• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nestle Nesfit Zayıflama Diyet Listesi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Nestle Nesfit ile 14 günde zayıflayabilirsiniz ancak dikkat etmeniz gereken noktaları atlamamalısınız. Nestle nesfit ile diyet listesini uygularken mutlaka bol bol su tüketmeli ve egzersizler yapmalısınız. İşte size 14 günde zayıflayabileceğiniz kolay bir diyet listesi.KAHVALTI:
Yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit®’in yanında 1 adet meyve yiyebilir ve 1 bardak şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz.
1 kaseye 5 kaşık Nesfit, yarım bardak yağsız süt ekleyebilirsiniz.
ÖĞLEN:
Bu öğünde dilediğinizi yiyebilirsiniz, fakat bizim önerimiz 4 temel besin grubunu da içeren dengeli bir tabak hazırlamanız.
Yağsız ya da az yağlı yoğurt; salata ya da sebze yemeği; tam tahıllı ekmek, tam tahıllı makarna ya da bulgur pilavı ve ızgara et, tavuk ya da balık yiyebilirsiniz. Böylece süt, et, tahıl ve sebze gruplarının her birini dengeli şekilde tüketmiş olursunuz.
AKŞAM:
Yine yarım yağlı/yağsız süt ile hazırlayacağınız bir kase Nesfit® ile yağsız yoğurt ve sebze yiyebilirsiniz.
- Daha iyi sonuç için ara öğünlerde meyve ve sebze yemeyi, günde en az iki litre su içmeyi ve egzersiz yapmayı unutmayın.

Arkadaşlar,

Şeker veya içine glikoz, fruktoz, malt şuruplarından biri giren ve içinde onlarca koruyucu madde bulunan Nesfitten bir fayda beklemeyin zaten zayıflamak için...Hangi diet ürününde şeker olur?? Hiçbirinde olmamalı..Bayaa bildiğin şekerli atıştırmalık, un da var... böyle diet mi olur..Kadının biri BBC belgeselinde göstermişlerdi hatta bulursam atarım sayfayı SADECE NESFİT YİYORDU...Tek gıda rejimine dönüştürmüş işi...Biraz zayıflamış ama öyle fit falan değil..Eşiyle çocuğuna yağlı pirzolalar sosisler nacholar falan veriyordu kendisi koca kase nesfitle televizyon başındaydı...Misafirliğe giderken yanında NESFİT taşıyordu :)))

sağlıksız olduğu konusunda hemfikirim ama ben nesfitle düğünüme hazırlanırken 8 kilo verdim. Sadece yemek değil ama yürüdüm de her gün bir de öğle yemeklerinde salata yoğurt tükettim. düzenli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmeliyiz en önemlisi bu. Verdim kiloları evet ama aldım 1 sene içinde 10 kilo olarak geri aldım.....

sağlıksız olduğu konusunda hemfikirim ama ben nesfitle düğünüme hazırlanırken 8 kilo verdim. Sadece yemek değil ama yürüdüm de her gün bir de öğle yemeklerinde salata yoğurt tükettim. düzenli beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmeliyiz en önemlisi bu. Verdim kiloları evet ama aldım 1 sene içinde 10 kilo olarak geri aldım.....

Merhaba 8 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz acaba?

Back
X