Ben de bi sikinti varsa demek para osyenevek bir tipim var heraldeBuna cok güldümverme canım para bırak çıkarsa çıksın kavga Allah aşkına ya öteki türlü oldugunuz yerde sayarsınız
Herksin sikintisi o herhalde gercekten paranin kiymeti kalmadiCanım ayıptır söylemesi de ben öğrenci halimle fatura yok ev geçimi yok, eşinin harcadığının 2 katını harcıyorum ayda. Para nereye gidiyor anlamıyorum.
Osyenevek??Ben de bi sikinti varsa demek para osyenevek bir tipim var heralde
İstenecek klavye iste:)Osyenevek??
Memurum calismama gibi bir secenegim yok ayrica seviyorum calismayiMadem kendi kazandiginizdan birsey anlamiyorsunuz elinize para gecmiyor calismayin . hem cocugunuzu buyutursunuz temiz temiz.. Esiniz size guveniyor maddi anlamda anladigim kadariyla
Kizlar merhaba.Ben 3 senelik evliyim ikimiz de memuruz, iyi kazaniyoruz cok sukur ama sorun su ki: Hep paramiz yok.Esim asiri savurgan biri evin kredisini oduyor, maasindan artanla cok rahat gecinebilir(650tl) ama nerdee benden surekli para istiyor vermeyince kavga cikiyor hic kendi sigarasindan, cay corba parasindan, taviz vermiyor.Surekli eksi hesapta maasimin neredeyse tamami oraya gidiyor.Bu hafta arkadasinin dugunu vardi oraya gidecegim dedi taa Ordu 'da gitme para kalmaz dedim dinlemedi maasinin kalanini yemis ustelik cocuk bizim dugunumuze gelmedi.Beni sinirden olduruyor asla dinlemiyor birkac kere ailesini sikayet ettim ben suclu oldum ustelik aldigim parayi duyunca onlar da para dilenmeye basladilar eski konulardan bilirsiniz.Evlendigimizden beri arkasini topluyorum evlendigimizde de bir suru kredi karti getirdi son limitine kadar dolu dugun paralari onlara gitti hala ayni sey devam ediyor.Cocugum dogdugunda bir suru altinlari oldu evime bir seyler yapacaktim gitti babasinin arabasini degistirdi.Tamm arabayi biz kullaniyoruz ama araba alinca geri verecegiz ve benim altinlar yalan olacak.En son hesaplari ayirip senin paran benim param diyecegim krs koklatmayacagim.Herkes calisiyorsun guzel giyinsene falan diyor surekli borc odemekten ne kendime ne cocuguma bir sey alabiliyorum.İnanin yerimde baskasi olsa neler neler yapardi eline gecenle gercekten cok uzuluyorum
En son onu deneycegim ona da soyledim bir daha cuzdanimdan kart alirsan sana veririm onu bir daha da kendn harcayip kendin odersin tek krs vermem diyeSen onca emek ver didin çalış sonra kendin için bir şeyler yapamıyor ol çok can sıkıcı bir durum sizinde söylediğiniz gibi en doğru yol hesaplarınızı ayırmak eğer o sizi düşünmüyorsa sizde onu düşünmeyeceksiniz böyle bencil erkeklerden nefret ediyorum
hesapları ayırmak en mantıklısıKizlar merhaba.Ben 3 senelik evliyim ikimiz de memuruz, iyi kazaniyoruz cok sukur ama sorun su ki: Hep paramiz yok.Esim asiri savurgan biri evin kredisini oduyor, maasindan artanla cok rahat gecinebilir(650tl) ama nerdee benden surekli para istiyor vermeyince kavga cikiyor hic kendi sigarasindan, cay corba parasindan, taviz vermiyor.Surekli eksi hesapta maasimin neredeyse tamami oraya gidiyor.Bu hafta arkadasinin dugunu vardi oraya gidecegim dedi taa Ordu 'da gitme para kalmaz dedim dinlemedi maasinin kalanini yemis ustelik cocuk bizim dugunumuze gelmedi.Beni sinirden olduruyor asla dinlemiyor birkac kere ailesini sikayet ettim ben suclu oldum ustelik aldigim parayi duyunca onlar da para dilenmeye basladilar eski konulardan bilirsiniz.Evlendigimizden beri arkasini topluyorum evlendigimizde de bir suru kredi karti getirdi son limitine kadar dolu dugun paralari onlara gitti hala ayni sey devam ediyor.Cocugum dogdugunda bir suru altinlari oldu evime bir seyler yapacaktim gitti babasinin arabasini degistirdi.Tamm arabayi biz kullaniyoruz ama araba alinca geri verecegiz ve benim altinlar yalan olacak.En son hesaplari ayirip senin paran benim param diyecegim krs koklatmayacagim.Herkes calisiyorsun guzel giyinsene falan diyor surekli borc odemekten ne kendime ne cocuguma bir sey alabiliyorum.İnanin yerimde baskasi olsa neler neler yapardi eline gecenle gercekten cok uzuluyorum
Kizlar merhaba.Ben 3 senelik evliyim ikimiz de memuruz, iyi kazaniyoruz cok sukur ama sorun su ki: Hep paramiz yok.Esim asiri savurgan biri evin kredisini oduyor, maasindan artanla cok rahat gecinebilir(650tl) ama nerdee benden surekli para istiyor vermeyince kavga cikiyor hic kendi sigarasindan, cay corba parasindan, taviz vermiyor.Surekli eksi hesapta maasimin neredeyse tamami oraya gidiyor.Bu hafta arkadasinin dugunu vardi oraya gidecegim dedi taa Ordu 'da gitme para kalmaz dedim dinlemedi maasinin kalanini yemis ustelik cocuk bizim dugunumuze gelmedi.Beni sinirden olduruyor asla dinlemiyor birkac kere ailesini sikayet ettim ben suclu oldum ustelik aldigim parayi duyunca onlar da para dilenmeye basladilar eski konulardan bilirsiniz.Evlendigimizden beri arkasini topluyorum evlendigimizde de bir suru kredi karti getirdi son limitine kadar dolu dugun paralari onlara gitti hala ayni sey devam ediyor.Cocugum dogdugunda bir suru altinlari oldu evime bir seyler yapacaktim gitti babasinin arabasini degistirdi.Tamm arabayi biz kullaniyoruz ama araba alinca geri verecegiz ve benim altinlar yalan olacak.En son hesaplari ayirip senin paran benim param diyecegim krs koklatmayacagim.Herkes calisiyorsun guzel giyinsene falan diyor surekli borc odemekten ne kendime ne cocuguma bir sey alabiliyorum.İnanin yerimde baskasi olsa neler neler yapardi eline gecenle gercekten cok uzuluyorum
Evet ya napilir ben de hic bilmiyorum inan ev kirasi odeyip dusuk maasla para biriktirenlere imreniyorum ama bir arkadasin dedigi gibi evine et almiyorlar pazarda 20 30 lira harciyorlar bize ihtiyacmis gibi gorunen seyler luks aslinda sanirim bundan olmuyorAllah'ım aynı benim hayatım:) bizde çok iyi kazanıyoruz çok şükür sabit olarak ödediğimiz bir evin kredisi ve oglumuzu kreş parası var. Bu ikisine ödediğimiz para birimizin maaşı, diğer maaş bize kalıyor güya ama hep eksilerdeyiz kredi kartınızı bile aylardır tam yatiramadik üstümüze başımıza bişey aldığımız da yok yani hep havaya gidiyor hicbirsey kalmıyor elimizde. Eşim daha savurgan harcıyor ben tutumluyum ona göre ama bazen bana da tak ediyor kismayacagim hicbirseyimden diyorum bende onun gibi harcıyorum bu sefer iyice batiyoruz adamın eli açık para yok şunu da almayım şuraya da gitmeyim demiyor kaç yıllık evliyiz başımız borctan kurtulmadi
O da rahatsız güya bu durumdan ama kısmıyor harcamalarından.sorsan hicbirsey harcamiyor ama aylık bin lira civarı ortalığa saçtığı para var farkında değil
Evet ya napilir ben de hic bilmiyorum inan ev kirasi odeyip dusuk maasla para biriktirenlere imreniyorum ama bir arkadasin dedigi gibi evine et almiyorlar pazarda 20 30 lira harciyorlar bize ihtiyacmis gibi gorunen seyler luks aslinda sanirim bundan olmuyor
Aynisini anlattin yemin ediyorum disarida attigin her adim para zaten o zman anlamiyorsun ama sonradan hesap yaptiginda korkunc...Ben de gizlemeyi dusunuyorum becerebilirsem insallah benimki biraz cakaldir:)Bir buçuk sene oldu evimizi aldık 50 bin kadar birikmiş vardı bir de sıfır araba aldık onun borcunu bitirdik birkaç ay önce. Şu an ailelere 15 bin civarı borcumuz var odeyemiyoruz. Borc yapmadan birikim yapamıyoruz en azından böyle bir şeylerin sahibi olmaya çalışıyoruz. Bizle aynı maaşları alan arkadaşlarıma bakıyorum onlarda ev araba borcu ödüyor ama bizim Kadar sıkıntı cekmiyorlar bizim bu durumda olmamizin tek nedeni eşimin sigara ve dışarda gezme alışkanlığı. Takmamaya çalışıyorum ama çok bunaldım gerçekten ne yapsam olmuyor bende şöyle bir karar aldım eşimin dışarıya yaptığı harcama kadar bende kenara ayiracagim ona söylemeden biriktirecegim. Borçlar da odenirse ödenir odenmezse kalsın o düşünsün biraz da. Faturayı bile yatiramasa vermeyeceğim o paradan bakalım yine öyle harcayacak mi bir de bu yolu deneyim:)
Simdi nankorluk etmeyelim ogretmenlerin ek dersleri sinavlari vs.Çok kazanıyorum çok kazanıyorum demissiniz de memur maaşı işte çok da değil yani ancak yeter
İste gecinemiyoruz diye dert yaniyorum hrp eksi hesaba iniyoruz.Bilemedim. İki memur ev kredisi de ödüyorsa cocuk masrafı filan zaten anca geçinir gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?