- Konu Sahibi teknikerim
-
Ördeğe tecavüz haberi benide çok şaşırttı, insanlıktan çıkmışlar Allah hepsinin belasını versin
Şuan o ördek komada, durumu ciddi
Ve bunu yapan adam 50 yaşında , 4 çocuk babası.
Allahından bulsun. Pislik .
Bu konu yakında kapanır söylemedi deme.. Niyetin iyi olsa da maalesef bu konu hep siyasete çekiliyor sonra da kapanmak zorunda kalınıyor. Zaten durumun farkında olup üzülenler elinden geleni yapıyor, üzülmeyenler ise yapacak bir şeyimiz yok vicdan meselesi.. Nasıl bir millet olduğumuzu artık ben de anlayamıyorum.. 3 yaşında bebeğe tecavüz, her gün onlarca şehit, her gün cinayet.. Ama tek derdimiz kim kiminle nerede, haftaya dizide ne olacak..
Canım al bendede o kadar .maneviyatımız azaldıkça maalesef bu tür olaylar olacak gibi.sabah bende okudum ördeğe tecavüzü ve şook oldum.3 yaşındaki bebeğe tecavüzde resmen ağladım.ve üstünü kapadılar olayın.aşiret oldujkları için.hastanedeki doktorlara hemen bir emir ile tecavüz değil boncuk yutmuş dedirtilmiş.onu duyunca daha da şook oldum.allahım bu günlerimizi aratmasın inşaallah.ama dediğim gibi maneviyatsız toplum olursak sonu bu olacak
ya o devrin ismini bir türlü hatırlayamadım ama,o devirde misal hırsızlıkmı yaptın elini kesiyorlardı,zina gibi büyük suçmu işledin cezası ya ölüm yada bir daha asla yapamayacan bir ceza işte ben o devirde yaşamak isterdim.şimdi bakıyoruz 2 gün hapse tık sonra sal.senden bende daha iyi dolaşıyor ortalıkta.tabi bunu gören diğer kişiliksizlerde nasılsa 2 gün hapse girip çıkıyor deyip zincirleme aynı suçu işleyip gidiyor.allah sonumuzu hayır eylesin.içim yanıyorki nasıl yanıyor böyle şeyleri okuyunca.
Canım al bendede o kadar .maneviyatımız azaldıkça maalesef bu tür olaylar olacak gibi.sabah bende okudum ördeğe tecavüzü ve şook oldum.3 yaşındaki bebeğe tecavüzde resmen ağladım.ve üstünü kapadılar olayın.aşiret oldujkları için.hastanedeki doktorlara hemen bir emir ile tecavüz değil boncuk yutmuş dedirtilmiş.onu duyunca daha da şook oldum.allahım bu günlerimizi aratmasın inşaallah.ama dediğim gibi maneviyatsız toplum olursak sonu bu olacak
seriat kanunlarına dönmek istemem ama %100 suclu topluma zararlı olan insanı dışarı kolayca salmayacasın..
çıkınca daha beterini yapıyor...
hay ağzına sağlık bir türlü gelmedi aklıma.belki çok ağır kanunlar ama bu devrimize bu lazım değilmidir.ördeğe ve 3 yaşıındaki bebeğe bunu yapanı yaşatıp ne yapacaksın.artık çocuklarımızı sokağa çıkaramayacak hale gelirsek hiç şaşmayalımki şuan bile o haldeyiz nerdeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?