- Konu Sahibi teknikerim
evet başlardaki yazılanları biraz okudum of ya artık gerçekten ana haber bülteni izleyemez hale geldim, hep kötü şeyler yaşanıyo, hep içim kararıyo, eskiden haber izleyemiyorum diyenlere kızardım yaşananları olayları göz ardı ediyosunuz, yaşanmamış sayamazsınız bunlar oluyo diye ama şimdi inanın fenalık geçiriyorum olanlardan... artık nası davranacağımı ben de bilmiyorum ama dua ediyorum, iç dünyamda da yaşam stilimde de laikliği benimsiyorum, din tanrıyla kul arasında diğer dinlerden arkadaşlarım da var kapanmayı seçen arkadaşlarım da ve gayet mutluyuz, çok ii anlaşıyoruz, kimsenin dini birbirini ilgilendirmiyo, insanlığımız ilgilendiriyo birbirimizi... böyle de olmalı neden kutuplaştırılıyoruz, aslında çok açık bu sorunun cevabı fakat yeri değil siyaset yapmıyayım, canım ülkem zaten kardeşçe yaşayan bir yerdi ama artık -bence dış güçler tarafından- nifak tohumlarıyla birbirimize düşman edilmeye çalışılıyoruz... yaşananlar askerlere olsun, bebeklere olsun, hayvanlara olsun o kadar ama o kadar çok üzüyor ki beni ama yine de duyarsız olmamalıyız arkadaşlar üzülmemiz hala insan olabildiğimizin göstergesi emin olun...
Son düzenleme: