Nereye Başvurabilirim?

MightyPineapple

La Chica Bonita
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
3.242
5.175
73
İyi akşamlar herkese, benim 7 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Bir tanıdığımız, evde küçük çocuğu olan birine verecekti ben engel oldum kendi evime getirdim, bir süredir bakıyorum. Küçük çocuk rahat durmaz, gider kafesine sivri bir şey sokar, kapısını açar kuşu yakalayıp sıkmaya çalışır diye gönüllü oldum ama hiç ilgilenemiyorum, halbuki konuşmayı öğretecek ilgilenecek biri bakmalı.
Bebek mavisi vücudunun üstünde lavanta rengi ve beyaz kanatları var, çok tatlı bir kuş. 6-7 kelime de konuşuyor.
Sahiplendirmek istiyorum bu kuşu, nereye ilan verebilirim/başvurabilirim? Yanında yemini, vitaminini, kafesini ve ayaklığını da vereceğim.
Bir de sabah erken kalkmayı sorun etmeyen birileri lazım, çünkü çok erken saatte ötmeye başlıyor.

Satarsan iyi para verirler daha 5-6 aylıkken konuşmaya başlamış diye ama ticarete dökülmemeli bu iş kötü hissettim, o yüzden ücret istemiyorum ücretsiz sahiplendireceğim Maviş'i. Kendi adını söyleyebiliyor :nazar:

Son düzenleme:
Tasinacak olmasak kusunu ben alabilirdim canim. Ama ben de hem yakinda dogum yapacagim, evde yemini degistirmeyi hatirlamayiz bile. Insallar en kisa surede sahiplendirebilirsin.

hangi şehirdesin ?
daha bugun almaktan vazgeçtim ben ama muhabbet kuşlarına dayanamıyorum.
facebookta hayvan sahiplendirme sayfalarına ilan açtırabilirsin

Ben alirdim ama bizim muhabbet kusu kendinden baska muhabbet kusuna katlanamiyor depresyona giriyor :d forumlari vardir facebook sayfalari vardir, hem erkek hem yasi kucuk hem de konusuyor, alicisi cok olur

Bende eskisehirdeyim yoksa alirdim 1 tanede benim var ayni zamanda. Sahibinden sitesi facebook ikisi geldi aklıma oraya yazabilirsin.

Çocuğa verin öylese çocuklar bizden daha merhametlidir ayrıca zamane çocukları artık akıllılar hayvana öyle yapılmayacağını bilir.Hepimizin o yaşlarda bi kuşu yok muydu zaten :)

Hayvanseverler diye bir grup var ilan verebilirsiniz, facebook sayfalarında mail adresleri var fotoğrafla birlikte yazın onlar lan koyuyorlar. Umarım çok sevecek sahipleri olur.

İyi akşamlar herkese, benim 7 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Bir tanıdığımız, evde küçük çocuğu olan birine verecekti ben engel oldum kendi evime getirdim, bir süredir bakıyorum. Küçük çocuk rahat durmaz, gider kafesine sivri bir şey sokar, kapısını açar kuşu yakalayıp sıkmaya çalışır diye gönüllü oldum ama hiç ilgilenemiyorum, halbuki konuşmayı öğretecek ilgilenecek biri bakmalı.
Bebek mavisi vücudunun üstünde lavanta rengi ve beyaz kanatları var, çok tatlı bir kuş. 6-7 kelime de konuşuyor.
Sahiplendirmek istiyorum bu kuşu, nereye ilan verebilirim/başvurabilirim? Yanında yemini, vitaminini, kafesini ve ayaklığını da vereceğim.
Bir de sabah erken kalkmayı sorun etmeyen birileri lazım, çünkü çok erken saatte ötmeye başlıyor.
Ayy acaba nerdesiniz ben kuşları çok severim isterim aslında almayı ben istanbul dayım

Çocuğa verin öylese çocuklar bizden daha merhametlidir ayrıca zamane çocukları artık akıllılar hayvana öyle yapılmayacağını bilir.Hepimizin o yaşlarda bi kuşu yok muydu zaten :)

Küçük kuzenim , ele gelen insanlara alışkın muhabbet kuşunun kafesine sivri cisimler sokmak suretiyle hayvanı depresyona soktu. Tekrar düşünün derim ;)

Resmini atabilir misiniz rica etsem? Ayrica ulasimi nasil saglanabilir?
Atarim. Otobuslerde telef olur kus, oldugum yere tercihen birinin gelmesi lazim. Bilgisayarımı yemeyi çok seviyor. Telefonu elinizde tutarsanız tepesine tünüyor. Çılgın bir kuş :)

Eklentiler

• IMG_0790.webp
    IMG_0790.webp
    25 KB · Görüntüleme: 124
  • GetAttachment.webp
    GetAttachment.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 147
Annemden dolayı alışkınım bakmaya konuştururum ben onu çok severim kuşumu

Back
X