varoş tabir edilen bir semtte yazşıyorum. kedilere su kabı koyunca anında eziyorlar. kedi çöplerini parçalasa ne yaparlar düşünmek bile istemiyorumBi sokak kedisini apartmana sokun o çöpü bi güzel parçalasın dağıtsın. Kendi kapısının önünü temizlemek zorunda kalınca belki aklı başına gelir.
ne yapacağız bu medeniyetsizlerle bilmem. bide evde sürü halinde yaşıyorlar götürecek adam çok yaniBizim apartmanda mi yasiyorsunuz
Bence kapiya çöpünüzü buraya koymayın sizin pisliginizi görmek zorunda değiliz yazın yapistirinne yapacağız bu medeniyetsizlerle bilmem. bide evde sürü halinde yaşıyorlar götürecek adam çok yani
peki şikayet ederken suç üstümü yapmak gerekiyor? eğer sadece foto yeterliyse şuan var hemen gidip fotosunu çekebilirimZabıta ya şikayet et. Fotograf ında çek göster.. Kaldırırlar.
başka bir daire yazmıştı hiç tınlamadı. üstelik yazan kişinin astımı var tıkanıyorum sağlık sorununu da yazmıştı.Bence kapiya çöpünüzü buraya koymayın sizin pisliginizi görmek zorunda değiliz yazın yapistirin
ciddi anlamda bu apartman içi kurallarla ilgilenen bir birim olmalı. eski evimde tuvalet akıtıyordu.şikayet için belediye, zabıta,karakol,kaymakamlık dolaştım hepsi birbirine yolladı bi tanesini ilgilenmedi. hiç evden çıkma gibi bi durumumuz yokken lanet olsun deyip çıktık.Geçen burda bu tarz bir konu açıldı kadın karşı dairesinde kapı önüne çöp konulmasından şikayetçiydi. Karışamazsınız edemezsiniz tarzı yorumlar geldiO yorumları yapan da koyuyormuş onun kapısına kimse karışamazmış bilmiyor ki bu medeniyetsizler ortak alanda benim kapımın önü diye kimsenin söz hakkı olmasın. Senin oraya koyduğun çöpün kokusunu diğerleri de alacak çöpe gelen fare ya da böcekler diğerlerinin evine de musallat olacak. Bu arada çözüm nedir bilmiyorum malesef
şimdi çektim.emin olmak için bir kaç foto daha çekeceğim zaten her gün koyuyor.Git çek.. Belediye ye gidip zabıta bürosuna gidip fotograf ı gösterip şikayetci olun.. Gider uyarırlar kaldırın koymayın diye. Eğer geldiklerinde çöp varsa cezai işlem bile uygularlar.
bende bundan bunu duymaktan korkuyordum daha önce eski evimin tuvaleti akıttı kaymakamlık,karakol,zabıta,belediye hiç bir şey yapmadıApartmanin icine zabita karismiyor. Sikayet edilecek yer yok maalesef.
Eski evinizin akitan tuvaletine karakol, zavita ne yapacak ki?bende bundan bunu duymaktan korkuyordum daha önce eski evimin tuvaleti akıttı kaymakamlık,karakol,zabıta,belediye hiç bir şey yapmadı
Vallahi bende bunu soracaktım aynısından bizde de var.Bir de çöpünü şeffaf poşetlere koyuyor.Bari çift poşetleme yapsa o da yokBizim apartmanda mi yasiyorsunuz
Poşeti yırtın pislik olsun kendi temizlerse belki anlarbende bundan bunu duymaktan korkuyordum daha önce eski evimin tuvaleti akıttı kaymakamlık,karakol,zabıta,belediye hiç bir şey yapmadı
zabıta ilgilenip uyarıyormuş devamlılığında ceza kesiyormuş arayıp sordumbizim bir komşumuz benzer bir durumu savcılığa şikayet etmişti ama sonucu ne oldu bilmiyorum.sizde uğraşırım derseniz mahkemeye verin komşunuzu öteki komşularlada konuşun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?