Nereye gidiyor bu para?

Helal sana diyorum tavsiyelerini deneycegim insallah ise yarar soylediklerin ayni benimki cunku sanki sadrazamin sal tarafi bizde cok varmis gibi millete savuruyor

İste oyle yapsam nasil olir diyorum ben gul gibi gecinirim de o bizi hacizlik yapmasin
sorumsuzluk resmen para var ama yok gelde dellenmee yaa eşinizle son kez bi konuşun düzelmezse napıyorsa yapsın sonu pek hayırlı yerelere gitmeyecek buda belli

Reactions: Tzk
Adam sigara iciyorsa, yanında çayı, çorbası, y parası zaten 650 TL..hatta gelip geçerken eve bir şeylerde alıyorsa yetmez.

Ancak gerçekten başka şeylerde savurgan ise ortak hesap yapmak durumundasınız. Hani desem ki ev kredisi ödemiyor olsanız maaşın hepsi çöp oluyor olsa daha kötü.
Savurgan adamların bir çoğu yada şans oyunu alkol gibi kötü alışkanlıkları olan insanlar o borç için ayrılan parayı da yer.

Reactions: Tzk
Benim kocamda böyleydi. benim maaşımla lüks yaşıyordu. ben işi bıraktım adam ev geçindirmeyi öğreniyor, daha yeni. sen işi bırakma tabi ki ama paranı sakla. arkadaşlara yemek ısmarladım, arkadaşa hediye aldım, arkadaşım evleniyor bilezik aldım vs.. hep arkadaşlarına harcıyormuş gibi göster.
benim kocam, bundan 5 sene önce bir mağazaya girdik tişörtler 750 liradan başlıyor. bişey demedim çıktık. fiyatları görmedin mi niye bakıyorsun dedim. ne var beğendiğim olsaydı alacaktım diyor. artık indirim takip ediyor. 30 liraya tişört alıyor

O da abartmis kiz 750 tl tisort ne yav
Sanki altin sirmali

Ev kredisi faturalar mutfak gideri hesaplayın ikiye bölün herkesin maasindan kalan kendinin olsun 10 lira olsa borç olarak alın birbirinizden

Ben yapiyorun canim hadi yetmesin ben 200 daha vereyim yine harciyor yone harciyor

o zaman evin kredisini ve diğer giderleri tam paylaşıp kalanıyla herkes başının çaresine bakacak kuralı koyun ve o noktadan sonra ay ortasında harçlığı bitse de vermeyin, yavaş yavaş hesabını öğrenmek zorunda kalsın.

Aslinda erkekleri hep borca sokmak lazim galiba
Kocacigim kredi karti çıkardi
Hemen bana bi bilgisayar aldik limiti doldu :) simdi taksit taksit onu ödüyor
Teyzemin arkadaşı eşinin neredeyse asgari ücretiyle kimsenin yapmadığı alışverişi yapardı.Şaşırırlardı ona.Taksitlere böldürür,öderdi.Adam milletini borçtan kurtarmayacaksın ki,başını kaldırıp sağa sola bakamasın derdi.Borçlanmayı hiç sevmem.Paramıza göre harcarız.Fakat böyle konulara rast gelince kadına hak veresim geliyor.

Nekadar çok kazanırsan kazan bir okadar çok gidiyor kendimden bilirim ALLAH Yardim cin olsun canım..3

Canım ayıptır söylemesi de ben öğrenci halimle fatura yok ev geçimi yok, eşinin harcadığının 2 katını harcıyorum ayda. Para nereye gidiyor anlamıyorum.

Benimkinde de vardi konusa konisa birakti cok sukur bir de oyle deneyelim insallah faydasi olur huylu huyundan vazgecer

Aslinda erkekleri hep borca sokmak lazim galiba
Kocacigim kredi karti çıkardi
Hemen bana bi bilgisayar aldik limiti doldu :) simdi taksit taksit onu ödüyor
Kesinlikle katiliyprum ev kredisi olmasa catir catir uer o maasi

Evet ama bir yandan da asgari ucretle para biriktirenler var nasil yapiyorlar bilmiyorum sorun bizde mi
Tabiki de bizde bizim isteklerimiz bitmiyor ki o senin dediğim insanlar evine et bile almıyor para biriktirecegiz diye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…