Nereye gidiyor bu ilişki :-\

hayalethesap

🙇🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
1.397
3.041
133
Bir buçuk yılı geçkin bir ilişkimiz var ama sonu nereye gidiyor anlamıyorum. İlk sevgilim benim ve başta sürekli kavga eden bir çifttik ama napar eder gece yatmadan önce sakinleştirmeye çalıştırıp iyi geceler mesajlarımızı atarda uyurduk. Son 5 6 aydır ise sudan sebeplerden çıkan kavgalarımız bitti. Ama bu seferde sanki ben kendimi daha geri çekiyorum. Eskisi kadar üstüne düşmüyorum sanki üstümde bir kırgınlık var. Sinirlendiği zaman söylediğini bilmiyor ama benim hepsi tek tek beynime yerleşip hiç durma konuşuyorlar. Bitirmek istemiyorum ama sanki gücüm kalmadı yoruluyorum. soru sorsam bişey yok diyor iki ısrar Ediyorum uzatma diyor. Bişe olsa tamam sus uzatma. Yat uyu vs diyor. Bir kaç gündür ise sevgililer günü yaklaşıyor millet mutlu heyecanlı olur biz sürekli kavga ediyoruz. Yardım edin nasıl bir yol izleyim. İlk ve son kalsın istiyorum. Tecrübelerinize ihtiyacım var.

canım bu anlattıkların hiç sağlıklı ve mutlu bir ilişkiye benzemiyor. ilişki yaşamış olmak için ilişki yaşamayın. kafanı kaldırıp da bir etrafa bakarsan gerçek aşk ve sevgi bu değil.
ayrıca ilk ve tek sevgilinle olucaksın diye bir kural yok. hayat felsefemiz mutlu olmak olmalı. onunla mutlu olmak değil... bilmem anlatabildim mi

Evet anladım ama yinede ne bileyim

hiç bi buçuk yıl süren ilişkim olmadı ama nacizane fikrim çok anormal birşey olmadığı sanırım bu aralar çok tekdüzesiniz yada herşeyi bir anda yaşadınız. Biraz renk katacak şeyler bulabilrisiniz farklı yerler ya da oyunlar oynayabilirsiniz gibi gibi yani sizinki tamemn monotonluktan :s

demi yani bana biraz motive edecek şeyler lazım

Yerinde olsam bana tamam sus uzatma diyen susturmaya calisan adama sonsuza del susardim
ya bunu sürekli diyorum bana sus deme diye ama işte anlamıyor. hatta inadına sus dedikçe yazıyorum vs ama son zamnlarda ifade atıyorum meşhur ağzını kapatan maymunu ama bakalım :)

Kırgınlıklar sizi birbirinizden soğutmuş gibi geldi en iyisi bu ilişkiyi sonlandırmak
tartışmanın ardından bir iki gün çok canımlı cicimli olamıyorum zaten ancak bir gün yada görene kadar ne bileyim o kırgınlık kalıyor. görünce geçiyor ama sanki

bazen öyle oluyor ki nefes alırken bile kendimden sıkılabilen bir insanım onunla bile konuşasım gelmiyor çok fazla ki zaten başka kimseyle de konuşmam uzun uzun ilk başlara göre daha çok bağlandı gibi bana ama benide geri adım attırdı sanki

Bence bu ilişki bitmiş böyle biriyle evlenebileceğini bebek yapacağını hayal edebiliyor musun.. ilk ve son olsun diye bir şey yok malesef hayatta yukardaki yazıyo biz oynuyoruz.. şahsen hiçbi zaman o kafada da olmadım yaşadım yedim içtim gezdim sevgililerim oldu doydum her şeye dediğimde de evlendim bence vizyonu genişlet sen biraz bidaakine de bizim foruma yaz

Monotonlasmis ilişkiniz net yanı. Seviyor devam etmek istiyorsan biraz mesafe koy araya az görüş az konuş ozleyin yani o zaman zarfında da farklı uğraşlar arkadaşlar bul kendine ama evlilik düşünme lütfen yukarıda ark.dediği gibi hayatinj yasa doy herşeye hayat erken evlenmek için çok kisa

Daha evlilik için erken biliyorum zaten en az 5 yıl diyor. Evet hayal ediyorum tabi bazen çok güzel musmutlu oluyor herşey ama sonra korkuyorum ya mutlu olamazsak diye kendimin panik atağı var o yüzden kendimi bir çok şeyden geri çektim aceba ona ailesine yetmezsem korkusu oluyor ama bu sadece o diye değil kim olursa öyle. Zaten o olmasada hayatı nasıl yaşayacaksam o dediğiniz filmlerde olur bizim evde

Canım bens enin tüm dertlerinin kaynağını şu mesajında gördüm önceki konularda sürekli acıktığını ve birşeyler yapmak için isteksiz olduğunu yazmışsın. 1.si bazı insanlar mutsuzken kendini yemeğe verir sen ilişkinde mutsuz görünüyorsun bu mesajında ve bunun temel nedeni de budur. 2. Si adam senin tüm enerjini yemiş bitirmiş. Birşey soyluyorsun dış, tamam, uzatma senin içindeki ışığı almış resmen. Bu adamdan hemen kurtul bak nasıl kendine geliyorsun.1buçuk yıldır kavgayla suren bir ilişki daha da düzelmez kendine yazık etme!

Sadece sevgilim değilki babamda aynı yani ben doğuştan beri aynı şeyleri yaşıyorum.

sorunlarınızın dışında nasıl bi iletişiminiz var ?
seni sevdigini hissediyo musun yoksa sırf ilk ilişkim son olsun diye mi devam ediyosun.
senin duyguların ne ?

Çok çok sıradan bir ilişkimiz var. Biraz benden kaynaklı kısıtlamalar var. Ailemden gören olur babam duyar vs. O zaten çalışıyor haftada bir gün görüşüyorduk. Ve onun aynı zamanda sanayiye de giderdi. Araba düzeldi okul kapanmıştı ve geçici süre daha sakin bir işe girdi bakalım bu haftadan sonra neler değişecek. Sevmiyor değilim ilişkim olsun diyede devam ediyor değil alışkanlıktan mı sevgiden mi aşk mı şuan bilmiyorum ama onun yanında güvende hissediyorum kendimi. Ne kadar öfkesi vs olsada kendide pişman oluyor söylediğine ama çokta geri adım atmıyor açıkcası. Başkada ikimizde ilişkide odunuz bende duygusallık var ama tepki veremiyorum :-D

Tamam sus falan.. Bu nedir böyle
Kaba değil mi sence de
Sana saygı mı duymuyor acaba
Ya da sen her şeyden çabuk sıkılan bi insan mısın bir şeylerin sürekli aynı olması seni sıkıyor mu. Değişiklik istiyor gibisin

Senin Burcu'n ne çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…