- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
İlk kez bulustular.bilemedim bendeNerden bilelim canım biz??
Netten tanışıp 2.günde evlilik mi olurmuş ??
Olsa bile hayır gelmez o evlilikten.
Kzii kandiriyo mu acabahangi konuda samimi mi?
Kzii kandiriyo mu acaba
Sadece tuhaf.Dun bulustular.Bu hafta sonu da aileler tanisiyoiyide arkadaşım 1 hafta sonra aileler tanışacakmış hangi konuda kandırdığını düşündüğünüzü anlamadım ki..
anlattığı gibi biri olmadığını mı düşünüyor arkadaşın.. tanışmasın o zaman aileler bu kadar kısa sürede.
3 ay görmeden konuştuğu birini görmek için Kıbrıs'tan geldiğine göre,ailelerin tanışmasını istediğine göre ciddi olabilir.Telefonda konuşmuşlar zaten ,yüz yüze gelince de kızı da beğendi galiba.Ama iyice araştırılması lazım nasıl biri olduklarına dair.Benim bi arkadasim netten biriyle tanisti.Cocuk kibrista askerdi.Birbirlerini uc ay gormediler.Gormeden cikmaya basladilar.Evlilik karari falan almislar.Cocuk kizin yanina geldi.İki gun oldu geleli.Bir hafta sonra aileler taniscak.Cocuk samimimi acaba kafamiz karisti bizim
Kiz yakin arkadasim.yarin ccugu benimle tanistircajcocugu ailesini maddi durumşlarını caktırmadan arastırın(sende konuya dahil olmak istiyorsun) belki iyi çıkar benim bi arkadasımda netten evlendi çocuk öğretmeniydi su an çok mutlular 8 yıl oldu
önyargılı olmamak lazım yinede arastırsınlar
Ailesinin yanina geldi cocuk .Kiz da zaten ayni sehirde.nasil arastircak.cocugun cevreden kimseyi tanimiyoki kiz3 ay görmeden konuştuğu birini görmek için Kıbrıs'tan geldiğine göre,ailelerin tanışmasını istediğine göre ciddi olabilir.Telefonda konuşmuşlar zaten ,yüz yüze gelince de kızı da beğendi galiba.Ama iyice araştırılması lazım nasıl biri olduklarına dair.
Yok taniscak gibi geliyo.Kiz ailesine soyledi cunkuHafta sonu belli olur ciddi olup olmadiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?