Net cevapları bekliyorum

Şu her konuda hem soruyu açıp okuyan sonra aa yeni üye mi hemde cinsellik kesin fake diye cevaplamayan ya da saçma sapan cevaplar veren tipleri anlamıyorum bir türlü 🤣
Demi ya çok sinir bozucu oluyor

Ne oldu? yeni üye erkek mi? Değilse diye cevaplıyorum. Kişisel kanaatime göre kızlık zarı yırtılırken pek bir acı olmuyor,, onu hissetmiyorsunuz arada kaynayıp gidiyor, anlamıyorsunuz yani. Hissedilen acı vajinanın dar olmasından ve kuruluktan kaynaklanıyor. Yeterince uyarıldıysanız ve kuru değilseniz daha rahat oluyor. Hissedilen acı bir yanma hissi gibi oluyor. Ancak ağda yaptıran, kaş aldıran hele bir de cilt bakımı yaptıran ve bunların acısına katlanan bir kadının ilk gece hissedeceği acıdan korkması bana çok saçma geliyor. İnanın ağda kadar acıtmıyor.
bence de şimdiden düşünme ne olacak diye akışına bırak.Bide gerçekten ağda kadar acımıyor.Ben düğünden iki gün önce özel bölgemi ağda yağtırmıştım,ilk gece acısı onun yanıda sinek ısırığı gibi.

Adam gibi cevaplar verin hepimiz bakireyken bunu merak ettik. Kendini rahat bırak içine girince acımıyor merak etme

Cankm esini kendini esine hazirla ve o olayi hic dusunme zevkjne bk hersey olacagina varir

bence de şimdiden düşünme ne olacak diye akışına bırak.Bide gerçekten ağda kadar acımıyor.Ben düğünden iki gün önce özel bölgemi ağda yağtırmıştım,ilk gece acısı onun yanıda sinek ısırığı gibi.
Ben bazen ağda yaptırışımda içimden "umarım buna değer" diyorum :D Bazen değmiyor, üzülüyorum bunun için mi yaptırdım diye ahaha :D

alacagınız zevki bilseniz niye böyle kasmışım dersiniz ,:KK53::21::süslü:

nasıl bir heyecanla yazdıysam hepsini büyük harfle yazmışım :KK70::KK70::KK73::KK73:
Ya aslında ilk gece öyle pek de zevkli olmuyor, yani sevişme kısmı güzel ama vajinal ilişki başlarda pek zevk vermiyor. Ben "bu muymuş?" diye hayal kırıklığına uğramıştım. Bende sorun var sanmıştım zevk almam bir yılımı aldı, biraz alışmak gerekiyor. İlk gecenin sıkıntılı olmasındaki en büyük etken korku. Dediğim gibi ağda kadar acıtmıyor ama ilk girerken insan daha da girerse çok acıyacak sanıyor. Halbuki değil işte o kadar acıyor, devam edince görüyorsunuz ki hiçbir şey değilmiş. rahat olun yani. Bol bol önsevişmeye vakit ayırın. İnsan sevişme kısmından zevk alıyor yoksa ilk ilişkide vajinal orgazm olan varsa da herhalde çok istisnadır. Mümkünse ilişkiden önce orgazm olun, sürtünme yolu ya da elle, o zaman vücut enforfin salgılıyor ve birleşme daha bile kolay ve kısmen zevkli oluyor.

Ya aslında ilk gece öyle pek de zevkli olmuyor, yani sevişme kısmı güzel ama vajinal ilişki başlarda pek zevk vermiyor. Ben "bu muymuş?" diye hayal kırıklığına uğramıştım. Bende sorun var sanmıştım zevk almam bir yılımı aldı, biraz alışmak gerekiyor. İlk gecenin sıkıntılı olmasındaki en büyük etken korku. Dediğim gibi ağda kadar acıtmıyor ama ilk girerken insan daha da girerse çok acıyacak sanıyor. Halbuki değil işte o kadar acıyor, devam edince görüyorsunuz ki hiçbir şey değilmiş. rahat olun yani. Bol bol önsevişmeye vakit ayırın. İnsan sevişme kısmından zevk alıyor yoksa ilk ilişkide vajinal orgazm olan varsa da herhalde çok istisnadır. Mümkünse ilişkiden önce orgazm olun, sürtünme yolu ya da elle, o zaman vücut enforfin salgılıyor ve birleşme daha bile kolay ve kısmen zevkli oluyor.

kesınlıkle öyle tabıı , ben ileride alacagın zevkten bahsettim ,
yoksa o gece muazzam zevk almıyorsun ama yaaa sonraaaaa:KK53::KK60:

asıl suçlu kim biliyormusun büyük teyzeler halalar komşu kadınlar bu vajinusmusun düşmanları ,

Back
X