- 24 Eylül 2020
- 301
- 918
- 23
- Konu Sahibi meredithgrey
-
ne kadar çirkin sözler. ırkçı olan sizsiniz. olmasaydınız o insanların etnik kökenlerine saldırıda bulunmazdınız. ayrıca onlar da t.c. vatandaşı yani en az sizin kadar türk.
çalışanları kaba oldukları için ve ya canınız öyle çektiği için bu işletme hakkında karalama kampanyası başlatabilirsiniz, sizin bileceğiniz iş ama sapla saman karışmış burda. o yüzden de insana bir bildikleri vardır da ondan öyle yapmışlardır dedirtiyorsunuz. zaten kala kala bir avuç rum kalmış onları da rum oldukları için değil başka ve haklı sebeplerle kötüleyin bari.
Sığ kafanızın algılayamadığı, burası onların da memleketi ama kime konuşuyorum ki. Rumsa yunandır di mi? Bu sizin yaptığınız faşizmin aynısını bize de balkanlarda, doğup büyüdüğümüz ülkede yapıyorlar. Hepiniz aynı malın ürünüsünüz. Burda türkleri aşağılarlar, orda rumları. Memleketin ekmeğini yemiyor onlar çalışıp kazanıyor, beğenmediyseniz başka cafeye gidin, o alanı gasp ettiklerini düşünüyorsanız polis çağırın.İşi faşizme döken ben değilim onlar hanımefendi. Ekmek yedikleri vatanın insanına köpek çekmek ne demek? Madem Türklerden bu kadar iğreniyor gitsin memleketinde açsın kafesini? Evet kovulduk şu an size verecek kahvemiz yok dedi pardon da daha napsaydı tekme tokat dövse miydi? Duyar kasıcam diye yapmayın Allah aşkına.
İşi faşizme döken ben değilim onlar hanımefendi. Ekmek yedikleri vatanın insanına köpek çekmek ne demek? Madem Türklerden bu kadar iğreniyor gitsin memleketinde açsın kafesini? Evet kovulduk şu an size verecek kahvemiz yok dedi pardon da daha napsaydı tekme tokat dövse miydi? Duyar kasıcam diye yapmayın Allah aşkına.
Kaba çalışanlar var diye bir işletme şikayet edilebilir mi bilmiyorum. Şöyle ki mesela bir mağazaya gittiniz ve size “ay şuan çok kalabalık, kasaya bakamıyoruz, isterseniz bekleyin” diye bağırdılar. Mağazaya şikayet bildirimi yaptınız, sitesine yorum yaptınız da daha ne yapabilirsiniz? Zaten yapsanız da mantıklı mı olur? Birinin birine “çok yoğunum” diye bağırması başka ne tür bir yaptırımı gerektirir? İşin peşini bırakmayıp me yapmak istersiniz?
Onun dışında rum diye belirtmenizi de ben de gereksiz buldum. Size ırkınızdan dolayı öyle davrandıklarının hiçbir kanıtı yok. Belki adamlar kaba. Müşteriler kaba çalışanlardan memnun. Doktor house gibi düşünün. Adam sürekli hastalarla dalga geçer, ezer ama ben olsam hep ona giderdim gibi :)
Bir daha gitmezsiniz. Yorum yazarsınız kabalığa karşı takıntılı olanlar da okuyup gitmez bu kadar
Karamürsel de ise bu cafe bana like atın konu sahibi ben anlarim
Sığ kafanızın algılayamadığı, burası onların da memleketi ama kime konuşuyorum ki. Rumsa yunandır di mi? Bu sizin yaptığınız faşizmin aynısını bize de balkanlarda, doğup büyüdüğümüz ülkede yapıyorlar. Hepiniz aynı malın ürünüsünüz. Burda türkleri aşağılarlar, orda rumları. Memleketin ekmeğini yemiyor onlar çalışıp kazanıyor, beğenmediyseniz başka cafeye gidin, o alanı gasp ettiklerini düşünüyorsanız polis çağırın.
Bu cümleleri muran kadın kimbilir orda nasıl ırkçı cümleler kurdu da 'sana kahve vermiyoruz' oldu muhabbet kimbilir. İnsanları kin ve nefrete kışkırtmaya çalışmayın bu anayasal bir suçtur
Yahu “siz Türksünüz diye böyle kabayım” dedi mi? Demediyse nereden anladınız ırkınız yüzünden böyle davrandıklarını?
Hanımlar son kez rica etmeye geldim, konu rapor edilmiş o yüzden uyarı yazdım olay bitti bence, işletmeyi şikayet üzerinden yorum yaparsak kavga çıkmaz.
O kadar haklısın ki. Kafe sahipleri Arap olsaydı, burada demediklerini bırakmazlardı.Irkçılık olup olmadığını bilemem ortamda bulunmadım ama şu da bir gerçek ki yerli ve yabancı turistlere karşı yaklaşımlarda dağlar kadar fark olabiliyor malesef. Bu arada söylemeden de edemeyeceğim ama mekan sahipleri TC vatandaşı Arap olsalardı acaba bazı cevaplar yine aynı olurmuydu hahahaha Tabi ki olmazdı :) Nys..
Ahaaaa valla yeni gördüm mune abla. Beni es geç bak ne olurHanımlar son kez rica etmeye geldim, konu rapor edilmiş o yüzden uyarı yazdım olay bitti bence, işletmeyi şikayet üzerinden yorum yaparsak kavga çıkmaz.
Çok seviyorlar yurtdışında en çok Yunanlarla anlaşırım en rahat dostluk kurduğum grupYa arkadaşlar kaç yunan Türkleri seviyor bi düşünelim. Hepsi içten içe nefret ediyor. Seven varsa da bir bağı vardır bizlerle ondandir.
felidaee, mevzu işletmecinin iş ahlakının olmaması, bunun ırkla alakası yok, adamlar kendi dillerinde küfür ediyor diye olayı ırka bağlayamayız zira Ege’de de bizimkilerin afedersiniz kabaca yazacağım kazıkladığı turistlere neler söylediklerini dile getirmeyeyim burada, edep elvermiyor zira.Heralde demedi öyle bir şey, zaten ben de dediğini söylemedim. Bazı şeyleri kelimeye dökmeseniz de beden dilinden anlarsınız zaten.
Valla şaşkınım beni sevene denk gelmedim 2 sene belcika da kaldim. Avrupanin bircok sehrini gezdim bizi en sevmeyen onlar. Bana denk geldiyse demek kiÇok seviyorlar yurtdışında en çok Yunanlarla anlaşırım en rahat dostluk kurduğum grup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?