• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nestlé Nesfit’in yeni çıtır çıtır lezzetiyle daha pozitif bir hayata hazır mısın tatlım?

Editor

Edidir Edi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
1.287
2.967
658
İstanbul
O zaman sana harika bir haberimiz var! Nesfit artık çok daha çıtır ve lezzetli!

upload_2016-2-25_13-19-6.webp

Güzel beslenme, güzel hareket etme ve güzel düşünme ile pozitif bir hayatı hedefleyerek hep yanında olan Nesfit, güne güzel ve keyifli bir başlangıç yapmak için yenilediği reçetesiyle artık daha çıtır ve daha da lezzetli. Denedin mi? Tadına bayılacaksın!

İyi ve dengeli beslenmenin aynı zamanda lezzetli olabileceğini bir kez daha gösteren Nesfit’in yeni kalın gevrekleriyle tadı da daha uzun süre damakta kalıyor. Nesfit’in yenilenen çıtır lezzetini Sade, Karışık Meyveli, Ballı Bademli, Kırmızı Meyveli ve Çikolatalı çeşitleriyle deneyebilirsin.

upload_2016-2-25_13-38-35.webp

Nesfit; tam tahıllı, düşük yağlı, yüksek lifli yapısıyla, içeriğinde bulunan 5 vitaminin yanı sıra demir ve kalsiyum mineralleri ile pozitif bir hayat için güzel beslenmenin en lezzetli yollarından biri.

Nesfit’in yenilenen lezzetlerinin tadını daha fazla çıkarmak, her öğünü leziz ve pozitif bir deneyime dönüştürmek için birbirinden güzel tarifleri de var.

Mesela Nesfit Çikolatalı ve meyveli kurabiye, tadı bir harika. Diğer tariflere de muhakkak göz at!

upload_2016-2-25_13-39-21.webp

'Evde de yapacabileceğiniz en güzel Nesfit tariflerine buradan ulaşabilirsiniz.

Güzel beslenmek kadar güzel hareket etmenin de önemli olduğunu biliyoruz, bu yüzden daha etkin hale gelmek için sana bazı eğlenceli ve akıllıca önerilerimiz de var tatlım.

upload_2016-2-25_13-46-4.webp

İşlerinizi yaparken aynı zamanda nasıl egzersiz de yapılabileceğinizi merak ediyorsanız bu videolar tam size göre!

Basit ipuçlarıyla vücut dilini doğru kullanarak pozitif olmanın yollarını da sunuyoruz. Her biri ilginç ve çok eğlenceli!

upload_2016-2-25_13-51-40.webp

Hadi, pozitif bir hayat için sen de bize katıl!

Sosyal medya hesaplarımızdan güzel paylaşımlarımızı takip edebilmek için;

#ÇıtırÇıtırNesfit

www.instagram.com/nesfitturkiye/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende denedim sonuç + olarak dondu.

Kızlar:ılık limonlu su ve sabah kahvaltı olarak 1 sb süt ile 3 ymk nesfit karıştırıp yiyeceksiniz.yanına 2 kuru kayısı ve acıkınca k1 sb sebze veya meyve suyu.öğlen nane rezene çayı 30 dk sonra öğlen yemeği iki köfte kadar et ,6 ymk haşlanmış sebze yemeği ,1 kase liğht yoğurt,bol yeşillik salatası.a cıkınca 1 yeşil elma,1 dilim ekmek.Akşam yine limonlu su iç ve nohut,bulgur pilavı,yağsız yeşil salata ye.gece 1 sb.bitki çayı:kahve:.bu üç günlük veya 1 haftalık detoks listesidir.yemeklerde yağyok.içeceklerde şeker yok.

benim diyet listemde vardı ya sabah kahvaltı olarak yiyordum yada akşam geç saatlere kadar ders çalışıyordum 10 gibi 3 4 yemek kaşığı yiyordum ve tok tutuyordu ...nesfitten tek başına mucize beklememek lazım :) biraz gayret çapa gerkli

benim diyet listemde vardı ya sabah kahvaltı olarak yiyordum yada akşam geç saatlere kadar ders çalışıyordum 10 gibi 3 4 yemek kaşığı yiyordum ve tok tutuyordu ...nesfitten tek başına mucize beklememek lazım :) biraz gayret çapa gerkli
Mucize beklemek değil canım
Kilo aldırmasın da dikkat et

Bunlar hep şeker.Ne vücuda faydası var ne gerçek anlamda zayıflamaya...

That Sugar belgeselini izleyin ne demek istediğimi anlarsınız,bidaha ağzınıza sürmezsiniz ambalajlı hiç bir şeyi(sağlıklı diye satılanlar da dahil).

[QUOTE="GoldenVenus, post: 48808330, member: 28485 bunlar hep şeker.Ne vücuda faydası var ne gerçek anlamda zayıflamaya...[/QUOTE]
Vucudun şekerede ihtiyacı var.doğru zamanda doğru şeker doğru miktarda alınmalı.çoğu doğal besin içerisinde şeker vardır.

Vucudun şekerede ihtiyacı var.doğru zamanda doğru şeker doğru miktarda alınmalı.çoğu doğal besin içerisinde şeker vardır.
Şeker kesinlikle alınmamalı demedim,bi alttaki mesajımı okursanız bahsettiğim ambalajlı ürünlerle ilgili.Gelgelelim doğal şekerinde bi miktardan sonra zararlı olduğu da kanıtlanmış bi gerçek.Oturup 1 kg muz yemenin kimseye faydası yok

Back
X