- 18 Ocak 2021
- 992
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Passifloraetkisi
Netflix dizi önerisinde bulunabilir misiniz? Ağlatmasın güldürsün poliyanna yapsın beni
hayatın gerçekleri temalı dizi olmasın lütfen kafamı dağıtıcam 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemmen baktım bi kadın ve bi adamın kapak fotosu olduğu+18 dizi dimi
+18 evet severek izledim bakalım severmisibHemmen baktım bi kadın ve bi adamın kapak fotosu olduğu+18 dizi dimiizlerim bunu
![]()
İlk bölümünü izliyorum şu an oha dedim iyimiş+18 evet severek izledim bakalım severmisib![]()
Birkaç bölümden sonra yorumunu bekliyorumİlk bölümünü izliyorum şu an oha dedim iyimiş![]()
İşte aradığım türThe good place komik kafa dağıtıcı bir o kadar da sacmaama izletiyor kendinj
3. Bölüm yeni bitti dizi tam istediğim gibi beynimi yormuyo vermek istediği mesaj belliBirkaç bölümden sonra yorumunu bekliyorum![]()
Yeni sezon yayınlandı mı bilmiyorum yayınlanmadıysa da sil baştan tekrar izleyebiliirm3. Bölüm yeni bitti dizi tam istediğim gibi beynimi yormuyo vermek istediği mesaj belli![]()
Teşekkür ederim önerin içinYeni sezon yayınlandı mı bilmiyorum yayınlanmadıysa da sil baştan tekrar izleyebiliirmbeğenmene sevindim