız ki. Kreşe verecek paranız da yok,çocuklarınız yuvada güvende olacak, akşamları yine göreceksiniz. Milyonlarca kadın çalışan var,herkes böyle yaşıyor ne farkı var ki?Çocuklar olmasa yapardım kesin ama ben şuan çocuklarımı yuvaya falan vermem asla çünkü onlar benim herseyimmm illa benim bakmam lazım anne sevgisiyle
Aden02 diye bir üye vardı o da sürekli konu açar ama her şeye hayır derdi… Onun kocası şiddet de uyguluyordu hattaBoşuna yazıp yoruluyorsunuz çunkü cocuklar küçük bakması lazım![]()
Ben böyle kadınlara asla acımam o kadar tavsiye verilmiş tek dediği cocuklarima bakmam lazim niye 2 çocuk yaptın demiyorum hadi bir tek seninmi cocuğun varAden02 diye bir üye vardı o da sürekli konu açar ama her şeye hayır derdi… Onun kocası şiddet de uyguluyordu hatta
Sen ne çok bilmiş bı insansın ya çocuklarim küçük diye dalga mı geciyosun benimleBoşuna yazıp yoruluyorsunuz çunkü cocuklar küçük bakması lazım![]()
Evet anlaşamadığın sevmediğin adamdan niye çocuk yaptın meselaSen ne çok bilmiş bı insansın ya çocuklarim küçük diye dalga mı geciyosun benimle
Allah verdi oldu onu seninle tartışmam burda! Belki biseyler düzelir diye yaptık ama olmuyo işte çocuklara olan oluyo ayrılsak arada kalacaklar şimdi sen bu mesaja da gülersin ordaEvet anlaşamadığın sevmediğin adamdan niye çocuk yaptın meselabahanen olsun diyemi
Bende senin gibi rahatı keyfi yerinde anca oradan kimsenin halinden anlamayip gerzek gerzek konuşan kadınlardan nefret ediyorum nedenseBen böyle kadınlara asla acımam o kadar tavsiye verilmiş tek dediği cocuklarima bakmam lazim niye 2 çocuk yaptın demiyorum hadi bir tek seninmi cocuğun var
Allah verdi oldu onu seninle tartışmam burda! Belki biseyler düzelir diye yaptık ama olmuyo işte çocuklara olan oluyo ayrılsak arada kalacaklar şimdi sen bu mesaja da gülersin orda
Eşiniz size resmen köle hayati yaşatıyor, rabbim yardımcınız olsun , iyi düşünün iyi kararlar verin, o adamla durmak mi daha zor yoksa gidip yeni bir hayat kurmak mı, bunun sağlamasını iyi yapın ..Iş konusunda kat yani çalışamam aynı binada çocuk bakıcılığını asla izin vermez diyorum ya komşular bile izin vermiyor hayat işte benim de kaderim boyleymis
Hiçbirini yapmamak için çocuk yapmışsınız işte. Çocuğun biri daha bir yaşındaymış, adam bir sene önce Romeo değildi ya niye çocuk yaptınız?Instagram açmama çok kızar daha hiç açmadım el işi yapmaya vaktim yok çocuklar küçük KPSS'ye çalışmaya da vaktim yok çocuklara bakmam gerekiyor Bu dedikleriniz de olmaz yani Hayırlısı olsun bakalım ya bekliyorum bakalım
Tabi tabi herşeyi bitek sen biliyon zaten git kendine ver o akıllarıHiçbirini yapmamak için çocuk yapmışsınız işte. Çocuğun biri daha bir yaşındaymış, adam bir sene önce Romeo değildi ya niye çocuk yaptınız?
Bu renkli hayatı siz seçmişsiniz yani, şimdi hiç ağlanmayın.
Bir sürü tavsiye yazan üye oldu ben de dahil olmak üzere.Tabi tabi herşeyi bitek sen biliyon zaten git kendine ver o akılları
Kaç yıllık evlsinizj ?Sürmeyen bı evlilik içindeyim bı yandan da bosansam gidecek yerim yok ailem karşı böyle şeylere napicagimi bilmiyorum kaldım böylece bunalım içinde Allah'ım yardım et duy sesimi