Merhabalar herkese. Direkt konuya giriş yapmak istiyorum. Arkadaşlar hayatımda hic kimseyi istemiyorum, nedense uzun zamandır sadece yalniz kalmak kafa dinlemek kimseyle konuşmamak en ufak bir iletişime geçmemek istiyorum. Okulum var okula gitmiyorum kaç gündür devamsızlık sıkıntısı da olmayınca hepten saldim. Sevgilim var buluşmak görüşmek istiyor ama evden çıkıp insan yüzü görmeye bile halim yok o derece yorgunum. Sırf bu yüzden onu kaybedebilirim iki haftadır ekiyorum. Arkadaşlar buluşmaya çağırıyor mesajlara cevap bile yazmiyorum hep oyaliyorum haftaya görüşelim sonra gelirim falan diye. Yaptığım şey odama kapanıp sigara içmek film izlemek . neden boyle oldu anlamıyorum yalnızken sanki daha iyiyim gibi sadece sınavlar için ders çalışıyorum şöyle bi kabasini alıyorum yani notların onun dışında okulu da salladigim yok artik. İnsanlardan sogudum ama sebepleri ufak tefek şeyler. Dünyanın en super insanları da olsa içimden kakara kikiri yapmak gelmiyor. Sevgilimi seviyorum inanın ama o çağırınca "aman simdi kim makyaj yapicak kim giyinecek " diye reddediyorum hep. Bu yaklaşık 3-4 aydan beri boyle aslinda ama şu son bir ayda çok uzaklastim hayattan. Enerjim bitti sanırım . ne yapmalıyım. Yine diyorum elle tutulur bi sıkıntı problem yok ama yine de hep yalniz kalmak istiyorum. Bu durumu yasayan var mi ?