- Konu Sahibi teknikerim
-
şahsen bir gün bebegim olursa ben dışarı çıkmasına müsade etmem sanırım...
şimdi böyleyse obüyüyene kadar iyice yozlasacak herşey...
şehitlerimiz için diyecek birşey yok..içimiz yandı....hala da yanıyor..
3 yaşındaki dilan olayı hala muamma,yine bişeylerin üstü örtüldü.olan zavallı çocuğa oldu.
örrdeğe tecavüz mü,yok artık!
insanoğlu sapıklıkta sınır tanımıyor artık
Şehitlerimze Allah'tan rahmet acılı ailesine sabır diliyorum ateş düştügü yeri yakar
Ördeğe tecavüz haberini okuyunca bende çok şaşırdım önce olayı yurtdışında olmuş sandım fakat haberi detaylı okuyuncu türkiyede oldugunu ögrendim sapıklıkta maalesef sınır tanımıyorlar ördek şuan komadaymış
Büyük ihtimal ölür ve o adam müsveddesi yaşamaya devam eder...
sebest bırakılmış diye duydum, o hayvan tecavüzcüsünün
Acaba ördek komadan çıkabildimi ?
"Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. "
alinti....
zavallı ördek, o adama nolmuş müebbet hapis yesin !
hayvanlara yapilan iskence vs.. malesef cezasiz birakiliyor.. Cogu sahipsiz.. Eger sahibi varsa ceza alabiliyor, yanliz bunlar hapis cezalari degil...:26::26:
Ne yani bu adam bundan sonra istedği kadar ördeklere tecavüz edecek mi ? Ne bicim ülkedir, kanundur arkadaş yaa.. Herşeyin cezası var bunun mu yok???
"Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'ne götürülen ördeğin deformasyona uğradığı ve bağırsaklarının zarar gördüğü belirtilirken, ameliyata alındığı ve durumunun iyi olduğu belirtildi. "
alinti....
Hayvan o yaşadığı trajediyle hayatta kalsa nolur ki?
Adam müsveddesi serbest! Bu yetmez mi?
Devlet ne zaman hapis kararı çıkaracak hayvan hakları için?
Ama doğru ya daha insan tecavüzleri bile normal görülürken, doğursun biz bakarız mantığı varken, neye ceza düşünüyoruz ki?
Böyle hukuk da adalet de batsın!
ewt çünkü ördeğe tecavüz sucu 250tl ...
yani ördegi tanesi 250 ye geliyo memlekette..
hayvanlara yapilan iskence vs.. malesef cezasiz birakiliyor.. Cogu sahipsiz.. Eger sahibi varsa ceza alabiliyor, yanliz bunlar hapis cezalari degil...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?