Kizlar merhaba.Ben 3 senelik evliyim ikimiz de memuruz, iyi kazaniyoruz cok sukur ama sorun su ki: Hep paramiz yok.Esim asiri savurgan biri evin kredisini oduyor, maasindan artanla cok rahat gecinebilir(650tl) ama nerdee benden surekli para istiyor vermeyince kavga cikiyor hic kendi sigarasindan, cay corba parasindan, taviz vermiyor.Surekli eksi hesapta maasimin neredeyse tamami oraya gidiyor.Bu hafta arkadasinin dugunu vardi oraya gidecegim dedi taa Ordu 'da gitme para kalmaz dedim dinlemedi maasinin kalanini yemis ustelik cocuk bizim dugunumuze gelmedi.Beni sinirden olduruyor asla dinlemiyor birkac kere ailesini sikayet ettim ben suclu oldum ustelik aldigim parayi duyunca onlar da para dilenmeye basladilar eski konulardan bilirsiniz.Evlendigimizden beri arkasini topluyorum evlendigimizde de bir suru kredi karti getirdi son limitine kadar dolu dugun paralari onlara gitti hala ayni sey devam ediyor.Cocugum dogdugunda bir suru altinlari oldu evime bir seyler yapacaktim gitti babasinin arabasini degistirdi.Tamm arabayi biz kullaniyoruz ama araba alinca geri verecegiz ve benim altinlar yalan olacak.En son hesaplari ayirip senin paran benim param diyecegim krs koklatmayacagim.Herkes calisiyorsun guzel giyinsene falan diyor surekli borc odemekten ne kendime ne cocuguma bir sey alabiliyorum.İnanin yerimde baskasi olsa neler neler yapardi eline gecenle gercekten cok uzuluyorum
Sigara zaten basli basina gider heleki kullandigi pahali marka ise birakmaya iknayi deneyin
Birde sehir neresi yani istanbulda ulasim bile basli basina ciddi maliyet daha kucuk bir sehirde yasiyorsaniz bilemiyorum
Ben yapiyorun canim hadi yetmesin ben 200 daha vereyim yine harciyor yone harciyorEvin alisverisini kim yapiyor?
Acikcasi 650 tl yol, sigara, yemek dahilse bi de ustune gelirken ekmek, su, sut vs istiyorsaniz (ben yapiyorum da) yetmemesi normal geldi bana.
İste ona firsat kalmiyor para yattigi gibi eksiye gidiyormaaş günleriniz yakınsa, maaşlar yatınca oturup hesap yapın.
siz maaşınızdan ev için yapacağınız harcamaları yazın.
eşiniz de aynı şekilde ev için yapacağı harcamaları yazsın.
onun haricinde herkesin hesabı ayrı olsun.
evet evlilikte maddi konularda ayrılık-gayrılık olmaması lazım ama şu durumda siz sadece eşiniz için çalışıyor görünüyorsunuz.
Yok canim oyle huylari yoktur benzin parasini ben veriyorum ise arabayla gidiyor cunku yemek cay parasini da ama beyfendi cay bahcelerine gidiyor ona buna cay ismarliyor her sabah corba iciyor vsŞans oyunları filan oynuyor mu? 650 çok bir para değil esasen yani büyük şehir için hiç bir şey değil,küçük yerleşim yerleri için haklı olabilirsin
Dedim ama takmadilar ben de lohusa depresyonundaydim aklim basima geldiginde cok gecti650 ile nasıl geçinsin adam?
ev kredisini ödüyormuş, sonuçta ikinizin değil mi o ev?
Eşiniz çoçuğunuzun altınları ile babasının arabasını yenilerken siz nerdeydiniz? Hayır yapamazsın falan demediniz mi?
Evet tebrik ediyorum asil sorunu anlayip cok guzel ozetlemissiniz:)Hanfendinin derdi genel zorunlu giderlere harcadığı değil savurgan olması.
Kendi maaşı iyiymiş ama hep borçlara gidiyo ve eşi ordanda borç yapmaya devam ediyo.
Parayı sonsuz gibi harcıyo .
650 ile sınırlı değil harcadığı
Yok canim oyle huylari yoktur benzin parasini ben veriyorum ise arabayla gidiyor cunku yemek cay parasini da ama beyfendi cay bahcelerine gidiyor ona buna cay ismarliyor her sabah corba iciyor vs
Yok kucuk bir sehir evey haklisin aulik 300 lira gidiyor sigaraya biraksa keskeSigara zaten basli basina gider heleki kullandigi pahali marka ise birakmaya iknayi deneyin
Birde sehir neresi yani istanbulda ulasim bile basli basina ciddi maliyet daha kucuk bir sehirde yasiyorsaniz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?