- 25 Mayıs 2020
- 67
- 23
- 8
- 28
- Konu Sahibi Askmeguestions
-
Elinde olanlar icin şükredip,olmayanlar icin mücadele edersen sinire sıkıntıya vaktin kalmaz.Amacsiz gördüm siziIyi geceler,
Cok fazla sinirliyim. Kendimi artik diğer duygulara geçiremiyorum. Aileme karşı cok fazla bir gerilim, kızgınlık hissediyorum. Beni gerçekten anlamiyorlar. Onlarla iletişim sorunları yaşıyorum. Kendim de sürekli boşluk duyguları yaşıyorum. Annem ve babam ayrı.
O kadar mutsuzum ki anlatamam. Bu kadar kisa anlatmakla kimse duygularimi anlamayacaktir ama. Üzgünüm. Umutsuz ve boşluk duyguları ile doluyum. Hic arkadasim yok. Hayatim cok boşuna gibi geliyor. Mesala bugun de annemle aramda hiçbir sey yasanmasa da bir gerilim var. Hissediyorum.
Yalniz kaldığımda annemin yanina gidiyorum mutfaktaysa lrada bulunuyorum. Ama annem benim yanima pek gelmiyor. Ben galiba sevgisiz hissediyorum kendimi. Ve bu bağı hiçbir zaman alamayacagim.
Aglayasim geliyor sürekli. Hic güçlü bir insan değilim.
Liseden beri bu böyle, kendimi hic guzel bulmuyorum. Hic cabalamak da icimden gelmiyor çünkü her sey anlamsiz ve gereksiz geliyor. Tükenmiş hissediyorum kendimi.
Sizce ne yapmaliyim?
merhaba. bugun işe başladım daha iyi hissediyorum. siz nasılısnızArkadaş olabiliriz gerçek bir arkadaş
evet zaten bende bundan bahsettim. boşluk hissim var ve amacım yokElinde olanlar icin şükredip,olmayanlar icin mücadele edersen sinire sıkıntıya vaktin kalmaz.Amacsiz gördüm sizi
teşekkür ederim. gerçekten tek bir arkadaım bile yok. işe başladım bugun :)Kuzumm hiç yok mu arkadaşın dert ortağın sevdiğin biri fln.. gel arkadaş olalım biz kadınlar burdayızİşin gücün okulun yok mu nasıl hayatını devam ettiryosun
haklısınız zaten annemde cok şey yaşamış. bu yüzden bizi hasta ediyor zaten. çok merhametli bir kadın aslında. ama o kadar cok bunaltıyor ki bazen.Yaş kaç?
Doktora görünün. Gerekirse ikili terapi alın. Annenizin içinde nasıl bir fırtına var kim bilir?
malesef. devlet hastanesinde 3 yere gittim farklı zamanlarda. hiçbirinden sonuç yok. dinlemiyorlar gerçekten. özel şart.Psikoloğa gitme şansın var mı?
İyiyim canım ne olsun herkesin derdi var kendince samimi bir şekilde yazdım gerçekten arkadaş olabilirizmerhaba. bugun işe başladım daha iyi hissediyorum. siz nasılısnız
Hayırlı olsun iş sana çok çok iyi gelecekteşekkür ederim. gerçekten tek bir arkadaım bile yok. işe başladım bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?